Sınayder sağdamı oynayacak ?
Printable View
Sınayder sağdamı oynayacak ?
Taktik 4-2-3-1'dir herhalde.
Savunma evlere şenlik,inşallah bu maç bir hata çıkmaz.
Hamit yok. Sağ kanata Burak yakın oynayacak gibi. Savunma harbi evlere şenlik. Ama Sneijder bu maç istediği pozisyonda oynayacak. Arkada Selçuk-Melo önde Sneijder. iyi oynayabilir bu maç.
#Eskisehirspor 11: (Galatasaray) Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Veysel, Hurriyet, Alper, Tello, Kamara, Necati, Erkan
Büyük ihtimal berabere kalacağız.Malum Eskişehir 4 büyüklere ters geliyor,birde geri 4'lü hataya müsait olunca,en iyi beraberlik çıkarırız.
Dede yok, sakat herhalde.
Rakibinde defansı pek iyi değil, Burak Yılmaz'ın maçı olabilir.
Dede neden yok merak ettim bende. İlk olarak gözüme çarpan o oldu. Yerine Akaminko defansif değil ama ofansif etkiler herhalde.
Allah'a şükür düzgün bir zemin.
https://pbs.twimg.com/media/BEXVOKICIAENDC8.jpg:large
Resmi görünce bir kez daha aklıma geldi, Eskişehir gibi köklü ve büyük bir camianın stadı bu olmamalı, bir aralar yeni stad projesi konuşuluyordu yanılmıyorsam bir sonuca bağlandımı bilgisi olan var mı?
İyi oynuyor Eskişehir.
Bakalım Muslera nereye kadar dayanacak..
es-es cok iyi basladi maca galatasaray ayni tas ayni hamam..
melo varya senin ben.... yine muslera cikartti.
kamara cok net pozisyonu kacirdi , gol geliyorum diyor.
Muslera aldığın her kuruş helal olsun sana...
Melo dökülüyor resmen. Muslera da insan patlayacak bir yerde. Şu oyuna 1 puan çok bile.
Semih Schalke maçındaki gibi yine tutacağı adamı boş bıraktı, ciddi hatalar bunlar.
melonun yaptigi faul degil miydi ben mi yanlis gordum ? kosuyolunu kapatti alperin.
Bülent Yıldırım gördüklerini değil, olmayanları çalıyor. Çözemedim maçın başından beri kararlarını.
Hadi penaltıyı vermedin anladık, buz gibi korneri nasıl görmüyorsun. Pes.
Servet çıkacak,bizim için iyi olabilir.Tam bir ayıboğan.Drogba'yı rahat bırakmıyor.
Edit: Değişiklik işareti yapmıştı ama devam edecek gibi.
Edit 1 : Yok çıkıyormuş.
Edit 2: Dalga geçiyor spikerler,çıkmıyor devam ediyor :D
Edit 3: Çıktı.
Oyun çok yavaşladı. Eses daha iyi oynuyor
kotununde kotusu bir galatasaray var sahada.
Melo devre arasına kadar dayanıp atılmasa, devrede de oyundan çıksa harika olacak. 1 tane olumlu hareketi yok.
@Anıl
Melo'nun çekildiği pozisyon.
Burak sağda yokları oynuyor.
Muslera satılsın diyenlere müthiş cevaplar veriyo Muslera aslanım benim:)
hee dogru melonun pozisyon %100 penaltiydi nasil vermedi hayret cidden.
Topu ayağımızda tutuyoruz ancak gol adına hiç bir çabamız yok.Eskişehir'de düştü bu dakikalarda.