Sow atar Fener yatar.
Printable View
Sow atar Fener yatar.
Aykut Kocaman'ın şu Baroni'yi yedek kulubesinde denemesi lazım artık
tam aksine gladbach macindan beridir skora yatan takim goruntusu vermedik aslinda. sow atar takim cosar diyorum ben de :zuhaha
Caner Necati'ye mi özenmiş ne kadar iğrenç olmuş saçları
İlk şutta golü bulduk, Cristian : )
Cristian güzel gol attı.
Webo duran topta dönen topu tamamladı 1-1
Webo attı, bu tarz adamlardan çok gol yiyoruz.
Faul yok gol çok temiz
Kalecilere öyle dengesiz giremezsin. Net faul. Gol verilmemeliydi.
Cristian gol attı ama durduk yere top kaptırıp yaptığı faulle de skor eşitlendi.
Golde ne var, benim görüntü bulanık adam topa vurmuyor mu ?
Webo, çok tehlikeli Fenerbahçe için. Basan bir takım Fenerbahçe' yi dağıtabiliyor. İleriki daikalarda Fenerbahçeli oyuncular oyundan düşmeye başlarsa İBB maçı alabilir. Ancak Fenerbahçe maçta kalırsa maçı 3-1 gibi bir skor ile alır.
Sow'un deminki tepkisi çok haklı. Gerçekten bir şey yapmamış.
Kaleciye 6 pas içinde öyle dengesiz giremezsin faul o pozisyon bencede
Webo naptı öyle ya, o ne güzel koşudur alan boşaltmaktır öyle, Holmen doğru pas tercihini yapsa net bir pozisyon olabilirdi İBB adına.
İBB çok iğrenç bir takım olmuş hep yerdeler.Gs maçında da kendilerini habire yere atıyorlardı.
Volkanda hakeme ayağını gösteriyor
orta alanda topla giden oyuncu eksikliği çok net belli oluyor allahını seven takımın üstüne diego ribas atsın :D :D
Gökhan sarı kart sonrası çok fena sövdü. Sow da gördüğü karttan sonra oldukça sinirli ve motive gözüktü, bu ikili 2. yarı fark yaratabilir.
Bu arada bir sorum olacak, diyelim ki Meireles sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü, 90'da bilerek atılsa, cezayı kupa maçında çekiyor, doğru mudur ? Yani çift sarı karttan kırmızı ile direk kırmızı arasında fark var mı ona takıldım.
Bülent Korkmaz'ın annesine niye küfür ediliyor, hakemlik ne var bu aşırı tepki niye bunları da anlamak güç.
3-4 maç kapanacak gibi yine o stad. İtirazdan ise 2-3 oyuncu atılmalıydı Fenerbahçe'de ben böyle bir şey görmedim utanmasa dövecekler hakemi. Zaten küfürler terbiyesizlğin daniskası.
Sow gibi ceza sahasına ortalarda etkili bir adamımız varken niye ceza sahasına habire pas deniyoruz anlamıyorum bi orta yap.
Polemik yaratmak isteyen arkadaşlardan biri hemen gelmiş.Küfüre terbiyesizlik deyip-bence de terbiyesizlik- Fatih Terim avatarıyla yazmak ironi olsa gerek.
holmenle mi anlastik acaba devre arasinda :zuhaha o pasi atmamasi o kalitede birinden beklenmezdi. resmen ibbnin olasi golunu engelledi. Bulent hoca da deliye dondu kenarda :)
erken gelen gollerden hep korkarim, cogunlukla aleyhimize islemistir. aslinda ibb bu oyunuyla pek gole yakin gorunmuyor ama cagimizin buyuk belasi duran toplarla baska goller de bulabilir. webo dahil topun arkasindalar takim olarak. uzaktan sutlariyla etkili stoch olsaydi keske, asi tavirlari kendisi gibi bizi de yakti.
bu arada yine bir hakem fiyaskosu yasiyoruz kadikoyde. hakemlerimizde belirgin bir dusus var.
Gökhan Gönül nasil olsa cok centilmen adam hakemin annesi icin ettigi küfürler icin özür diler konu kapanir.
hakemler işlerini doğru düzgün yapsın bakalım küfür yiceklermi