Yapma bunu Samsun..
Printable View
Yapma bunu Samsun..
Geçmiş olsun diyelim artık.
Üzüldüm be :(
Ekigho ya arkadaş bu adam nasıl atak oyuncusu ? Fizik kurallarını falan alt üst etti anasını satayım yahu. Yazık oldu şu takıma.
Hakikaten üzüldüm düşmemeliydi. Bance gibi Serdar Özkan gibi oyuncular yazık etti şu takıma. Keşke Petkovic'i daha erken gönderseydi Samsunspor..
Yazik oldu kendi seyircisi onunde
Sivasspor'u tebrik etmek lazım. Çok gergindi Samsunspor zaten. Gol attıktan çok kısa bir süre sonrada golu yedi Samsun zaten. Orda maç koptu.
Ama çok net pozisyonlar harcamış Samsunspor. Yani ne yapsın bu taraftar yazık yahu. Sahaya inip dayak atsa müstehak. Geçmiş olsun, Tebrikler Sivasspor.
Son dakikalarda Fenerbahçe maçını bıraktım bu maça baktım. İnanılmaz üzüldü taraftarlar. Ağlayanlar, hastanelik olanlar oldukça fazlaydı.
Geçmiş olsun.
Gecmis olsun ne diyelim. Düşmesini hiç istemiyordum..
Çok üzüldüm düşmesine.Şu Antalya gibi gıcık bir takım yok hiç sevmiyorum.Belki de ilk defa Fenerbahçe'nin yenmesine sevinecektim onda da Samsun gitti yenildi.Neyse geçmiş olsun diyelim.
Diğer maçın sonucununda lehlerine olduğu bir anda maçı 1-0 dan verirsen düşmeyi haketmişsin demektir. Samsunspor için yapacak birşey yok. Geçmiş olsun.
Uğur Boral ve Serdar Özkan'ın 2. yarıda kaçırdığı goller bu gecenin kaderini tayin etti. Antalya'nın kaybedeceği kuvvetle muhtemeldi; zira bu tarz maçlarda takımlar baskıyı, stresi kaldıramıyor. Samsun da kaldıramadı, ama iki pozisyondan biri gol olsa şu an düşen taraf Antalya olacaktı. Geçmiş olsun Samsunspor'a. Antalya'nın ligde kalmasına da Şifo Mehmet'ten ötürü sevindim, yalan olmasın.
Özeti izledim. Uğur Boral'a nasıl dayanıyor bu samsunlular anlamıyorum. Geçen gittiğim Mersin maçında da bin tane pozisyon harcadı. Yine harcamış. Önceden de harcıyordur. Çok fena gıcık oldum adama.
Yalnız Pedriel'in bir pozisyonu var boş kaleye vurmak isterken ayağından sekip eline çarpıyor. Neyseki maçı kazandılar çok konuşulmadı o pozisyon :D Yoksa baya dalga geçilirdi.