Bu maçı kazanmamız lazım hazır derbi de var bu hafta. Kazanıp derbiyi rahat rahat izliyip beraberlik bekleyelim.
Printable View
Bu maçı kazanmamız lazım hazır derbi de var bu hafta. Kazanıp derbiyi rahat rahat izliyip beraberlik bekleyelim.
Fenerbahçe: Volkan, Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Meireles, Mehmet Topuz, Cristian, Kuyt, Sow
Gaziantepsor: Karcemarkas, Taşkın, Kecojevic, Kemal, Şenol, Bekir, Medunjanin, Sernas, Serdar, Turgut, Cenk
Baroni'nin yerine Salih olaydı iyiydi.
Ben Meireles yokken vazgeçilmez olan Salih'in Meireles gelince bu kadar çabuk silinmesine cidden çok sinir oluyorum.
2 gün öncesine kadar bu adam vazgeçilmezdi.
Kadrolar bana maç sonunda "Beraberliğe sevineceğimiz bir deplasmanda" diye başlayacak cümlelerin habercisi olacağını gösteriyor, rakipte kafadan ileride oynayacak 4 tane adam varken bizde yememek için mücadele edecek adamlar var. Umarım ben yanılırım ve kazanırız.
Salih de insan. bırakın dinlensin.
üst üste çok maç oynadı Salih ki bu tempo için çok küçük denilebilir. Bu nispeten mantıklı bir savunmadır fakat Aykut Kocaman'ın neden oynatmadığı gün gibi açık. Biraz korkak kendisi. Gençlere önem veriyor diyoruz da kupa maçları haricinde çok çok zor süre alıyor gençler. Son günlerdeki performansıyla esame listesine ilk ismi yazılması gereken adam Salih oysa.
Cristian haric guzel 11
Bienvenu kiralık mı dedi bana mı öyle geldi ?
Aykut hoca risk alıp ofansif bir kadro sahaya sürmüş direkt +7 verdin maça...
Dakika 35 maç 0-0 :D
kadro gayet defansif. sow hariç saf bir forvet yok.
Sow röveşatadan gol atar bahsi olsa dalarım direk, adam inanmış bugün her pozisyonda aklına ilk röveşata geliyor.
Yok böyle bir şey Gaziantepspor anca bize bilensin yazıklar olsun o kadar kaçan pozisyona !
Sernas attı sonunda
Gol
Sernas
Fenerbahçeden yeni rekor 13 maçtır golü görüyorlar kalelerinde.
Sıkıldım bu işten, Anadolu klübüne döndük iyice.
egemen öyle kademeyemi girilir allah aşkına topal çok kötü oynuyor topal salih değişikliği lazım
cristian kuyt ve mehmet topuz sahada hiç bir şey yapmasalar daha iyi. Her hareketleri bizim aleyhimize oluyor.
Çok pas hatası yapıyoruz, Salih ve Semih oyuna girmeli.
Belki 2-1 çeviririz maçı. Umarım gerekli değişiklikleri yapar Aykut hoca.
Topal , Selçuk kadar kötü hatta bu maç daha da kötüsü. Salih girmeli oyuna. Bir şeyler yapmaya çalışıyor takım ama uyum yok anlaşamıyorlar sonuna kadar geliyorlar bitiremiyorlar. Savunma desen evlere şenlik Antep'te aman aman bir top oynamadı defansın hatası 2 pozisyona girdi 1 ini attı. 2. Yarı neler gösterir bilmem ama Semih ve Salih oyuna girmeli bana kalırsa. Topuz'da beklenileni hiç veremiyor.
ayni tas ayni hamam :zuhaha
Önceki sayfada dediğim gibi cristian yerine kesinlikle salih oynamalı hata yapsa dahi hiç kimse bir şey demeyecektir ve semih yine ritmini bulmuşken harcanıyor çok yazık...
Galatasaray'a karşı oynarken ne kadar sinirlenmiştik burada 9 kişi defans yapıyor takım futbol oynatmamak için elinden geleni yapıyor diye. Allah böyle takımlarla karşılaştırmasın takımlarımızı ne diyeyim insan futboldan soğuyor...
Rıdvan Dilmen:Biz bu sene devre arası programında "Fb skoru nasıl korur'u" konuşamayacağız herhalde..Hep maçı nasıl çevirir diye konuşuyoruz
Antep de top oynamıyor, kontraları etkili oldu o kadar. Feci sıkıcı maç, ikinci yarı işler değişecek gibi hissediyorum.