En az 3 maç verirler.
Printable View
En az 3 maç verirler.
Play-Off'ta kartlar sıfırlanmayacak öyleyse ?
Egemen kirmizi kart , 2.ci saridan.
Fernandes satılsın bence. Yoksa seneye kadar saçları beyazlar.
Hayatımda izlediğim en sıkıcı Beşiktaş maçıydı.
Egemen 2.saridan kirmizi, Bjk 9 kisi!
Kart cezalari varsa playoffta cekicekler ama biriken sari kartlar sifirlanicak sanirim. Benim bildigim bu seklide.
Sarı kartların hepsi sıfırlanıcak.Ama son maçta görülen kırmızılar geçerli olacak diye biliyorum.
Besiktasin playoff"da isi baya zor bu oyun ile.
Ertem sener : kırmızı kartlar sadece GÖSTERMELİK ,play off yani Süper Finalde geçersiz
Almeida'nın yanına kar mı kalıyor şimdi?
Ben Almeida'nın yerinde olsam 34. haftaya kadar sabretmezdim.
Beşiktaş'lı oyuncularda heyecan yok.Çıkayim saldırayımda maçı alayım düşüncesi yok.Fernandes'de olmasa daha kötü yerlerde bitirebilirdi ligi.
BJK en son MKE Ankaragucu macini gol yemeden bitirmis. Sonrasinda ligde oynadigi 15 macta da gol yemis.
Beşiktaş şu oyunla Play off'un en zayıf halkası.Toparlanmazlarsa 5 puan bile alamazlar play offta bu şekilde.
Ne taktik, ne teknik konuşacak durumdayız. Sahada 3-4 kişi dışında top oynayan, onu da geçtim, oynamaya çalışan adam yok. Bu takımın kimyası bozulmuş arkadaş. Ne hoca değişikliği ne futbolcu ne bir şey. Yeni yönetimin sezon sonunda üzerine çok fazla görev düşecek bu konuda. Çürükleri ayırıp, sağlamları koymak zorundalar ve bunu yaparken de arada yine çürük isimleri tutmadan, iyice ayıklayarak yapacaklar; yoksa yine aynı şeyleri yaşamaya devam ederiz. Allah yardımcıları olsun bu konuda. Ne söylenebilir ki?!
Heyecanını kaybetmiş bir takım, kazanma arzusu sıfır.Son haftalarda yaşananlardan sonra takımı izlemek bile istemiyorum.Yeni başkan geldi.Herkes umutlandı.Gelecek sezon umudum vardı, ama artık oda yok.Bu takıma kesinlikle Marrone veya Cascallana gibi bir kondisyoner ŞART.
o saydiklarini bilmem ama Roloand koch kaliteli kondisyonerdir ve bence sistem degisikligi sart 1 forvet olmuyorsa olmuyor uzatmaya gerek yok.
sezon basinda kondisyon yuklemelerini falan koch yapti diye biliyorum ve bir bildigim daha hem yardimci antrenor hemde kondisyoner olarak calisiyor diye biliyorum
Valla siteden kontrol ettim.Yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.Kondisyoner olarak başkası mevcut.
Kırmızılarda sıfırlanacak diye biliyorum bende.
Oyuncular ligden tamamen kopmuşlar.Kırmızı kartlar play-off'ta geçerli olsa ne olur,olmasa ne olur.
Beşiktaş'ın play-off öncesi puanına bizim Play-off'dan sonra yetişme ihtimalimiz var ilginç bir olasalık fakat ben Beşiktaş'ın play-off da bambaşka olacağına inanıyorum Karabük'de 9 kişi berabere kalmak bence çok kötü değil.
Yıldılz'larda kayar, durmaz yerinde....
Milyon dolarlık takım kurmaya gerek yok bence, yüreği milyon dolarlık adamlar bul yeter.