Sercan Kaya haftasonu Ofeudu ve Göksu'yla birlikte Samsun'u bitirmişti, bugünde yine 3'lü devrede.
Printable View
Sercan Kaya haftasonu Ofeudu ve Göksu'yla birlikte Samsun'u bitirmişti, bugünde yine 3'lü devrede.
Gökhan Zan > Cris . Acaba Emre Çolak olmasa 10 kişi oynasak daha mı iyi oynarız diye düşünüyor insan.
Emre çıkacak galiba, son pas hatasından sonra Fatih Terim kulübeye işaret yaptı, Yekta girsin, bu maç Emre'nin son maçı olsun inşallah.
Sabriden müthiş orta :D
Emre Colak kadar kafasi calismayan oyuncu az bulunur onu izlemek de bize nasip oluyor. Bu arada grup maclari Fm'deki gibi toplam 6 mac mi sürecek.
evet 6 maç sürecek.
Elimizde 1461 Trabzon gibi bir takım var ama devre arası ve sene sonunda yine saçma sapan oyunculara para saçacağız. Şu takımdan direk 3-4 tane rotasyon oyuncusu çıkartabiliriz.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/7166.php
Twitter'da birisi paylaşmış, ne kadar güzel değil mi ? Adnan Polat & Sezgin A.Ş.'nin transfer mantığı. Çağlar'a karşılık verilen oyunculara bak. Semih Kaya tamam gidiyorum dese şimdi nerede olacaktı kim bilir..
Ben de sırf bazı oyuncuları görmemek için elenelim istiyorum, kupa maçlarında ister istemez rotasyon olacak hem stadın durumu da malım ne kadar az maç o kadar iyi. Zaten dönmez bu maç, derbi öncesi kendimizi strese sokmaya bayılırız biz.
Hakem penaltidan sonra sacmaliyor.
Bu Yusuf'ta kimmiş böyle
Maç o kadar kötü ki spiker kafayı Engin'in formaya taktı. İkili mücadeleden yırtılmış gibi gözüküyor ama artık bilemem falan diyor. Benim evdeki formayı da yırttı Engin. :D
Nefis gol attı Emrullah, kocaman tebrikler 1461 Trabzonspor'a.
2-0 oldu çok güzel gol
1461, Trabzondan net daha iyi takim hatta su Yusuf cok iyi topcuya benziyor.
Fatih Terim, Emre'yi kalaylamak için oyunda tutuyor herhalde. Yenilirsin, elenirsin de, sahada top oynadığın yok. Rezalet ya.
Derken Emre attı, şaka gibi.
Çok güzel maç oluyor
Aydın direğe takıldı, Yekta öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır bu maç.
Yine direk, Cris vurdu galiba. Vay arkadaş.
Hakem senin yatacak yerin yok, göz göre göre bizden yana düdükler çalıyor. Ayıptır ya, hakkını yiyor 1461'in.
5 dakika uzatmalık ne oldu ? Çok rahatsız oldum ya, inşallah eleniriz.
Gol olur. :zuhaha
Çok fena yükleniyor Galatasaray.
Edit : Kötü vurdu Emre.
Şampiyonluk oynayan ve Şampiyonlar Liginde ikinci turda olan Galatasaray devre arasında tatil yapacak eğer elenirse ve rakipleri yoğun maç temposuna girecek. Bana göre turu geçmek geçmemek kadar iyidir.
Yenilginin mantığı kesinlikle akıllar derbidedir.
Komiğiz gerçekten yumurta kapıya dayanınca aklımız başımıza geliyor.
Iyi oldu elendigimiz su rezil kadroyu kupada izlemek iskence gibi olacakti devre arasinda hazirlik maci falan yapariz gecen sene kupayi Fener alinca anlami kalmadi zaten :D
Valla Trabzon büyük iş becermiş..
Hakeme aferim +5'lik ne oldu merak ediyorum ? Gs atsin diye bitirmek bilmedi.Boyle olunca gunaha sokuyolar beni zorla.
Bahaneler, akıllar derbideydi, 2 kere direğe takıldık.
Züğürt tesellisi, 6 gereksiz maçtan kurtulduk. Yersen.
Gerçekler, bu takım 2-0 olana kadar niye top oynamadı ? Bu hava bu artislik kime ?
Kocaman tebrik, tüm kalbimle, tertemiz top oynayan sonuna kadar hakeden 1461 Trabzonspor'a. Hakeme rağmen yendiler, inşallah gruplarda da başarılı olurlar.
Galatasaray adına iyi olan 2 şey var, Gökhan Zan ve Yekta hazır, görev aldıklarında korkmam. Bu ayıbın telafisi derbiye motivasyonla dönebilir. Onun dışında, utanç gecesi.
Maçı izliyordum, taki Sabrinin ortasını görünceye kadar :D Bu Emre çolağıda baya büyüttünüz takım iyi oynadığı zaman görünüyor, takım oynamadığı zaman çok sıradan kalıyor.
Trabzonspor neden buradaki oyunculari degerlendirmez anlamak mümkün degil.
Bu da tarihe 1461 Trabzon faciası olarak geçsin. Bak ne güzel tarihi de var facianın.
Sabri, Çağlar, Emre, Cris futbolcu değiller. Hele o Emre Çolak.. Rakip oyuncunun üzerine yürüdüğü an bitmiştir benim için.
Kocaman tebrikler Trabzon'a, inşallah daha da başarılı olurlar.
1461 Trabzon'a helal olsun,İnşallah kupada çıkabildikleri kadar üst noktaya çıkarlar.
Umarım bu maç bizim için bir ders olur,Pendik faciası gibi bir şey oldu ancak önemli değil.En azından Şubat ayına kadar sadece lige odaklanırız.Daha fazla diyecek bir şey yok,tekrar tebrikler.
Kel olan 2. golü atan adam çok mücadele etti tebrik ediyorum Trabzonspor o adamı değerlendirmeli gayet yerinde müdahalelerde bulundu üstelik.