Originally Posted by
TeNaciOUS MidFieLdeR
daha baslangicta yerden yere vurdunuz avciyi, tamam kovalim peki kimi getirceksiniz. hiddinki de gonderdik, terim vardi o da gitti. senol gunes karizmasi yok dendi o da gitti. bazi arkadaslara inanamiyorum, sanki biz oyle bir takimiz ki elemelerde mac kaybetmeden grubu lider bitiriyoruz surekli. avciyla birlikte degisimse degisim, dinamizmse dinamizm gelmistir. genclik istendi ortalama 25. duran top, alan savunmasi olmali. modern futbol boyle artik dendi, bizim takim da simdi bunu yapiyor. dedigi gibi 8 macta 1 kez duran toptan gol yemisiz cok mu. ki ligin lider takimi yedigi butun goller duran top :n:
ben her zaman avcinin destekcisiyim, 2005deki genclere oynattigi futbolla verdigi keyfi hala alabiliyorum. milli takimdaki renk degisimi cok net ortada. zamaninda ersun yanal da en basarili oldugu donemde milli takima gelmis hakan sukuru kesti diye oynattigi futbola bile bakilmadan harcanmisti, avcida da gidisat bu. kimse ardanin ya da sercanin kacirdigi net gollerden bahsetmiyor, basabas oyunumuzu, kacirdiklarimiz atsak galip donecegimizi konusmuyor. varsa yoksa nuri-selcuk kiyasi. nuri dediginiz adam bundesligada yilin futbolcusu secilmis reale transfer olmus. onu mu tartisacagiz burda. selcuk-nuri-emre bunlar birbirine yakin oyuncular ama nuri gelecegimizi emanet edecegimiz isim. premier ligde form tutup milli takima daha da cok faydali olacaktir. mac ritmi yok belki ama son 15 dakika icin mac ritmi pek gerekli degildi sanirim. bence zaten avcinin kafasindaki su ya da bu oynamis yok, zaten takima sectigi tum oyuncular faydalanmak istedigi isimler. hep soyluyoruz, biraz sabir.
estonya maci da cok kolay olmayabilir ama ofansif yonde iyi isler yapiyoruz oncesine gore. bitiricilikte biraz becerili olursak maci rahat kazaniriz. sansta yanimizda olmali, boyle maclar golu atamadikca cetinlesir. umarim oyle gelismez mac. erken bir gol herseyi lehimize cevirir.