Ahmet İlhan savunmanın arkasına sarktı ve 2-1 yaptı.gene gol attıkdan 2-3 dakıka sonra gol yeme alıskanlıgımızı surduruyoruz.Aman eskısehır macı gıbı olmasın 3'ü bulmalıyız.
Printable View
Ahmet İlhan savunmanın arkasına sarktı ve 2-1 yaptı.gene gol attıkdan 2-3 dakıka sonra gol yeme alıskanlıgımızı surduruyoruz.Aman eskısehır macı gıbı olmasın 3'ü bulmalıyız.
2-2 oldu var ya kendimi kutsanmış gibi hissediyorum maçlar oynanırken izlemeden gol dakikalarını bile hissetmeye başladım karabük 3-1 galatasaray maçında da olmuştu aynısı
Lua Lua'yı alsaydık keşke nefis bir oyuncu bu ya.
2-2 oldu şimdi maç daha da zevkli hale gelecek.
Dentinho giriyor oyuna hele şükür.
Ben anlamadım Beşiktaş mı 10 kişi kaldı yoksa Karabük mü ?
Valla kanser olucam ya bu one gectıgımız maclarda neden boyle oluyor anlamıyorum ya bu olay yuzunden ne puanlar kaybettık yeter ya valla ekran basında kalp krizi gecırıcem artık.
Adam Ersan'ı çıkarıyor şaka gibi.
Ya bu samet hoca napıyor ya ben anlamıyorum mac 2-2ye gelıyor fernandesı cıkarıyor ya sen sakamısın
Beşiktaş'ın golünü yedi yan hakem
Dısardan felan cevrılmemıs ya bu kadar olur ya
Maç böyle biterse hakem damgasını vurmuş olacak.
Golünü yemedi bence, Necip vurunca çıkartı Tomic dönen top ne olur bilinmez.
Gol pozisyonu desek daha doğru olur.
Futbol böyledir işler iyi gider kralsın Aybaba.Kötü sonuçlar gelince oyuncun elini sıkmaz,Ersan ıslıklanır felan.
Kafa atmış Lua Lua Toraman'a
Tamam top çıkmadı ama Karabüklü oyuncular hakem düdüğü çalınca bıraktılar topu.
Samet Aybaba ve Yunus Yıldırım el ele maçı verdi. Tebrikler bu ikiliye.
Topun çıkmadığı pozisyon gol kardeşim.Hakem düdük çalmasa falan yok.Gol verilmedi.Bütün maç buna bağlanamaz,Samet-Ersan elele verdiler maçı.
Samet Aybaba rezalet bir maç çıkardı. Fernandes'i çıkarması çok büyük hataydı. Ardından Ersan'ı oyundan aldı. Ersan'ı oyundan alması tam saçmalık. Ersan'ı çıkarıp yerine Escude'yi alıyor, sanki Escude'nin maça bir katkısı olacak. Ersan'ı da taraftarın önüne atıyor.
Şaka gibi maçtı.Resmen 1 puanı hediye ettik adamlara.
Ya tamam ersan öyle bir hata yapabilir ama Fernandesi en kritik anda neden alırsın ya böyle bir teknik hata olamaz.tecrübesiz sinanı cıkar yerine baskasını koy ama 2-2 iken ve rakıp kırmızı kart gormusken en iyi oyuncumuzu cıkarma.
Tomic çizgiden çıkardı, düdükten sonraki vuruşa hamle yapmadı. Büyük hata ama golü değil, %100'lük gol pozisyonunu kesti Yunus Yıldırım.
Samet Aybaba'dan inciler:
1-Tek iş yapacak adamı (Fernandes'i) neden oyundan alırsın?
2-Ersan'ı yuhlatmanın mantığı nedir?
3-Sinan Kurumuş'u oyuna sonradan soktun diye 90 dakika oynatmak gibi bir zorunluluğun yok, bunun farkında mısın?
Maçı hakem değil Samet Aybaba katletti. 2-0 öndeyken ve rakip 10 kişiyken bu maçı berabere bitiriyorsan en büyük suç senindir.Beşiktaş'ta doğru düzgün top oynayan oyuncu yoktu maçta.Karabükspor hakettiği bir puanı aldı.
Beşiktaş adına çok kötü bir akşam oldu. Moral olarak sıkıntılı bir döneme girdiler gibi. Haftaya da Elazığ deplasmanı.
Hakemin etkisi çok büyük eyvallah ama ben bu konuya hiç değinmek istemiyorum. Samet Aybaba bu takıma zarar vermeye başladı artık ciddi manada. Saymakla bitmez. Fazla söyleyecek birşeyim yok.
Samet aybaba cok severdım fakat bugun ki yaptıgı hata yüzünden nefret ettım suan o hata ise Fernandesi en önemli zamanda oyundan cıkarması değil, böyle önemli bir karsılasmada genc ve tecrübesiz bir oyuncuya neredeyse 90 dakika oynatması değil, Ama hata yapmıs bir oyuncuya destek olman yerine tribünlere "Ben macı vermedim ersan macı verdi" diyerek oyundan alıp sucluyu ersan adem gülüm olarak göstermen benim gözümde seni bitirdi.hiç böyle bir hareket beklemezdım bir teknik direktör oyuncusuna hata yaptıgı zamanda her zaman guvenmelı arkasında durmalı sana yakısmadı Aybaba.