Spikere gıcık oldum. Ovvvsayt nedir ya :D
Printable View
Spikere gıcık oldum. Ovvvsayt nedir ya :D
ufuk acayip konsantre.
aydın acayip istekli. ama oyun zekası çok yetersiz maalesef. buram buram acemilik var.
engin pas tercihleri çok kötü.
as oyuncular konsantrasyon kaybı yaşıyor. rotasyondan kadroya girenler ise kendilerini göstermek için istekliler. böyle bir durum var.
Ilk yari son 5-10 dk yorulmasa takim Sivas'in orta sahayi gececegi yoktu. Ikinci yari yorulmazsa Gs gol bulur ve kazanir. Ayrica Ufuk da güzel bi kurtaris yapti ligdeki oynadigi macta da iyiydi.
ilk 25 dk GS cok baskılıydı, kalan 20 dk da Sivas biraz ustun olsa da dengeliydi genel olarak. Erman 2 net pozisyonu harcadı.
Sabri oyuna girecek.Tüm dengeler değişecek şimdi :D
Sabri Girdi , Aydin Cikti Ilginc , sakatlandi galiba yoksa aydin cok iyiydi , son 10 dakka oyundan dusmemiz normal 35 dakika 2 kisilik oynadi oyuncular sahada basmadik yer birakmadilar.
Erman atti 0-1
Evet taş gibi oynuyorlar ve hala oynamaya devam ediyorlar. Bu gol de nasıl oynadıklarının göstergesi. ;;)
İnsanların yorumlarına, düşüncelerine saygınız olsun biraz. Sanki tahrik edici bir şey yazmışım gibi davranıyorsunuz. Ben, G.Saray'ın maçı kazanacağını da söyledim, onu neden görmüyorsunuz?
Sabri sag bek"e gecti golu yedik :) yapma be reiz :D
Fotballer ; ilk yarinin son 10 dakkasi evet
Yaptığım yoruma karşı hemen bir savunmaya geçme ihtiyacı hissediyorsunuz, yanlış bir şey yapmışım gibi. Bahsettiğim şey bu. Futbol oynamak illa şut çekmek mi demek oluyor? Defansta hatasıza yakın oynadılar ve nerede, hangi takıma karşı oynadıklarının bilincindeydiler. Sonuçta deplasmanda G.Saray'a karşı saldıracak, hücum oynayacak bir futbol yapısıyla çıkamazlardı sahaya öyle değil mi?
Her neyse, uzatmanın anlamı yok. G.Saray baskıyı kurup atar golleri ve kazanır maçı bence.
Sabrinin varlığı yetti
berbat bir hakem var sahada. berbat berbat.................
Riera cik abi cik ya off.
Sonunda cikti ! emre girdi.
Riera çıktı.Tüm dengeler değişecek şimdi :D
Sabri sırf zararsın yemin ediyorum.
sabri mahvettin sabri
necati yerine sercan girmeli , necatide etkisiz bide sercani deniyek. :D
Sabriyle umarim sözlesme yenilemeyiz tesekkür edilip gönderilmeli artik
Sivas iyi geliyor Erman valla spikerinde dediği gibi iyi oynuyor bu sene güzel bir performansı var.Eneramo sanırım ligde en sağlam fiziği olan oyuncu(güç olarak) herkesi yıkıyor vallahi çok güçlü.
Gitti tur gitti. Melo'suz olmaz hadi Melo yok Elmander olsun o da yok Ceyhun olsun orta saha bomboş Engin - Selçuk olmuyor Selçuk tek kalıyor.
Hakem gerçekten çok kötü buna aldatma dedi kart verdi
Engin cikti - sercan girdi
Penaltıyı yedi Mustaka Kamil Abitoğlu. Hadi penaltıyı es geçtin nesine aldatmaya yönelik verdin be hakem.
Sivas kaça kaç geldi oha ? :D
sivas gumbur gumbur. Penaltıları da yendi :)
Murat Akça baya iyiydi bugün gelecekte iyi stoperlerimizden olabilir