GS TV güzel bir program hazırlamış.
[YOUTUBE="qCBmiUdXXZ0"]Old Trafford Yolu[/YOUTUBE]
Printable View
GS TV güzel bir program hazırlamış.
[YOUTUBE="qCBmiUdXXZ0"]Old Trafford Yolu[/YOUTUBE]
Benim görüşüm galatasaray burda kaybederse manchestardan toplamda 3 puan alır o yüzden kaybetsin. Yani eğer berabere biterse ve united 5. maça maksimum 10 puanla gelirse o maçta grup liderliğini garantilemek için galatasaray'ı istanbul'da bastırır ve yener. ama 12 ile gelmeleri demek liderlik garanti ve 3. takımla gelmek demektir. Bu durumda da temsilcimiz o yedekleri bir şekilde yenecektir zaten.
Beraberlik olur. Üzülürüz...
Benim için önemli olan şey bu hasretin dinecek olması.Puan ya da puanlar alırsak ne ala.Ama işimiz oldukça zor.Zevkli ve güzel bir maç olacaktır.Umarım maç sonu yüzü gülen taraf oluruz.
üst olur. 3-1 falan manchester alır ama cok iyi oynayamaz. Çok gol kaçırırz.
£50 stetlin olan bilet fiyatlari 20'ser 30'er milletin eline nasil dustuyse tanesi £150'den veriliyor. Manchester tarafina oturacak cogu taraftar bu sebepten dolayi.
Sir Alex Ferguson: "Yarın Galatasaray'a karşı daha tecrübeli bir takımla sahada olacağız."
Galatasaray'ı izleme şansınız oldu mu sorusuna, videoları izledik, İngiltere geçmişlerinden dolayı Eboue ve Elmander'i biliyoruz, orta sahasında iki iyi oyuncu var, Melo çok kaliteli, Bulut ismi de bir forvet için çok iyi diyerek espriyle sonlandırdı cevabını.
Bu arada tercüman felaket, basın toplantısında soruları duymak da oldukça zor, üstteki soruyu Veli Yiğit sordu GS TV'den rahat anlaşıldı haliyle. :D Bir oyuncuyu dinlendirme ihtimalleri varmış L'pool maçını düşünerek.
Fatih terim gibi büyük bir usta Süper Ligde çok büyük sıkıntı çekmediklerinden olsa gerek defansa çok büyük bir isim almadı.Hücum hattına aldı tüm isimleri.Manu da hücum hattıyla ön plana çıkıyor.Bu nedenle bol gollü ve çok zevkli bir karşılaşma olacaktır ama ben bu maçtan Manu galibiyeti ve bol gol bekliyorum.
- Galatasaray'ı izledim. Daha öncesinden Elmander ve Melo'yu tanıyorum.
- Eboue ve Elmander'i İngiltere'de oynadıkları dönemden tanıyoruz. Felip Melo çok iyi bir oyuncu, Umut da çok iyi bir forvet.
- Orta sahada Selçuk İnan ile birlikte Felipe Melo gibi iki kaliteli orta saha oyuncusu var.
- Ben oyuncularımıa güveniyorum. Kagawa'nın sakatlığı vardı ama oynayabilecek durumda.
- Galatasaray karşısında tecrübeli bir kadroyla sahaya çıkacağız.
- Elimizde iki genç kaleci var. Onların tecrübe kazanması için uğraşıyoruz. Henüz tecrübeli olmadıklarını söyleyebiliriz.
Ligde çok belli olmasa da Galatasaray ortasahası iyi durumda değil. Melo ve Selçuk hücumda müthişler ancak kalabalık ve pas yapan MANU ortasahası bizim oyuncularımızı çok kolay oyundan düşürüp defansımız ile karşı karşıya kalabilir. Eğer Semih oynarsa bizim için sıkıntı olacak gibi duruyor. Dany, Semih' e göre biraz daha güçlü ve hızlı. Cris - Dany ikilisi güzel bir ikili olabilir. Geri kalan kadro zaten belli. Hamit' e gelirsek eğer taraftara kendini sevdirmesi için son şansı diyebiliriz. Şu ana kadar hiçbir şey yapmadı hatta üstüne takıma zarar bile verdi. Umarım bu maç kendine gelir ve iyi oynar. | Söylemeyi unutmuşum. MANU kalecileri tecrübesiz ve top sektirmeye müsait kaleciler. Bu yüzden Umut' un ve Selçuk' un bol bol şut çekmesi gerekiyor. Zaten dönen topları tamamlamakta üstümüze yok.
Güzel maç olsun, Galatasaray' dan neden korkulduğunu birkez daha ispatlayalım bana yeter.
Allah Utandırmasın.
Kazanmak istiyoruz.
Canı sıkılan varsa eğer buyursun... 3-3lük maçın tamamı
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...rs-1993-tamami
İki Galatasaraylının tutuklandığı, taraftarın coplandığı ve Fatih Terim'e hakaret edilip, polis tarafından ittirildiği iddiaları var!
@firatgunayer
Gs kafilesini Manchester'da karşılayan taraftarlarla, İngiliz polisi arasında arbede yaşandı..Fatih Terim polisle tartıştı..
Fatih Terim, Melo ve Elmander araya girmişler.
Dany pozisyon almayı pek bilmiyor hep arkasında kalıyor forvetlerin topu alcam diye hemen hamle yapıyor o yuzden bence hiç guven vermiyor. Semih daha garantici. Semih Cris tercih ederim ben. Ortasahaya gelince bizim kanat oyuncuları belirler ortasahadaki hakimiyetimizi. Çok fazla cizgide kalırlarsa o zaman manu ortasahada rahat pas yapar. Solda emre sagda hamit şeklinde oynarsak (engin de olur) bu adamlar top rakipteyken içeri kapanan kaba tabirle koşan oyuncular. O zaman ortasahada eşitliği sağlarız. Bence bu maçta önemli olan kazanılan topları cabuk kaybetmemek. Bjk macında oldugu gibi. Kontratak yapıcaz diye set hücümundan cok fazla taviz vermemek lazım. BU durumda forvetlere cok iş dusuyor surekli, arkaya koşu yapmak yerine stoperlerin onune cıkıp al ver yapmaları lazım. topu biraz ayagımızda dolaştırırsak manu da cok fazla tecrubesiz oyuncu var oyun disiplininden kopmaları an meselesi olur. Fatih Terim hocayken ispanya - turkiye macında bunu iyi uygulamıştık. Savunma da öne cıkarak (ki emre asık ve servet gibi iki hantal oyuncu vardı) önde set hucumuna önem vererek oynamıştık İspanya'nın presi de pek bozamamıştı bunu. Fatih hoca bu tip maçlarda ortasaha hakimiyetini nasıl alacagını bilen bir adam bence lig maclarından farklı oynarız.
Not. Duran toplarda gol yeme ihtimalimiz cok yuksek. Hava hakimiyetimiz çok kötü. Servet de gitti. Hiç vuran yok. Alan savunmasını zaten yapamıyoruz.
Yarın sahada aslan gibi savaşacak 11 kişi olacak,yeniliriz yeneriz ama bunu görecez kesinlikle.
Ozgunu almislar iceriye bi arkadas ile beraber. Polis tahrik etmis bizimkiler tahrike vurma ve kufurle cevap verince iyi bi jop yemis bizimkiler.
Az once arkadasi aradim o soyledi.
Manchesterda bugun iki polis olduruldu ondan polisler gergin olabilir.
Galatasaray Official @GalatasaraySK
BİLGİ | Teknik Direktörümüz Fatih Terim saat 20.30'da bir basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısını GSTV'den takip edebilirsiniz.
http://img823.imageshack.us/img823/6...vicyaegv3h.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/8...0ccaaesyoo.jpg
http://img819.imageshack.us/img819/3...orzccaap8a.jpg
Bu olaylar takıma gaz verir, umarım taraftarları bırakırlar en kısa sürede.
Aygün kesin konuşmamış kaybedeceğiz ...
En fazla 24 saat tutulabiliyorlar icerde sanirsam
Videosu düşmüş nete
http://www.dailymotion.com/video/xto...-09-2012_sport
video'ya erişim engellenmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...siyon-yukseldi
Video var burada.
Ayrıca yarın Engin süprizi olabilir diyenler var, kadromuz hemen hemen belli tek soru işareti sağ kanatta Aydın - Hamit - Engin üçlüsünden hangisinin oynayacağı.
Bende açılıyor. DNS ayarı yapman lazım sanırım.
Birde bu görüntü var ama ilk video ses - görüntü açısından daha anlaşılır.
[YOUTUBE="rDRRKEoSuig"]...[/YOUTUBE]
Olaylar esnasında esnasinda Irmak Kazuk ve NtvSpor kameralari kapatip izlemisler.
Sistemimizden şaşmazsak ve ortasahamızda kanatlarda Hamit-Amrabat oynarsa kazanacağız diye düşünüyorum. Yarın Hamit'in günü olur eğer forma giyerse.