Soner sakatlanmış.Umarım mühim birşey yoktur.İyi başladıydı.
Printable View
Soner sakatlanmış.Umarım mühim birşey yoktur.İyi başladıydı.
TFF'ye dendiki macin yerini ve saatini degiselim, normal bi insana sor bunu her yonuyle hakli bulur ama YD bulamiyor. Sicak ve saha berbat, sakatlik olmadan bitse mac insAllah.
Karabük'ün stadında da her sene bir inşaat var.
Zemin berbat resmen toprak saha bu ne yahu.Olcan'a faul yapıldı bide vermedi orda geldi pozisyon oluyor.
Olcan bizim golü kurtardı resmen ah ya orda dokunulur mu.
Volkan Şen harika gol attı diyebiliriz.
Vittek cikti takimda forvet yok :)
Şuan taktiksel bir saçmalık söz konusu.
Serkan,Zokora,Barış savunmanın önünde.
http://livescore.com/default.dll/gam...up&game=624102
konuyla alakasi yok ama taniyan varmi bu takimi :D
Melih Gökçek denen adamın kulübüydü, bıraktı gitti onu biliyorum.
1-1 oldu.
Karabük hakettiği golü buldu.
Valla Şenol hocanın ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Zaten hucum yapamıyorduk gidip Barış'ı falan alarak hata yaptı.Sol açığın Ferhat orta sahanda bu şekilde olursa böyle olur işte.
Mutlak gol kacirdik, sonradan oyuna giren Ferhat cikti !
Tolga korner atılırken Mehmet Yıldız'la pozisyon alma mücadelesine gireyim derken konsantre olamadı sanırım boşa çıktı. Shelton'ın gol atmasına sevindim.
1-1 bitti mac
Bazilari zevkten 4-6-0 oynar
bazilarida bizim gibi yokluktan 4-6-0 oynar :D
Karabükten ben bu sezon ümidi kestim, 5. haftadan itibaren Trabzon'dan da kesilebilir. Üç yıl çok çok iyi olan bir kadro var iken şimdi, umarım Avrupa'da böyle olmaz.
Tolga maç boyunca nasıldı bilmiyorum ama yenilen gol Tolga'nın rakibe armağanı olmuş. 2-3 kez izledim Tolga orda ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Yazık olmuş.
trabzon harkulade bi gelişim göstermezse bu sene avrupa ruyasını bile göremeyebilir forvet şart 4 6 0 ne abi barça mısın sen
Tolga hazırlık maçlarında oynamadı kalkıp onu 11'e koydu Şenol hoca.Maçın içinde yapılan hatalarda cabası.Elinde iyi kötü bir henrique varken onu oynatmayıp orta saha almak mantıklı değildi.Zaten şu Serkan'ıorta saha oynatma sevdasını anlamadım hala ısrar ediyor o konuda.Bu hatalar devam ederse bu yıl bu taraftar için zor geçer.
Colman'ın oynamasını bekliyorum bi onu izlemekten zevk alıyorum.
He birde Ferhat'ı oyuna alıp sonra oyundan almak ne demek yahu?Bu yapılanda çok ayıptır.Sakat değildi birşey değildi.Orta sahaya Barış'ı alıyor sanki Xavi giriyor o görvi yapan adam zaten var orada.
Bu maç nereden tutarrsan tut elinde kalıyor.
21.45te başlayan maçta su molası veren zihniyet saat 17.00'de maç oynattı bugün.
Şenol Güneş bana ilk kez bu kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. 1-0'dan sonra yapılan her hamle ile takımın puan kaybetmesini biraz daha kolaylaştırdı. Gerçekten şok yaşadım diyebilirim.
Trabzonspor'un attığı golde ofsayt var gibi geldi. Tolga sağlam saçmalamış, Onur çok daha iyi bir kaleci bence, sakatlığı da atlattı diye biliyorum, Onur oynasa daha hayırlı olur gibi.
Bu arada bir gol var verilmeyen, Olcan galiba, dokunmasa tertemiz gol olacak yanlış görmediysem, o da ilginç olmuş. Takımı 3 puandan etmişler el birliğiyle.
Lua Lua da oynamaya başladı mı Shelton'la çok can yakar gibi geliyor bana.
Karabük'ün görüntüsü yanıltabilir, daha yeni transferlerden hiç biri oynamadı.
http://www.ligtv.com.tr/haber/ne-isin-var-senin-orada
Zemin yakindan dahada berbat gozukuyor, taraftar sicaktan bunalmis futbolcular ne yapsin. Futbolculara sicaktan birsey olsa ozaman Federasyon nasil birsey ile cevap verecekti cok merak ediyorum.
Video da Volkan'ın şutunun gol olmayacağı açıkca belli oluyor. Olcan şansını denemiş. :)