Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Meireles- M. Topal- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow
STOCH :D
Printable View
Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Meireles- M. Topal- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow
STOCH :D
Kadro çok iyi. Tam anlamıyla 433 oynayabilecek bir kadro.
Bekir haricinde ideal kadroya yakın çıkıyoruz.
Stoch niye oynamıyor?
Stoch?
Stoch'un golü var.
Sezon sonu herkes görecek..Meireles Sekçuk Şahin kadar performans katkı veremeyecek takıma..Taraftar Selçugu dışlıyor ama Selçuk Meirelesten fizk olarka daha üstün ze ka olarakta..
Yorumlarını uzun bir zaman takip ediyorum futboldan anlayan birine benziyorsun.
Tek sorun şu Miereles oyun zekası Selçukta maalesef yok.Selçuğu orta sahaya koy top kesin arada gelirse vursun.Selçuğu tek tutma sebebimiz galatasaray gol atmasıdır yoksa coktan giderdi.
Sende haklısın, Selçuk yedek iken verdiği katkıyı kim verebilir ki şu takımda ?
Stoch abartılıyor gibime geliyor ve bir aralar fenerbahçe 15e filan bırakmıyor deniliyordu...
Stoch gitsin halterci olsun futbolcu olmaz ondan...
Stoch Caner'den kat kat iyi bir futbolcudur,biraz maç yaparsa zaten görürüz.Hatta yapmasına da gerek yok 2 iyi sezon geçirdikten sonra 3-4 ayda bozulacak bir futbolcu değil.Maça gelirsek,Fenerbahçe alıp götürür.
Stoch'ta şuan tek eksik olan şey gol. Eminim gol attıktan sonra güveni yerine gelecek ve kendini daha çok toplayacaktır.
11 güzel bugün yedekten girmesini şiddetle beklediğim 2 isim var, Recep Niyaz ve Krasiç 3. isim derseniz Semih. Sayın Kocaman umarım olur da yine 2-3 farklı skor avantajını yakalayınca oyuna Wonderkid Selçuk Şahin'i almaz.
Feryada gücüm yok..! Hatasız Kul Olmaz ama bu kadroyla hatalar cok fazla.Kazanırız inşallah.Umaırm akhisar macındaki gibi oynamayız.Çünkü akhisardan 10-15 gömlek daha güçlü takımla oynuyoruz.
kimse yazmamış. 1-0 öndeyiz Kuyt'ın golüyle.
Fenerbahçe çok iyi top yapıyor. Paslar tık tık adrese ulaşıyor, böyle giderse benim handikaplı kupon da tutar :D
Çok mu çok iyi oynuyoruz.. Meireles farkını belli etti hemen..
Stoch bu gün yeniden doğacak gibi, haydi inşallah.
Umarım farklı kazanırız, takımın buna ihtiyacı var. Rakipde hiç bir şey yok.
Ercan Taner'e zorla mı sunduruyolar acaba maçları?
Fenerbahçe'ye bir üst turda başarılar şimdiden.
15 dk dır aynı tezahürat yeter la
Arkadaşlar internetten izliyorum maçı ama arada bir donuyor. Bir tek bende mi böyle, yoksa diğer internet Star tv izleyicilerinde de var mı aynı durum ?
http://www.startv.com.tr/canli-yayin dan izliyorum takılmıyor.
Hocam ben de aynı yerdeyim, net kalitesiz sanırım benim.
Moussa Şovvv 2-0
Soooow süper goldü be.En sevdigim gol tarzı. :D
Sow'u öyle seviyorum ki tüm golleri Sow atsın istiyorum..
Sow cidden çok fazla :)
Sow Sow Sow.... Baba ne gol attı be... :) Bir de fmde çok gol atıyor diyoruz, adam hak ediyor bence. :D
Gladbach yeniyor kötü bir durum bizim için, eğer kaybederse yüzde99 çıkarız.