What did i say :)
Printable View
Gol be :) Holosko'nun masallahi var superfinalde
Hadi bi dene daha saliyalim
Henrique gol atar :)
Quaresma hep böyle oynasa seneye tek başına şampiyonluğa oynatır beşiktaş'ı. o kadar etkili adam. Zaten her zaman etkili oynayabilir yeterki arkadaşlarını da oyuna kabul etsin,top benim ulan gidin başımdan tavrını sergilemesin:)
1-1 oldu Almeida yeteneksizi yüzünden gidiyor beşiktaş'ın üçüncülüğü
Olcan attı 1-1 :)
olcan cok guzel bir frikik atti 1-1
Simdi noldu Bjk avrupaya gidemiyor mu ?
Bu kadar futbol çirkinleştirilmez yazık gerçekten yazık söylenecek söz yok.
Maci az kaldi hukmen verecektik :)
Cok sukur bitti sezon
cenkin yediği gol akıllara zarar beşiktaşın kesinlikle bi kaleci almasılazım
Beşiktaş 3.Bitirdi ve Nihayet Sezon Bitti Avrupaya Katılmak İçin Sanırım Avrupa Elemelerinde Oynayan Takımla Karşılaşacağız Sanırım Eskişehir Olacak Bu da
Eger Eskisehirspor lider bitirirse Avrupa grubunu bence Bjk'nin Avrupa işi yaş.
Simdi trabzon direkmi gidiyor uefaya
Bu sene Avrupa'ya falan gitmeyelim bence ne gerek var, yalnız takımda revizyon yapmamız gerek. Egemen'in yanına 1 defans şart, kaleci şart, forvet şart, 2 kanata da oyuncu şart.
Satabildiğimiz kadar herkesi satalım hiç kimse bu takımda kalıcı değil.
bu konu çok sönük kalmış yokmu tartışma çıkaracak mevzu :D
Puan alarak sezonu bitiren Trabzon'u kutluyorum . Beşiktaş'a da bir daha iddaa oynarsam ... :D
Pektemek , Quaresma , Fernandes ve Muhammet Demirci kalmalı bu takımda. Necip bile gitmeli.
şimdi kim direk gidiyor ben hala anlamadım :D
Trabzon gidiyor diye biliyorum sonuçta hem 2 li averajda önde hem de Play-off'a buçuk puan önde girdi...
Fanatik manşetten "Avrup bileti Trabzon'un" demiş. Demek ki 3. olan Trabzon.
Bilhassa 2. yarıda çok gol kaçtı ve atamayana attılar. Maçın hakkı bu değildi. Almeida'nın dönen topunda golü yememiz ve 1-1 iken bile gol atacak 2 pozisyon bulmamıza rağmen, bunları golle değerlendiremeyişimiz bize fazladan 1 maça mal oldu.
Sahada futbol oynamak isteyen herkese tebrikler. Burak Yılmaz hariç.
Birazdan resmi koyacağım 117 lira Beşiktaşın 9 kişi kalan rakibini yenememesinden kaçtı.
Kendilerini ayrıca anıyorum, hemde fena anıyorum.Tebrikler Beşiktaş...
Vallaha şu olumsuz yorum yapanlara iki çift laf yazacaktım ama üşendim, o kadar halsizim :)
Şu takımdan Almeida'yı Simao'yu çıkar yeter.
40 lig maci
3 sl on eleme
6 sampiyonlar ligi
2 uefa
51 macta ilk 11 cikti Tolga.