Patsa, Galatasaray ile de anılıyor ve hatta anlaştığı bile öne sürüldü mynet.com tarafından.
Printable View
Patsa, Galatasaray ile de anılıyor ve hatta anlaştığı bile öne sürüldü mynet.com tarafından.
Bazı basınlarda gs ilede söyleniyo ama benim taminim bazı medyalar türkiyeden bir takımın ilgilendiğini öğrendi ve medya takım ismini sallamaya başladı nedeni ise hem tolunay hoca dedi patsayı almayı düşünüyoruz diye hemde gsnin ön liberoya bir ihtiyacı yok kanımca
Kayserispor'un tecrübeli yıldızı Mehmet Topuz, her futbolcunun gönlünde büyük kulüp yattığını ve kendisinin de zamanı geldiğinde gidebileceğini söyledi.
Son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerinden artık çok sıkıldığını söyleyen Topuz, sezon sonunda gidebileceği söyledi. Büyük takımları peşinde koşturan Mehmet Topuz, "Hakkımda çıkan transfer haberlerine kulaklarımı tıkadım. Ancak artık gitmem gerektiğini düşünüyorum. Şuan için net bir şey yok. Dediğim gibi zamanı gelen her oyuncu büyük takımlarda oynamak ister" ifadelerini kullandı.
Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu öğrenilirken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığı gelen haberler arasında.
Öte yandan Kayserispor yönetiminin 16 Mayıs'ta yapılacak olan olağan genel kurulu sonrasında sözleşmesi sona eren mevcut oyuncularla yeniden anlaşmanın yollarını arayacağı ve Topuz'un da Kayseri'de kalması için girişimlerde bulunacakları öğrenildi.
Faruk Aydemir / Kayseri
Sporx
Topuz hakkında şuan belli olan birşey yok dün yerel tvdeki bir prgrama basın sözcüsü katıldı mehmet topuzun herhangi bir talebi olmadığını söyledi gitme konusunda ayrıca transferdende bahsetti biraz şuanda portodan tarık sektoui psgden pancrate eskişehirden engin baytar ve valladolidden goitom ve man cityden darrius vassel ile görüşmeler devam ediyormuş
Dün TV Kayseri kanalında kulübün basın sözcüsü söyledi bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor dedi inşallah kadromuza katacaz dedi.Darrius Vassell, Tarık Sektioui ve Engin Baytar süper bir imza olur bizim için Pancratede faydalı olabilicek oyuncu inşallah gerçekleşir.Ayrıca Tarıkı Fenerbahçeninde istediği söyledi
Süleyman Hurma Santra programında Mehmet Topuz'dan haber beklediklerini söyledi. Topuz kalmak istiyorum derse zaten kalacak fakat gitmek istiyorum derse gitmesine izin veririz dedi.
Satabilecekleri en iyi fiyatlara hayır diyerek kötü ettiler. Eski Mehmet Topuz'dan eser yok. Önce yönetimi savunmuştum ancak olaya Mehmet Topuz'un gözüyle bakarsak, klüpler her zaman kalıcı gidecekleri yer yok:). Oyuncular ise en fazla 12-13 yıl top oynayabiliyorlar. Bu 10 küsür yıl içinde iyi yere gelmek(milli takım, büyük klüpler(Yalnızca Türkiye'dekiler değil)) istemek onların hakkı. Hayırlısı olsun.
Topuz bu yıl gidebilir kendine kalmış birşey bu ama giderse Trabzona gitmeyecek bunu biliyorum Türkiyeden en güçlü aday FB
Bu arada sanırım Engin Baytarla anlaşmışız Tarık Sektiouide alabilrisek akantalrımız süper olur
Gelecek sezon için şu anda Kayserispor, Altay'ın kalecisi Gökhan Değirmenci ortasaha oyuncusu Merter'le kesin anlaştı. Hakan Aslantaş'la anlaştığı yönünde haberler okumuştum ama bugün spor sitesinin birinde Gençlerbirliği'nin bu futbolcuyla kontrat uzatmak istediği haberleri vardı.
Engin çok yetenekli bir oyuncu devre arasında adı Fenerbahçe içinde çıktı. Ama yetenekli olduğu kadarda egosu yüksek bir oyuncu. Sahada kimseyi takmayan olur olmaz kartlar görerek takımını yakan bir yapısı var.
Mehmet Topuz için zaten Fenerbahçe 2 senedir her transfer döneminde teklif yapıyo ama bir türlü alamamıştık bu sene umuyorum Mehmet gelir ve Gökhan'la birlikte sağ kanadı götürür.
Kayserispor Engin Baytarlada anlasmis..
Sirada Darrius VasseL Sektoui Goiton var
Vassel gelmez , Sektoui'de zor.. getirirlerse helal olsun..
Ümit Milli takımın geçen sene fransada oynadığı turnuvada Bayram Durmuş çok dikkatimi çekmişti. Bu sene Koray sakatlandığından genelde Ali Turan oynadı. Bu oyuncuya niye şans vermedi hiç tolunay kafkas ? Ondadamı sakatlık durumu vardı ? Çok sağlam oynayan bir oyuncu
Topuz: "Başkanım 'git' derse giderim"
Üç büyüklerin transfer listesinde bulunan ve her yıl transfer döneminde ön plana çıkarılan Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, Sporx’e konuştu. Yalan-yanlış kulaktan duyma haberlerden sıkıldığını ve artık çok rahatsız olduğunu açıklayan Topuz, hakkındaki iddiaları yalanladı. Şu ana kadar hiçbir kulüple konuşmadığını, el sıkışmadığını anlatan yıldız oyuncu, transferindeki tek yetkinin Başkan Recep Mamur olduğunu savundu. Topuz, “Yuvamdan ayrılmam için Başkanım Recep Mamur’un git demesi lazım. Aksine büyüklerimin önüne geçemem. Git derlerse giderim” diye konuştu.
Fenerbahçe ile görüşmediğini söyleyen Mehmet Topuz, hiçbir şekilde büyüklerinden habersiz bir iş çevirmediğini ve bundan sonra da çevirmeyeceğini ifade etti. 2010 yılına kadar Kayserispor ile sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Topuz, bir yıl daha sarı-kırmızı formayı giyeceği sinyalini verdi.
Faruk Aydemir / KAYSERİ
Sporx
Mehmet Topuzun bu açıklamasına çok sevindim çok büyük bir vefa örenği gösteriyor inşallah kalır seneye daha başarılı oluruz
Kayserispor aradığı golcü oyuncuyu İspanya La Liga'da buldu. Real Valladoid'in golcüsü Henok Goitom'la görüşen Kayserispor yönetimi bu oyuncu ile prensipte anlaştı. İsveçli oyuncu 1,89 boyunda ve 2005 - 2006 sezonundan beri La Liga'da forma giyiyor.
28 maçta 10 gol
Kayserispor 24 yaşındaki golcü oyuncu Goitom'u kadrosuna kazandırmak için girişimlerini hızlandırdı. Bu sezon La Liga'da 28 maçta 10 golü bulunan İsveçli forveti ısrarla isteyen Kayserispor yönetiminin bu oyuncuyu Kayseri'ye gelmeye ikna ettiği öğrenildi. Halen sözleşmesi devam eden bu oyuncunun kulübüyle bonservis pazarlığı yapılıyor.
Bu arada Kayserispor Porto'nun Faslı oyuncusu Tarık Sektioui, Manchester City'nin milli oyuncusu Vassel ve PSG'den Pancrate ile ilgilenmeye devam ediyor.
Faruk Aydemir / Kayseri
Eritre (Mısır'ın yıllarca sömürdüğü ülke. Altın madeniyle bilinirler.) asıllı ayrıca İsveç vatandaşı boyu 1.90 boyuna rağmen güçsüz bir oyuncu ama boyuna göre de hızlı bir oyuncu. Umarım Kayserispor anlaşır.
Şu anda İspanya'da en hit forvetlerden bir tanesi Goitom, sanmıyorumki Türkiye'ye gelsin.
Guiza'nın Türkiye'yi neden tercih ettiğini herkes biliyor :)
Guiza kadar popüler değil evet, ama geldiği takım Fenerbahçe. Goitom Kayserispor'a geleceğini hiç sanmıyorum, gelmesini geçtim bonservisi çok yüksek tutacaklardır peşinde bir çok İspanyol takımı var.
Ya Goitom bu kadar iyi bir oyuncuymudu bende yine boş transfer yapacaz diye korkuyodum:)
Boş değil, boyu olsun, hızı olsun gerçekten çok iyi bir forvet. Hani havadanda yerdende etkili derler ya o tip bir forvet.
Kayserispor alırsa çok iyi bir iş başarmış olur.
Tam Kamanan gibide değil ondan çok daha bitirici ve hava toplarında hakim ayrıca kanat oynama özelligi yok sanırım ve Kamanan'a göre biraz daha yavaş kalıyor bende Kayseriye gelecegini sanmıyorum ama gelirse yılın en iyi transferlerinden olur Türkiye Ligi adına.
Orta saha özelliği var. (Serbest oynayacak kadar.) Carew'in gençliği diyebiliriz. Kamanan'a benzetmemin sebebi oyun şekli hızı ona yakın uzaktan vuruşları da bitiriciliği de iyidir. Ben 3 yıldır beğenerek izliyorum.
"Artık Kayserispor ile işim bitti" diyerek sarı kırmızılı ekibe veda ettiğini resmen açıklayan Mehmet Topuz, Fenerbahçe'yle anlaştığı iddialarına da yanıt verdi! 4 büyük takıma transfer için yeşil ışık yakan yıldız futbolcu, yine de önde gelen "2 büyüğü" açıkladı..
Kayserispor'un kaptanı milli futbolcu Mehmet Topuz, artık takımda kalamayacağını, menajerler kanalıyla diğer kulüplerle görüşeceğini bildirdi.
Topuz yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Kayserispor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu, ancak başka bir takıma transfer olması yönünde yönetim ile anlaştıklarını ifade eden Topuz, şunları söyledi:
''Artık Kayserispor ile işim bitti. Yönetim, bana talipli bir takım ile anlaşmaları durumunda transfer olabileceğimi söyledi. Şu andan itibaren menajerler kanalıyla görüşmeler sürüyor. Ben çok fazla ilgilenmiyorum. Beni transfer etmek isteyen takımlar kulübümle görüşecek. Hangi takımla anlaşırlarsa ben oraya transfer olacağım.''
Bu konuları çok fazla düşünmediğini, tatil için ailesi ile birlikte Antalya'ya gittiğini anlatan Topuz, gönlünde hangi takımın yattığı sorusunu, ''Büyük ihtimalle Fenerbahçe veya Beşiktaş olabilir. Ama kulüplerin anlaşmasına bağlı. Galatasaray veya Trabzonspor'a da gidebilirim'' diye yanıtladı.
-FENERBAHÇE'YLE ANLAŞTI İDDİASI-
Bu arada sarı lacivertli ekibin Kaysersipor'un yıldız ismi Memet Topuz ile büyük oranda anlaşmaya vardığı öne sürüldü.
Milliyet Spor'dan Yusuf Kobal'ın haberine göre dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Mehmet Topuz Fenerbahçe yönetimi ile anlaşmaya vardı.
Mehmet Topuz'un akşam saatlerinde İstanbul'a geldiği ve Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü ifade edilirken, Lig Tv'de yer alan habere göre de yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı.
Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 5 Milyon Euro ve bir futbolcu vereceği belirtildi. Bu oyuncunun büyük ihtimalle Gökhan Emreciksin olacağı da öne sürüldü.
Ajansspor
Ben şuan böyle hiçbir habere inanmıyorum bugün başkanında böyle bir açıklaması vardı
VATAN’a konuşan Kayseri Başkanı, “Onu kalması için ikna ettik. Çok büyük hedeflerimiz var” dedi
KAYSERİ Başkanı Recep Mamur, yıldız futbolcuları Mehmet Topuz’u hiçbir yere göndermeyeceklerini söyledi. Milli Takım kampında VATAN’a özel açıklamalarda bulunan Recep Mamur, Topuz’un da Kayseri’de kalmak istediğini belirterek şöyle devam etti: “Mehmet Topuz hiçbir koşulda satılık değildir. Kim kaç para verirse versin kararımız kesindir. Mehmet’in de görüşü böyle. Kesinlikle gitmeyi düşünmüyor. Tesis ve altyapımızı yaptık. Mehmet’i artık niye bırakalım.”
TEKNİK direktör Tolunay Kafkas da stat ve tesisleri yeniledikten sonra hedeflerinin büyüdüğünü ve Mehmet Topuz’un yuvada kalacağını söyledi.
http://haber.gazetevatan.com/Topuz_s.../241416/5/Spor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu haberi yazan kişi 2 hafta öncede Puroviçin ülkesine döndüğünü yazmıştı ama Puroviç 2 haftadır burdaydı ve adam son maçta 3 gol attı