Bana da ofsayt gibi geldi, Bursaspor maçının ilk yarısı sona erince açtım, baktım golü gösteriyor. Ama Fernandes'in asisti muazzam. worldclass, star, legend ne dersen de, bizim lige 3-5 gömlek fazla :)
Printable View
Bana da ofsayt gibi geldi, Bursaspor maçının ilk yarısı sona erince açtım, baktım golü gösteriyor. Ama Fernandes'in asisti muazzam. worldclass, star, legend ne dersen de, bizim lige 3-5 gömlek fazla :)
Oğuzhan Özyakup, Türk futbolu adına çok büyük kazanç. Basit oynuyor, top ayağına gelmeden ne yapacağına karar veriyor. Fark yaratıyor çok net.
TFF : Fernandes'in asisti insanlik disi oldugu icin,gol iptal edilmistir.
Yildirim Demiroren
Facebookta gordum bir tebessum ettirdi :D
Buda 2.gol
https://www.facebook.com/FedaTarafta...69735606449348
http://s1.directupload.net/images/121118/ozvh7vlx.swf
fernandes rakibi küçük düşürücü asisten 3 maç ceza almasın :D (bu arada şimdi dikkat ettim ofsaytmış ama bu asistin muazzamlığını gölgelemez :D )
Bu maçta skordan çok Almeida'nın ayakla gol atıp atamamasına dikkat edecektim. 2 gol atmış, ikisi de kafayla :D Atıyor mu atıyor o ayrı tabi.
3-1 Olcay.
3-2 Diarra.
Diarra attı, Beşiktaş resmen 12'ye 10 oynuyor, Uğur Boral rakipten.
Bu maçta daha çoook gol olur demedi demeyin :)
50 dakikada 5 gol olmuş maçta.
3 gol atan Beşiktaş'ın hiç korner kullanmamış olması da çok enteresan.
Antalyaspor oldukça ofansif, presli pas oyunu oynuyor. Bir Anadolu takımının hiç bu kadar iyi pas oyunu oynadığını görmemiştim bu zamana kadar (Trabzonspor hariç). Son 10 dakikdadır Beşiktaş'ı yarı sahasına kitlediler hücum pres ile.
Aha ayağıyla attı. :) 4-2
Almeida ayağıyla attı. Ateistler isyanda.
İlginç birşey gördüm fanatikte nekadar doğru bilmiyorum Beşiktaş'ın kaleyi bulan şutu 4 gol 4 Antalyaspor'un kaleyi bulan şutu 5 gol 2.
Isaac'in 2 metre yanındaki demarke Aissati'ye pas verememesi kontraya sebep oldu.
Bu arada Aissati çok yetenekli oyuncu.
Helal Almeida'ya :D
Çok acayip maç oluyor. Kendi ceza sahasından pasla çıkıp pas yaparak hızla Beşiktaş kalesine kadar gitti Antalyaspor. 7 gol oldu. +7ciler sevindi :)
İki takım da açık oynuyor, güzel maç oluyor.
Diarra'nın şu an kaçırdığı golü ben bile kaçırmazdım herhalde.
Ne kadar çok pozisyon oldu yahu, iki takımın da defans fena. Beşiktaşta Uğur Boral ve Mcgregor olmamış hiç, yan toplarda kötü Mcgregor.
Çok acayip maç oldu çoooook.
Fernandes ufffffff.
Bir asist bu kadar müsait pozisyonda ancak bu kadar kötü yapılırdı :) Fernandes kötü pasa rağmen son saniyede golü attı.
Fernandes noktayı koydu.
Ne maç oldu be, gol görmekten sıkıldım. :D
tek kelimeyle helal olsun. iki takim da mukemmel bir mac izlettirdi bize. modern futbolun guzel bir kesitiydi. 8 gol izledik, cok daha net bir pozisyonla golu atabilecekken fernandes orta mesafeden cok nefis bir sutla mactaki pastaya cilegi eklemis oldu.. BJK maclari bu sezon hep seyirlik oluyor, aynen devam eder umarim.
Fernandes falan hikaye Oğuzhan maça ağırlığını koydu. Almeida'da 3 gol 1 asist ile yıldızlaştı.
Necip sağ kanata geçtiği anda bir anda oyun stili değişti ve müthiş işler yaptı. Fernandes çok durgun ve kötüydü buna rağmen asist ve golüyle yine katkı yaptı. Söylenecek şey yok şu anda İsmail'i bekler ve özler olduk Uğur'dan gına geldi her maç aynı şekilde.
Öte yandan 58 yaşındaki Fenerli babam bile kaç haftadır izlediği Beşiktaş maçlarından sonra acaba Beşiktaş'lı mı olsam dedi :)
yav bizim maçlara kalp dayanmaz vallahi her hafta aynı senaryo.. zaten 4 gol atmadan bu sene maç falan kazanamayız kardeşim
Üj Bej :D :D
Son dakikalar gerçekten stresli geçti :D Yendigimiz maçlarda en az 3 gol atiyoruz. Yedigimiz goller sanirim hep ugur'un tarafindan geldi, Ismail bir an önce dönmeli ve bence artik Cenk'in zamani geldi.
Oguzhan ve Necip gerçekten müthis oynadilar, takim oturdu artik :)
İsmail yok da hiç mi sol bek yok Beşiktaş'ta? Tanju'ya nasıl üzülüyorum, çocukcağız iki bekte de oynayabiliyor, Rapid'de oynarken de izledim, Avusturya milli takımı'nda oynarken de... Niye hiç şans vermiyor anlamıyorum. Aynı şekilde Burak Kaplan'da var kanatta kullanabileceği alternatif.
Ulan ne maçtı be, son dakikalarda öldüm öldüm dirildim resmen. :D Maç acayip zevkliydi, 2 takımı da tebrik ederim. Fernandes fazla top kaybetti ama yaptığı asist ve attığı gol ile kendini affettirdi. Almeida'da ayağıyla gol attı, şaşırdım. :D Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandığımız için çok mutluyum, umarım aynı istikrarda devam ederiz.
Emre Özkan var daha Tanju'ya gelene kadar. Hem daha hazır hem de en azından kadroya giriyor; ama neden oynamadığını anlamış değilim. Uğur, 5 gol attığımız maçta bile yokları oynadı ve goller hep onun tarafından geldi. Samet Aybaba'nın şu duruma bir el koyması lazım artık.
Maça dönersek; birçoğumuzun beklediği üzere, müthiş bir maç oldu. Bursa maçından sonra, bu maç da haftanın en güzel ve zevkli maçıydı. Maçtan önce galibiyetten oldukça emindim ve Antalya bu hafta da liderliği alamayacak öngörüsünde bulunmuştum. Nitekim, çok rahat ve çok keyifli izledim maçı ekran başında. 4-3'ten sonra biraz gerildim baskıyı yiyince haliyle; fakat son noktayı Fernandes koydu neyse ki. :)
O değil de, Almeida ayakla gol attı la! :icon_eek: :k: