hic belli olmaz:D fenerbahce ara transferde satarsa tümer icinde fb icinde yararlı olur tümer sanmıyorum futbolunun en parlak günlerini askerlik yaparak gecirsin
Printable View
hic belli olmaz:D fenerbahce ara transferde satarsa tümer icinde fb icinde yararlı olur tümer sanmıyorum futbolunun en parlak günlerini askerlik yaparak gecirsin
HayıR yapamaz :) Bize yaRaR sağLamadan..
doğru haklısın eğerki GS gelseydi ligde iş yapardı ama CL'de değilQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
ya askerliği elbet yapıcak vatan borcu bu ödemesi lazım :D :D
Beşiktaş'ta iken çok istiyordum yasanın değişmesini ve Beşiktaş'ta kalmasını.Ama Tümer fener e gittiğinden beri yasa değişmesin diye dua etmeye başladım :D
Eğer devre arasında giderse fenerbahçe için çok pahalıya mal olur bence bu transfer.
zaten murat özaydınlı acıklama yaptı tümer in sözleşmesinde askerlik durumu cözülmezse karsılıklı fes olunur diye bi madde varmış.Bu yüzden fener bu işten zararlı cıkmaz bi tümer zararlı cıkar:D
fener onun askerliğini halleder herşeyi beklerim ben aziz yıldırımdan
vatan borcuuu...
dua etsnde komutanı beşiktaşlı olmasn :D:D:D:D
yolun sonu belli istediği kadar bunu geciktrmeye çalışsn :)
tümer adam gibi kalsaydı beşiktaşta yada avrupaya gitseydi sıkıntı çekmezdi fenerde boşa para verdi bence
walla haa cook dayak yer yoksa :DQuote:
Originally Posted by francesco10
süper olur ya. bi ton dayak atar.:):):)Quote:
Fenerbahçe yönetimi tümerin askerlik sorunu olduğunu bilmiyormuki zarar yapsın ona göre kontrat yapmışlar kendileride söyledi bunu zatenQuote:
Originally Posted by nurisahin
Aziz Yıldırım o işi halleder..Tümer askere gitmez..
Derler ya minareden düşenin halinden minareden düşen anlarmış..
Asker kaçağının derdinden de Aziz Yıldırım anlar.
Tümer asker kaçağımı oldu şimdide:D:D
valla komutanı BJK li çıkarsa yandı :DQuote:
kardes emre gencken gitti dogru,, ama askerlik 18 de baslamiyomuydu,,,, tam olarak nasil turkiyede
ya nasil olur,, tumer daha besiktastayken son gunlerini yasarken vardi askerlik problemi ama hic bi gsli ve bjkli hatta turkiye konusmuyordu,,ne oldu simdi ha anlatin bakalim,,
akliniza simdi mi geldi vatan borcu ayip ayip,,,, kendi cikarlariniz oluyo bu dusuncede
Bize de hayırlı teskereler demek düşer...;;)
tümer e cok da ihtiyacımız yok babalar gibi alex var zaten tümeri nie aldılar hala anlamıom