Volkan'a bak hala kadroda.Avcı'dan kadro dışı bırakmasını beklerdim.
Printable View
Volkan'a bak hala kadroda.Avcı'dan kadro dışı bırakmasını beklerdim.
Felaket oynuyoruz.Orta sahayı geçemiyoruz resmen 11 kişi savunma yapıyoruz.
7 dakka oldu orta sahayi geçemiyoruz daha..
Link var mı beyler izleyecek.
Allah'tan Almeida var adamlarda :D Resmen takımı bir gömlek küçültüyor adam (:
spiker neden bağırıyor öyle ya :D
ilk defa geldik onuda burak kacirdi :D
Ömer ile Bekir şaşkınları oynuyorlar göbekte.
beyler link :D
TRT1,TRTSpor,Lig TV veriyor abi napıcan linki :D
Buyur linki http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV1&slv=0 :D
Lazeri orayada goturmus bizim Turkler :)
Sercaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yavrum benim be !
Kaleci de hata vardı sanki :D Umut reyiz fırsatcılığını konuşturdu :D o değilde Sercan müthiş yahu...
Bu Sercani kacirdigi icin Almanlar cok uzulecek
portekiz takım değil ronaldo oyuncu değil pepe adam değil türkiye neden 2012 de yok :D
Burak omrunde ilk defa degisik bi gol vurusu denedi oda ofsayt :D
Savunmadan çıkarken çok hatalar yapıyoruz. Henüz olgun bir atak görememek hayal kırıklığı oluşturdu açıkçası.
Sercan bu takımda rahat oynar. Umut Burak ikilisini de bozmama taraftarıyım ama mecbur bozacak hoca. Çünkü daha takıma girmesi beklenen Nuri ve Selçuk İnan var en garanti. Gerçekten mükemmel bir bolluk var hocanın elinde özellikle orta sahada.
Muhtemelen Atletico Madrid'de yedek kalmadığı sürece Emre'yi kesemez hoca.Bu adamı kesmek için futbol cahili olmak lazım keza.Orta sahamız çok alternatifli ama topla rakibin üstüne giden,şok pres yapmayı seven tek oyuncumuz Emre. O yüzden kaç orta saha oynayacaksak oynayalım Mehmet Topal-Emre ikilisi yazılır sonra yanına diğerleri eklenir.
En azından mantıklısı bu. İsterse hoca farklı oynatır kendi bileceği iş. Benim futbol doğrularıma göre ki yanıldığımı düşünmüyorum. Topal ve Emre orta sahadaki en kilit isimlerimiz. Topal'ın alternatifi yok, aslında Emre'nin de yok.
Ayrıca sürekli laf sokuyorsunuz ama üzgünüm Volkan Demirel'i mevcut kalecilerimizden hiç birisi Ke-se-mez.
Ronaldo Hamit'in aklını aldı, o nasıl bir çalımdı öyle :D
1956'dan sonra ilk golümüzü atmışız... Umarım 1955den sonrada ilk galibiyetimizi alırız. :)
Sahadaki dizilişimiz de enteresan olmuş Arda 10 numara mevkinde oynuyor bence her zamanki yerine çekilse daha iyi Sercan sağda oynayamaz mı acaba?
Resmen İBB maçı izliyoruz şuan :D
Birazda şansımız yanımızda.Yoksa şu oyunla gol yememek mucize.
Volkan gol yemicek o Ronaldo'dan. Inat etti :)
Halen mucize diyorsan zaten sana bişey demiyorum ben dostum.
İlk yarının bana gösterdiği tek şey Volkan tartışmasız Türkiyenin en iyi kalecisidir.Oyun hakkında pek bişey demeyeceğim zaten muhteşem paslı oynayıp rakibi sahaya boğmayı beklemiyoruz.Bizim şuan yapabilecek durumda olupta yapamadığımız tek şey ortasahada pas organizasyonudur.
Adamların savunma oyuncu 40-50 metre isabetli paslar atabilecek kapasiteye sahip bizimkiler 5 metre önüne atamıyor.