Sonuna; "Boşuna derbi demiyorlar bu maçlara" yazacaktım öyle kalmış. O an kafam gitmiş. Böyle saçma bir şey çıkmış haliyle :p
Printable View
Kazanacağımızı düsünüyorum.Kendi sahamızda defans yapabilme peşinden koşmazsak rahat kazanabiliriz.
Her ne kadar berbat oynasakta kazanırız
Stoch ve Emre sahada olursa rahat kazaniriz. Aykut hoca Caner ve Selcuk'a forma vermez umarim, takimin butun pas dengesini bozuyolar.
Cristian ve Selçuk'la oynadığımız zaman bütün pas trafiği defans oyuncuları arasında gidip geliyor, bu da defansı hata yapmakla baş başa bırakıyor, Emre, Özer, Sezer, Gökay tarzı ileriye dönük adamlar ile göbeğe bir adam diktiğimiz zaman, defanstan topu alıp ileriye hareketlenme şansımız daha yüksek oluyor.
Bence Mehmet sağ koridorda oynadığı zamanlarda Gökhan'a gayet yardımcı oluyor Cengiz abi. Beşiktaş'a baktığın zaman Simao artık yaşından mütevellid randımanlı bir şekilde yardım yapamaz. E Quaresma'yı ezelden beri biliyoruz bekine yardım etmedi etmiyor etmeyecek de. Ama Stoch O'nun kadar kaprisli bir yıldız değil. Aykut Hoca'nın diş geçirebilmesi gerekir bence. Eğer bu formayı giyiyorsan hakkını vereceksin diye.
Adam Barcelona , Chelsea , İnter formaları giymiş hakkını vermemiş de Beşiktaş'ta mı verecek? He bana kalırsa bu saydıklarım ve niceleri benim gözümde Beşiktaş forması yanında birer hiç ama bunu Quaresma'ya anlatamazsın açık ve net. :)
Bu arada sohbet alanına kayar bence bu muhabbet he Cengiz abi ? :D
Bence Stoch yedek başlıycak bu maç ben istemem ama Aykut Hoca böyle yapacak.
Sow reyiz yazacak gibime geliyor Ts maçında yine.İçimden 2-1 yada 3-1'lik bir galibiyet geçiyor.İnşallah ilk maça puan kaybı yapmadan başlarız.Gs'nin İnönüde yaşayacağı puan/lar kaybıyla herşey farklı bri boyut kazanır.Puan farkının düşmesiyle Gs'nin kalan maçlarda daha fazla stres yaşayacağını düşünüyorum.
Saracoglundaki drainage systemi nasil ?
pek anlamam ama saracoğlunda olmayan sistem daha dünyada bulunmamış demektir :D :D :D
Yarın hava 20 derece ve parçalı bulutlu yada güneşli diye biliyorum ben, en azından son model telefonum öyle diyor :D Alt yapı sistemimizi de düşünürsek,inönü'deki gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Stoch 18 kişilik kadroya sakatlığı gerekçe gösterilerek alınmayacakmış. Az önce gazetede okudum.
Stoch kadroda yok.Caner oynayacak yine inşallah bizi kanser etmez.Gerçi Stoch'da hiçbirşey yapmıyordu son haftalarda.Koy Felipe De Souza'yı oraya şov yapsın :D
Ne ara sakatlanmıs Stoch ya ?
Fenerbahçe, ligde 77. kez karşılaşacağı Trabzonspor’a bu akşam 2 gol atarsa, ‘dalya’ yapacak.
İnşallah 2,3 gollü bir galibiyet olur :)
Benim içimden 2-2 gibi bir skor geçiyor niyeyse. Burak atacak yine.
Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı için Stoch'u 18'e almadı. Gerekçesi ise, formsuz olmasıymış. Stoch'un yerine Semih kadroya dahil edildi.