Buyur......
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iD8_cMe8RoE"]Özet[/YOUTUBE]
Printable View
A Grubu: Fenerbahçe, Bursaspor, 1461 Trabzon, Sivasspor
B Grubu: Trabzonspor, Eskişehirspor, MP Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu
bu 4 takım yarı final oynar tahminim..
Ofsayt yok.
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h28jx.jpg
İyi, ciddi bir durum yokmuş.
Quote:
Egemen taburcu oldu!
Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Sivasspor ile yaptığı maçta başına aldığı darbenin ardından geçici hafıza kaybı geçiren ve bu nedenle dün geceyi hastanede geçiren Egemen Korkmaz taburcu edildi.
Göztepe Medical Park Hastanesi'nde beyin tomografisi çekildikten sonra tedbir amaçlı olarak müşahede altında tutulan sarı-lacivertli futbolcunun hastaneden çıkarıldığı bildirildi.
Beyin tomografisinde ciddi bir bulguya rastlanmadığı açıklanan Fenerbahçeli oyuncunun, bir süre dinlendirileceği ifade edildi.
Antalyaspor, Mersn'i 4-0 yeniyor.
Antalyaspor çok iyi gidiyor gerçekten, 1-2 transferle daha da iyi yerlere gelebilirler.
Trabzon'da Eskişehir karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
Onur Kıvrak yaptığı kurtarışlarla Abdullah Avcı'ya mesaj veriyor. Küfür etse bundan iyiydi. Çok iyi kaleci, çok.
Bizim takimda 1-0-0-0 dizilisiyle cikmis bi ONUR oynuyor sanki :) maci radyodan dinliom adam Onurdan baska bise demedi.
Yalnız Trabzonspor ve Onur ocağıma incir ağacı diktiler resmen, bu maç nasıl üst olmaz ya. Son dakikada bile pozisyon oldu. Bakmaya doyamadığım kasamın %20'si gitti.
Bizim Muslera falan hikaye Onur insan değil
şu kupa maçları daha erken başlasaydı ya tatil olucağına elin ecnebisi bile tatil yapmıyor 1 ocak ta maçına çıkıyor adamlar
Hayatimda boyle eyyamci hakem gormedim.
Antalya bu kaleciyi nerden bulduysa geri göndersin :D :D beş para etmez
Hakem skandaldı ya sinir etti beni.
Şenol Güneş iyi hamleler yaptı. O hamleler sayesinde maçı kazandık. Geçen gün hazırlık maçında herkes Emre'ye yüklendi gol kaçırdı diye adam çok iyiydi o maç.Bu maçta resmen galibiyetin mimarlarındandı,geçen hafta kadroya alınmasın diyenler şimdi baştacı yaparlar.
Birinci yarida Emre elle kesti topu , top gecse net gol sansi sari verdi. Ikinci penaltida kaleci adami indirdiyse yine kirmizi yine verilmedi.
Burak Yilmazada rakip cikti, Ugur Inceman denen insanin bi yere dusmesini izleyin.
Şimdi hakem yönetimlerini karşı takımı kayırıyor, bizim takımı doğruyor gibisinden yorumlamamak gerek. İlk önce şunun farkına varılmalı. Türk hakemleri genel olarak çok kötü gerçekten. Bir iki hatalı karar verdikleri zaman baskı anında ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Kontrolü tamamen kaybediyorlar. Bu birazda oyunculardan kaynaklanıyor. Sürekli itiraz sürekli itiraz. Hiddink Milli takımın başındayken bu konuya değinmişti. Türk oyuncuları sürekli hakeme itiraz ediyorlar bunun önüne geçilmeli diye. Misal Deniz Barış yaşını başını almış tecrübeli oyuncu diyoruz adam iki dakika susmadı. Hakemin her kararına itiraz etti. Oyuncular bu durumdan yararlanmaya çalışıyor. Hakemler yoksa çok kötü.
akşam 1461-fener maçı var. Trabzonspor taraftarı tamamn orda olacaktır. 1461 kazanır diye umut ediyordum ama biletlerin ucuz olması,taraftarın gelip maçı TS-FB maçına çevirecek olmasından dlayı fikrim değişi.Büyük htimal kaybeder 1461.
Akşam yine olaylar olaylar yani neyse alıştık nasıl olsa
TB @bekiroglutuncay
Adrian'in Trabzona doner donmez daha cocugunu gormeden beni arayip destek olmak icin 1461 macina nasil bilet alabilecegini sorarak...
Adrian reiss
Fenerbahçe yine çok "hoş" karşılanmış Trabzon'da
Onu bunu bilmem; ama Salih Uçan isminde bir futbolcu geliyor Türkiye'de...
Hakem çaktırmadan tüm kararları fenerbahçe lehine çalıyor gibi
ya bu spikerin yanında ki konuşan yorumcu kim ? Taraftara eşlik etmediği kaldı sadece. Bu kadar taraflı yorum olmaz.
Fenerbahçe'de değişen pek bir şey görmüyorum oyuncular o kadar Aykut Kocaman'ın kalmasını istiyor ama hala ruhsuz oynuyorlar.