Braga - Beşiktaş
Printable View
Braga - Beşiktaş
Braga - Beşiktaş oldu.
Braga-Beşiktaş
fena değil bakalım. :)
braga geldi hayırlı olsun
Braga fena değil. Önemli futbolcularını kaybettiler. Portekiz takımı olması da avantaj. Carva'ya büyük iş düşüyor rakibi analiz etmede.
Trabzonspor - Paok mu olacak ki :)
Tüh Udineseye çekti Paok'u.
Trabzonspor - PSV
Trabzonspor - Psv oldu.Neyse iyinin kötüsü.
Manchester takımlarından birini çekmedi ya Trabzonspor aşk olsun. :D
Braga'nın da Beşiktaş gibi hücum hattı çok iyi. Trabzon ise biraz akıllı oynarsa turu geçebilir. Hollanda takımları daha kırılgan bir yapıya sahip.
2. Kuramız çok zor oldu.
Lazio | At.Madrid galibi ile oynayacağız Braga'yı geçtiğimizde.
Tur atlarsak Lazio-Atletico Madrid eşleşmesinin galibiyle oynayacağız.
Bir sonraki tur eşleşmeleri intihar gibi oldu. Beşiktaş turu geçerse çok zorlu bir rakip gelecek.
Ben bu saatten sonra rakip seçme lüksümüzün olmadığını düşünüyorum esasında. Kendi oyunumuzu oynayalım yeter.
Zor eşleşmeler olmuş...Ama ben inanıyorumki Şenol hoca Trabzonpor'u bir üst tura çıkaracak...İlk maç Avni Aker'de 0-0 bile iyi olur 2. maç açık futbolla 1-1 1-0 gibi bir skor alalım tamamdır bu iş...Evimizde gol yememek önemli...Beşiktaş'a gelirsek rakibimizin Portekiz ekibi olması bir avantaj bizim için...Bu avantajı iyi değerlendirmeliyiz deplasmanda gol atarsak çok iyi olur...
Carvalhal'ın doğup büyüdüğü ve futbol oynadığı bir klüp Braga, iyi analiz edecektir. Güveniyorum ona.
Stoke - Valencia | Trabzonspor - PSV Eindhoven
Lazio - Atletico Madrid | Braga - Beşiktaş
3.Tur zorlu rakipler bekliyor bizleri.
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/_8189948.jpg
Bu Nasıl Stadyum!
Braga stadyumunun her iki kale arkası da kaya kütlesi şeklinde
Bu nedir arkadaş :)
Braga % 55 - % 45 Beşitaş
PSV % 55 - % 45 Trabzonspor olarak düşünüyorum tur şanslarını ama eğer turu geçersek her iki takımın da muhtemel eşleşmeleri çok zor olacak
hollanda futbolunu coktandur takip etmiyorum, PSV nasil rakip.
Maclar ayrica Subataymis, 2 temsilcide kadro eksiklerini gorurse bu turlar bizim. Bi sonraki tur zor :)
Kaleyi sağlama almışlar ama o dağı da delip üst tura çıkacağız inşallah :)
Artık kolay takım diye bir şey yok. Tabi ki Lazio, A.Madrid ve hatta Manchester City gelecek. Gruplarda değiliz artık. Üst turlardayız. Bence olabilecek en iyi kura geldi ilk ve ikinci tur için. Şikayet etmemeliyiz. Lazio, A.Madrid, Braga... Bunlar Beşiktaş'ın seviyesinde olan takımlar. Ben çok memnunum her iki kuradan da. Kara kartalım normal oyununu oynarsa yenemeyeceği takım yok. Bu sene farklıyız Avrupa'da. İnanıyorum çok şey yapacağız.
ŞL'den daha sağlam eşleşmeler olmuş burada.Her iki temsilcimiz de bu turu geçebilecek güçte.Ama bir sonraki tur için pek şans göremiyorum iki takım adına da.
Geçen senenin finalisti Braga'nın umarım bu sezon gücü azalmıştır.Pek bir fikrim yok doğrusu.Çok zor kura diyemeyiz belki ama zor bir kura olduğu kesin.Eğer şansızlıklar olmazsa ve futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek turu geçeceğimizi düşünüyorum yine de.Turu geçmemiz durumunda sonraki tur bu turdan daha zor olacak ama önce bu turu geçelim,sonra ona bakarız.Geçen sene bu hataya düşmüştük taraftar olarak.Kiev'den çok sonraki turdaki olası rakibimiz City'i düşünmüştük.Sonra Kiev 2 takımı da elemişti.:icon_smile: Trabzonspor ise muhtemel rakiplerinin bir çoğunun çok güçlü takımlar olduğunu göz önünde bulundurursak bence iyi kura çekti.Bu sene kura şansları fena değil.Grup kuralarında iyi kura çekmişlerdi.Dişlerine göre bir takım.Turu geçebilirler.
Braganın durumu ne oLursa oLsun sonuçta üstünde son UEFA finaListi etiketini taşıyor. Braga yı geçmemiz durumunda son finaListi eLemiş oLmanın verdiği motivasyon iLe iLerLeyen turLarda rakip kim oLursa oLsun, daha motive oLuruz.
İki takım için de, çok zor kuralar çekti diyemeyiz. Trabzon'un Manchester takımlarından birini ya da Valencia, Ajax, Porto gibi takımları çekme ihtimali de bulunuyordu sonuçta. Fakat, Avrupa tecrübesini ve kadro kalitesini kıyasladığımızda PSV bir adım önde.
Bizim çektiğimiz kuraya gelecek olursak, Braga tam dişimize göre. Ne kesin eleriz diyebilirim ne de eleniriz, buraya kadarmış diyebilirim. Dezavantajımız, son UEFA finalisti olması. Bu bizi, rakibi gözümüzde fazla büyütmek gibi bir yanlışa sürüklemez umarım. Avantajımız ise, Carvalhal'in rakibi tanıması ve Portekizli futbolcu sayımızın fazla olması. Ayrıca, maça 2 ay kadar bir süre var, o zamana kadar sakatlarımız iyileşip form tutmaya başlar ve devre arası gerekli transferleri yapıp kadromuzu daha da güçlendirebiliriz.
Bu arada, Edu'yu almadan önce listemize giren Lima da bu takımda oynuyor. :) Bakalım, bize karşı neler yapacak.
İki takımımıza da başarılar diliyorum bu zorlu yolda.
Braga fena kura olmadı. Tamam geçen yıl UEFA finalisti etiketini taşıyolar fakat bu yıl çok önemli oyuncuları ayrıldı takımlarından,umarım deplasmanda avantajlı bir skor alırız,gerisi kolay.
Trabzonspor ise iyi kura çekti. Malum muhtemel rakipler arasında City,ManU,Valencia vardı. İlk maç kendi evlerinde yenilmezlerse ya da gol yemezlerse diyelim. Deplasmanda gerekeni yapıp turu geçeceklerdir.