berabere bitse bari zaten 1 puan artıcak fark yenilenle :D
Printable View
berabere bitse bari zaten 1 puan artıcak fark yenilenle :D
Yok yok bu şanssızlık yarın kırılacak.
kasımpaşa maçındaki mücadele, hırs beni şampiyonluk havasına soktu açıkcası.emre cok değiştirdi takımın çehresini, aykut hoca öne geçtiğimizde falan abukluklar yapmaz ise bu maçı alırız lige temelli ortak oluruz.
haydi çubuklular yeter ki isteyin
bugun Besiktasim'in dogum gunu , ayni zamanda inonuye veda gunu. her acidan anlamli her acidan arzulu.. Allah utandirmasin , kazanan Kartalim olsun..
2-2 veya 3-3 bekliyorum.
Kazanan olursada bu kesinlikle Fener olur, umarim yanilirim
'Oğuzhan Özyakup ilk 11'de'
Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi, Beşiktaşlı taraftarlar sabahın erken saatlerinde Çarşı'da toplanmaya başladı.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...4mm2172507.jpg
Net bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyordum ama biz puan kaybedince Fenerbahçe de kaybediyor yine o kural işler mi diye düşünmeden edemiyorum. Beraberlik en iyi sonuç gibi duruyordu, biz kazanamayınca sanki Beşiktaş galibiyeti bizim için daha iyi olacakmış gibi. Merakla bekliyorum maçın sonucunu. İzlediğimize değer, keyifli bir maç olur umarım.
valla benim hatirladigim 3 marta geri sayim yapan bir board yapilmisti oraya. 10 sene oncesi yanlis da olabilir:)
neyse sohbet alaninda devam edilir bu konuya mac konusunda uzamasin hocam:)
Derbi takımı olmadığımız kesin, en azından son yıllarda. O yüzden pek de güvenerek izleyemiyorum derbilerde takımımı. Umarım şans bizden yana olur.
Kaybeden lige havlu atar :D
Fernandesi kitlersek orta alan üstünlüğünü ele geçiririz.Oğuzhan ve necepin oynayacağını pek zannetmiyorum . Veli ve Toromanda Emre ve Meirelesle pek baş edemezler gibi duruyor.
Bizim geride 5'lide pek sıkıntı yok ama Besiktaşta Sivok ve Hilbert hariç gerisi büyük soru işareti
Bakalım bekleyelim görelim umarım kazanırız.
bjk kaybederse lige havlu atar UEFA Avrupa ligi için transferler çalışmalarına başlar, fener kaybederse şampiyonluk şansı düşer ama havlu atmaz.
Galatasaray'ın puan kaybı yaptığı haftalardan takım olarak hiç bir zaman kazançlı çıkamadık. Gönlüm Fenerbahçe'den yana ama beraberlik diyorum ben, skor olarak 2-2.
Bugün 110.yıla özel kutlama yapılacak mı maçtan önce? Bilen var mı?
Dolmabahçe'deki araçlar kontak kapatmış, beşiktaşlı taraftarlar yolu tamamen kapatmış. böyle şeylere gerek yok.gir stadda yap istediğini yolu niye kapatıyorsun.
İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Veli, İbrahim Toraman, Fernandes, Holosko, Olcay, Niang.
Supriz yok beklenilen 11
Maç sonucunu kestirmek güç ancak gollü bir maç geçicek gibi duruyor. Niang'ın bize golü kesin var.
Oğuzhan ilk 11'de başlayacak haberlerini okuyunca acaba mı demiştim. Fernandes,Oğuzhan ikilisinden biri bu maça fazlaydı. Sivas maçındaki orta saha düzeni bu maç için iyi. Rakibe sertliğe hissettirmek için en uygun üçlü. Veli eminim Emre'ye kene gibi yapışacaktır. Maçın kaderini belirleyecek eşleşme olacak.
Fenerbahçe'de Hasan Ali yokmuş galiba, Beşiktaş'ın en etkili taraftarlarından biri Hilbert ve Holosko'lu sağ kanat, kritik bir tercih olmuş.
Bu maç hiç belli olmaz ilk golü atan kazanır.
Haber1903 te yayınlanan kadroya göre güzel bir 11 çıkarmış Samet Aybaba. Şaşırdım.
Fenerbahçe 11'i
Volkan
Gökhan
Bekir
Egemen
Ziegler
Emre
Meireles
Cristian
Kuyt
Sow
Webo
Ziegler'in oynamasıyla Yobo kulübeye geçti. Bence Hasan kullanılsa Yobo oynatılsa daha iyiydi ama bakalım
Kupa maçında Ziegler oynasaydı bu maçta Hasan oynardı. Plzen deplasmanına da Ziegler ile giderdik. Bunu 1461 maçı öncesi düşünmüştüm ama ters karar verdi hoca. Hasan oynasa Bekir yerine de Yobo oynardı.
Meireles'in oynamasını çok istiyordum. Son adam olarak Topal pas konusunda zaafiyet yaşatıyor. Oradan akıcı top çıkacak, iyi oldu. Maçın favorisi bu kadrolara göre net Fenerbahçe'dir.
Yabancı sınırına takılıcak isim Ziegler olmalıydı Yobo değil. Hasan ve Yobo oynamalıydı. Bekir çok riskli seçim olmuş.