Her iki takımada başarılar dilerim. Saat 20:30'da Show TV'den naklen yayınlanacaktır. İyi olan kazansın.
Printable View
Her iki takımada başarılar dilerim. Saat 20:30'da Show TV'den naklen yayınlanacaktır. İyi olan kazansın.
Maç müthiş başladı. Yok böyle bir kurtarış.
çok kötü oynuyoruzzzz top yapan yok sürekli uzun top bu şekilde gol çok zor on libero lazım işte herşey görülüyor
bence beşiktaş daha iyi bir takım oldu
ligde fenerbahçe den sonra en favori beşiktaş olacaktır
galatasaray bu sene o kadar iyi olamayacak bence
sabri hemen oyundan çıkması lazım boş boş geziyor arda girsin oyuna
Beşiktaş bu maçı hak etti Galatasaray'ın bu futbolu çok iğrenç sahada varlarmı yoklarmı belli değil boştaki hiç bir oyuncuyu görmediler.
Ee Fenerbahçeli olduğundan bu yorumunu anlıyoruz..Quote:
Originally Posted by mgokalparslan
iğrenç değilde çok kötüüQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Bu maç göstermiştir ki; devşirme sol kanat Sabri o bölegeyi GS için kullanılmaz hale getirecek.Ve acilen Carussca'nın hazır olması lazım.Yoksa bu sezon Sabriyle geçmez.Hem Ayhan niye oynamadı ki sakat mı?
Bunu bu maçta ki 45' mı çıkardın? Yoksa tüm hazırlık maçlarını izleyip mi anlamadım..Quote:
Originally Posted by mgokalparslan
Geçen senede Galatasaray için ne dediklerini adım gibi hatırlıyorum. Sezon sonu yine ne dediklerini hatırlıyorum.
Neyse.. Beşiktaş'a gelince. Hazırlık maçlarını bi kenara bırakıp bu maça odaklanmış gibi. Özellikle Delgado'ya bayıldığımı söyleyebilirim. Bu sene mükemmel maçlar çıkaracaktır. Beşiktaş özellikle Tigana kadrosunu Delgado'ya göre kurması lazım.
Galatasaray'a gelince.. Mehmet Güven, Sabri ve Ergün'ün olduğu yani ön libero, orta saha sol kanadı ve defansın sol kanadına transferler şart. Orhan Ak veya Ferhat avrupa kupaları için yeterli olmayacaktır. Orta sahanın sol kanadına Carrusca çok iyi oldu. Dediğim yerlerede transfer olursa. Bu sene yine şampiyon oluruz..
mehmet güvende sahda yok gibi zaten oyun kuran bir kişi bile yok
İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun?
daha ikinci yarı var ama maçın gidişatı bjk daha ii oynuyo
Kendi ağzınla da söylediğin gibi bu siteye beğenmediğini yazabilirsin.Ama iğrenç gibi ifadeler kullanarak diğer üyeleri tahrik edemezsin.Arkadaşın tepkisi son derece haklı..Quote:
Batuhan boşver. Ben seni anlıyorum. Doğru Galatasaray hiç mücadele etmiyor. Bu 45' göre Beşiktaş kupayı hakediyor. Ama daha bir 45' daha var..Quote:
tamam ben özürdilerim tartişma yarattığım için kapatalım bu konuyu....
uyu uyu gretts hala bi değişiklik yok dk 60 oldu
Gerets'in bir an önce değişiklik yapması lazım. Özellikle top tutmak için Ayhan'ı forvette gol aramak için Özgürcan'ı alması lazım..
ılc çıktı necati çıktı ağlamak istiyorum yaa ne yapıyor bu hoca
İlic doğru değil fakat Necati çıkmalıydı. Özgürcan ve Ayhan buluruz golü merak etmeyin..
Gelmiyor Gol Dk.83
Tolga'yı tüm hazırlık maçlarında izledim ama malesef, Tomas'ı tercih ederdim. Defansın sol kanadına Orhan ve Ferhat belki ama Ergün artık ilk 18'e bile girmemesi lazım. Mehmet Güven hazır değil. Sabri yanlış yerde oynamaya çalışıyor ama olmuyor. Forvetlerde zaten sorun var.
Bu arada maçın yıldızı kesinlikle Delgado olmalıdır.
sağlık olsun ne diyelim kadro seçimi tamamen yanlışti gençlere yer verilcekyaa 35 yaşıdna ergün oynuyor ne diyelim ki
Gençlere yer veremezdi nedeni ise 2 gün önce maç oynamasaydı. Eğer gençlerle kurulu bir takım çıksaydık fark yerdik..
Takıma gelince. Çok eksik var. Ön libero bir an önce transfer edilmeli. Lig haftaya başlıyor. Mehmet Güven'in yerine Ayhan o bölgede oynamalı.
Beşiktaşı tebrik ediyorum. Gerçekten bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından. Özellikle Delgado gibi bir transfer şampiyonluğa ulaştırabilir..
Yeniden tebrikler.
hayırlı olsuuuun.
kupa kartalımın:D:D:D
üzülmeyin arkadaşlar seneye :D
ben gençler derken hepsini demedim ergünün yerine ferhat sabrinin yerine aydın olabilirdi
Maçın 2. 45 dk izlemedim golü kim attı onu bile bilmiyorum ama iki klupte ilk yarıdaki oyununu oynadıysa Beşiktaş JK maçı kazanmayı hak ediyordu ilk Süper Kupa Beşiktaş JK oldu tebrik ederim.
bjk de ikinci yarı hiç iyi oynamadı
Galatasaray'ı bu kadar kötü beklemiyordum. Aynı şekilde Beşiktaş'tan da böyle bir oyun beklemiyordum. İzlediğim hazırlık maçlarına bakınca demek ki onlar sadece hazırlık maçıymış. Beşiktaş kupayı haketti. Tebrikler....
nedir bu gs nin nobre den çektiği :D
Fb'li olarak Beşiktaş'ı tebrik ediyorum...