3-1 hic beklemiyordum bursadan boyle bir sonuç tebrikler :D
Printable View
3-1 hic beklemiyordum bursadan boyle bir sonuç tebrikler :D
Süper bir sonuc oldu helal olsun Bursa.
bursa 2.yari twenteyi sahadan sildi resmen. batalla cok formda, takim halinde guzel bir mac cikardilar. batalla bursanin alexi gibi oldu :) 2 gol 1 asist, macin yildiziydi.
Tebrikler Bursaspor. Deplasmanda da böyle bir sonuç çıkabilir Bursa lehine.
Twente'nin büyütülmeyecek bir takım olduğunu görmüşüzdür umarım.. Önceden de dediğim gibi, Hollanda liginde Ajax ve PSV dışında gerisi yalan.. Kalan takımlar hep saman alevi gibiler..
Bursaspor'a tebrikler.. Deplasmanda da benzer oyun sergilenirse iyi bi sonuçla turu geçerler..
Helal olsun Bursa'ya.Galatasaray kazanmış gibi sevindim açıkçası gruplarada kalır umarım Bursa.Bu arada Twente'nin de büyütülmeyecek bir takım olduğunu gördük:)
Batalla.! Bursaspor'umdan deplasmanda da aynı sonucu bekliyorum.
bu oyunu ligde oynarsa ilk 3 içinde olur
Mükemmel bir maç oldu hiç beklemiyordum böyle bir galibiyeti ki sonuç 5-1 bile olabilirdi. Özellikle ikinci yarıda rakibin pozisyonu yok. Deplasmana süper bir sonuçla gidiyoruz, kazasız belasız eleriz inşallah.
Bursaspor'u cok begendim. Ozellikle Batalla ve Pinto'nun uyumuna Ozan ve Sestak da katilmis gibi geldi bana.
Orta sahada Musa Cagiran'in biraz daha cabuk dusunmesi, biraz daha cabuk ayagindan topu cikartmasi lazim. Onu da ogrenirse Bursa'nin orta sahasi dinamik bir oyuncu kazanir oraya. Haa tabii bir de rakibini ceza sahasi icinde kale tarafindan almak yerine tac cizgisi tarafindan almasi kotu bir ani oldu Musa icin. Adem, Musa kadar tempolu olabilse cok daha faydali olur ama belli ki Ertugrul Saglam Musa'nin temposunu tercih ediyor.
Bir de Forssell icin birseyler yazmak lazim. Bir kac dakika bir oyuncuyu derinlemesine incelemek icin yeterli degil pekala ama bazi temel seyler goze carpiyor. Mesela cabuk bir oyuncu. Tempolu bir oyuncu.
Ama top kontrolu yok gibi. Ayagindaki topu ne yapacagini pek bilmiyor, Bursaspor'un pas temposunun cok gerisinde. Tabii bir de surekli saclariyla oynamasi, topa kafa vurduktan sonra sac bandi yere dusunce topun pesinden gitmek yerine sac bandinin pesinden gitmesi ciddi eksiler. Ertugrul hoca bence yarin sabah ilk is o saclari kazitsin. :D
ooo bursa almış maç daha da farklı olabilirdi ilk yarıda bitebilirdi maç helal olsun bursasporumuza
Maçın ikinci yarısını izledim çok iyiydi Bursaspor.Batalla çok iyiydi.Twente'de hiç iş yok.Hollanda Liginin geneli böyle zaten.Kendi liglerinde coşup dışarda bambaşka oluyorlar.Bursaspor burdan vermez turu.Hatta orda bile kazanabilirler böyle oynarlarsa.
Batalla : 3-1 : Twente
Maçla ilgili yorumumda da bu skoru beklemediğimi belirtmiştim, çok güzel yanılttılar beni. Tebrikler.
Bu sezon şampiyon olabiliriz avrupada başarılar yakalayabiliriz takımda o potansiyel var ertuğrul hocayada güveniyorum.