Evet Türk futbolundan artık bir cacık olmayacağını canlı canlı izliyoruz...
Printable View
Evet Türk futbolundan artık bir cacık olmayacağını canlı canlı izliyoruz...
Selçuk bile bireysel oynamak zorunda kalıyor hahahahah :D Yok böyle bir şey
Mevlüt'ün yerine bizim halısaha takımından birini koysak şu ortaları isabetli açar en azından.
Selçuk yazar.
Sorun Abdullah Avcı,İBB'den sonra çok büyük geldi Milli Takım.Milli Takım'a doğru düzgün top oynatamıyor.Başarılı olabilecek değil de şu takıma top oynatabilecek sadece Şenol Güneş boşta şu an ama şu eleme maçları bitene kadar kovulmaz Abdullah Avcı.
oba kaleciye bak ne cikardi be.
Selçuk ve Arda bu milli takıma fazla.
Devir, iyi oynayanın değil, birbirini tanıyan oyuncuların oynaması gereken devirdir. Bitik bir haldeyiz, dağılmışız. Kimse kimseyi tanımıyor. Sadece bir kaç defa beraber oynamış adamlar. Lak diye saçmasapan bir milli takımın içinde buldu oyuncular birbirlerini. Ne Sercan ne ömer ne de diğer gurbetçiler. Sadece Arda gelecek. Bir de Nuri o kadar. Gerisini ligden koyacaksın. İsterse alayını Gs den Fenerden ya da Bjk den koysun hiç umurumda değil ama yeterki adam akıllı bir kadro dizsin.
Şenol Güneş gelse her şey günlük güneşlik mi olacak Allah aşkına saçmalamayın biraz gerçekçi olun.
Bu arada bu izlediğimiz gerçekten Türk milli takımımı ? Onura ara pas girişimine girdik az önce bu kadar ruhsuz bir takım olmaz.
Avcı şimdi bırakmaz.Dünya kupasına katılamamayı da garantileyelim Martta falan anca o zaman bırakır.
Ertuğrul Sağlam ve Şenol Güneş gibi iki iyi teknik adam boştayken, Avcı'nın bu maçın sonunda gönderilmesi gerek. Dünya Kupasına gitme ihtimalimiz zaten imkansız, en azından kendi takımını yaratacak bir hoca olsun Milli Takım'da. Abdullah Avcı'ya bu koltuk çok büyük geldi, maçın sonunda yine saçma sapan konuşur kesin.
Selçuk ve arda milli takýma fazlalarsa orta sahayý gecmemizi saglasinlar. Ne ise yariyor su ikili bu maçta milli takýma fazla oluyorlar? Emre belozoglu ne zaman oynamasa orta sahadan top cikaramiyoruz neden acaba?
Ayrica ekleyeyim ikisi de iyi oyuncu ama özellikle selçuk milli takım icin kilit isim değil. 11e girer tabi.
Avcı son maça kadar bırakmaz nasıl olsa hala şansımız var.
Ertuğrul Sağlam olabilir fakat Şenol Güneş en son ihtimal olmalı şu an için.
Semih-Ömer iklisi olmalı
Hücumda Burak-Necati yada Necati-Umut olmalı
Orta Saha önümüzdeki 2 maç için Selçuk-Emre olmalı emre defansa yakın selçuk hücuma yakın
Kanatlarda arda diğer kanatta kimin iyi performansı varsa artık
Kanatsız sistem mi yok ? Çok iyi kanat oyuncularımız varmış gibi. Nedir bu 4-3-3 sevdası ?
Su takim umut-burak forvet arkalarında arda-emre-selçuk-alper(oğuzhan) ve defans hatti olarak neden sahaya çıkmaz anlamıyorum. Hazırlık maçında bari dene yahu.
Spikerlere uyuz oldum yahu. Macin basindan beri bilmis bilmis konusuyolar. Herseye bi elestiri. Bu ulkede ne cok Mourinho var arkadas.
Kırmızılar biziz çaktırmayın.
Yemin diyorum hakem bile sıkkın çaldı düdüğü :D Adam bile bitse de gitsek demiştir.
hayatımdan 45 dakka çaldılar sağolsunlar
Federasyon baskani: Yildirim Demirören
Teknik D. Abdullah Avci
Sonuç: Normal
Alintidir
Neden milli maç izlemediğimi unutmuştum sağolsun hatırlattılar. Ben hayatımda bu kadar rezil futbol görmedim.
Burak-Mevlut
Emre-Mehmet Topal
Degisiklikleri lazim.Hasan Ali yerine 2.Ligten bile sol bek cikartsak farki kalmazdi cok heyecanlaniyor.
yildirim demirorenin oldugu yere senol hoca gelmez , ertugrul saglamdada ben milli takimlik kapasite goremiyorum abdullah avci"nin su gurbetci sevdasi bitse iyi olcak artik birde ezbere sistem 4-3-3"den ne anliyorlar anlamiyorum bir kere senin kanat oyuncularin hizli degil.
Evet,her zaman görmeye alışık olduğumuz tablolardan biri.Milli takımı konuşmaya gerek yok.Arkadaşlar yine Selçuk,Arda tartışmasına girmişler,birisi aradan Emre Belözoğlu'nu çıkarmış o bundan daha iyi demiş ne kadar da güzel öyle.
Bu formsuz Mehmet Topal'ın bugün oynamaması gerek bence.Mevlüt,Topal,Bekir bence çıkması gereken oyuncular girecekler belli de ben söylersem olay çıkarılır rakip takım taraftarı bu oyuncu daha iyi gerek yok :)
Umut-Burak
Arda
Selçuk-Emre-Necip(Hamit)
xxx----Semih-Ömer-Gökhan
bir kere dene yahu belki başarı burdadır