Cuper bu maç takımın başında mı?
Printable View
Cuper bu maç takımın başında mı?
Cuper takımın basında evet ve bana soracak olursanız cok iyi hazırlamıs Ordu'yu. Fenerbahçe'nin 1-2 pozisyonu var. Geriye kalan 30 dakika Ordu'nun kontrolünde geçti. Çok fırsat harcadı Ordu. 4-4-1-1 oynatıyor Ordu'yu Hector. Culio - Stancu forvet ikilisi. Culio biraz fiziksel olarak yetersiz kaldı ancak hem kontrollü oyunda hem de kontrataklarda Orduspor oldukca etkili. Riberio sağ kanadı çok iyi kullanıyor. Ordu'nu su ana dek gördügüm tek sorunu DMC mevkiisinin Gosso saga sola kayınca bos kalması. Ali Çamdalı'nın yerine Onur Tuncer oynarsa orası daha kontrole alınacaktır ve Ordu savunma da acık vermeyi de bırakacaktır. Takdir ettim Ordu'yu. Umarım ikinci yarıda da bu oyunu sürdürürler.
Valla o değilde bende tahminlerde battım :p Cuper etki etmiş gibi gözüküyor.
Emre attı 1-1
1-1 emre atti
Eve geldim babam digiturku iptal etmiş, kizamiyorsun... Takım nasıl oynuyor bilmiyorum ama Aykut hocaya güvenim sonsuz..
Ordu gol atınca burda kaç tane mesaj vardı emre atınca kaç tane :D
Az sonra Fener atar bir tane kaybetmezler bu maçı.Atın ulan atın az biraz puan alalım tahminlerde :n:
Hakemin gözü önünde rakibine yumruk gösteriyor Emre Belözoğlu. Ya sahanın ağa babası zannediyor kendisini ya da ciddi mental sorunları var.
Emre'nin tepkiye bak. Valla yumruğu atıyordu :icon_biggrin: Şöyle pozisyonlarda rakip takım futbolcusunun da sarı kart görmesini çok saçma buluyorum.
Volkan yüzünden gol yiyecekti Fenerbahçe
Culio atabilir oradan
Culio"yu valla gonderenler utansin adam iyi oynuyor.
Mücadele dozu yüksek bir maç oluyor ama. Fenerli olmadığım halde zevk alıyorum izlerken.
Mehmet Topuz topu Samsun'a attı.
Birde bu Dia'yı göndermek istiyorlar, takımda oynatmıyorlar ya pes diyorum.
Stancunun Topunu cizgiden cikartti volkan , culio guzel pas atti.
Stancu 2.yi atıyordu
Maç 1-1 bitti
Maç 1-1 bitti.Bizim açımızdan gayet güzel oldu.Ah birde Fener kazanaydı benim açımdan da iyi olacaktı :D Neyse 4 puan 4 puandır :n:
Dünyanın en iyi oyuncusu Özer Hurmacı nasıl 2. yarı olmaz ben anlamıyorum. Aykut Kocaman nasıl onun gibi mükemmel bir oyuncuyu 2. yarı oynatmadı aklım almıyor. Halbuki dünyanın en iyi forveti Bienvenu ile beraber baya gol atarlardı 2. yarı.
Ordu galibiyeti haketmişti yazık oldu açıkcası...Son topu iyi çıkardı Volkan birazda şanslıydı tabi...Emre'ye kırmızı vermesi lazımdı bence...
Tebrikler Ordu, tebrikler Stancu
Aykut hocanın elinde david villa mı varda kesip semihle bienvenuyu oynatıyor napsın oyuncu yok adamıda anlayın biraz