-
Geçmiş olsun Bursa'ya dikkat edilmesi gerektiğini söylemiştim transfer yapmadılar cezasını çektiler...Tur zor gelir gibi KuPS'un sonuncu olduğuna bakmayın kupadan UEFA'ya katılacaklar :D adamlar işi biliyor...Deplasmanda daha sağlam ekipler Bursa elenebilir yani...
-
Bıktım kardeşim bu oynadığımız futboldan batalla günündeyse eyvallah adam yoksa formunda değilse bitiğiz biz acilen kurtulmalıyız şu olaydan.Umarımki bu malubiyet Ertuğrul Hocanın birşeyleri görmesi sağlarda değişir makus talihimiz.Tamam Kups'u geçebiliriz bu turda ama ya pleyofflarda ne yapıcaz orası meçhul gittiğimiz yol yol değilki..
-
Bursa'da da bir tane atarlar, güle oynaya turu geçerler artık. Bursaspor futbolcusu olsam sokağa çıkmaya utanırım böyle bir sonuç sonrası. Finlandiya ligi sonuncusunu yenecek gücümüz bile yok, düşünün artık halimizi :) Boşa demiyorum ben Batalla ve Pinto gününde olmazsa her takım Bursaspor'a kafa tutar.
Bu arada sağ bek oyuncularının ismi neydi? Eleman çok iyi maç çıkardı. Çok beğendim.
-
@Deus
Joni Nissinen olsa gerek.
-
Bursa sıkıntılı demiştik bizi yanıltmadı Ertuğrul Sağlamı oyuna bakış açısı yönünden aynen Aykt Kocamana benzetiyorum hık demiş birbirlerinin burnundan düşmüşler bi sistem tutturmuşlar iyide gitse kötüde gitse bozmuyorlar
-
Ben kalecilerini çok beğendim. Hiç hata yapmadı ve kritik kurtarışları vardı.
-
adini duymadigimiz takimlara puan kaybediyoruz ya icim gidiyor..
-
Maçı izlemedim ama kötü sonuç almış Bursa. Ertuğrul Sağlam da kötü Avrupa karnesine devam etmiş oldu. Muhtemelen evinde tur atlar Bursa ama diğer turlarda(varsa) tur atlayabilir mi muamma.
-
Tahmin ettigim gibi tek farklı kazandı KuPS.Ama Bursa eler bu takımı Bursa'da.
-
Tavşan çıkmış şapkadan :icon_neutral: