Originally Posted by
Walter Sakana
Burada sorun Galatasaray'ın rakibini desteklemeleri değil, isteyen istediği takımı destekler o ayrı. Sorun, alakasız bir maçta o bayrağı açmaları. Yani o işi yapanların GS düşmanlığı öyle bir boyuta ulaşmış ki adam kendi takımının maçından çok Galatasaray'a odaklanmış.
Ben yapılması yanlış demiyorum, başta da belirttiğim gibi isteyen istediğini destekler, ister bayrak açar ister tezahürat yapar kendini bağlar. Sadece o grubun içindeki düşmanlığı nasıl dışa vurduğunu gösteren bir sahne.
İbrahim, senin paylaştığın resimler takımlarımızın Avrupa maçları sırasında tribünlerden görüntüleri yansıtıyor. Yani arada ciddi bir fark var bence. Burada durum farklı. Tamamen alakasız bir tarihte, tamamen alakasız bir maç oynanıyor.
Avrupa'da rakiplerin desteklenmesi konusu daha önce de tartışılmıştı. O zaman da yazdığım gibi ben de zaman zaman takımlarımızı zaman zaman ise rakipleri destekledim. Bu bana normal geliyor, ülke puanı falan hikaye, çok takımla gidiyoruz da ne oluyor, Avrupa'yı fetih mi ediyoruz? Nasıl Galatasaray-Roma'ya karşı oynarken Lazio taraftarları Galatasaray'ı desteklediyse, nasıl Rangers-Bursaspor eşleşmesinde Celtic taraftarları renktaşları Bursaspor'a destek verdiyse aynısının bizde de olması gayet doğal. Doğal olmayan bunun böylesi alakasız bir maçta yapılması...