umarım karakartalım bu aksam macı kazanır ve gs ile farkı 2 puana indirir. böyle fırsat dahada elimize gecmez kesinlikle yenmeliyiz. bana göre önümüzdeki iki mac ı kazanırsak lider olabiliriz cnkü gs kayseri deplasmanında puan kaybedecek..
Printable View
umarım karakartalım bu aksam macı kazanır ve gs ile farkı 2 puana indirir. böyle fırsat dahada elimize gecmez kesinlikle yenmeliyiz. bana göre önümüzdeki iki mac ı kazanırsak lider olabiliriz cnkü gs kayseri deplasmanında puan kaybedecek..
Ne yapıp ne edip bugün bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu fırsat bir daha elimize geçmez.
Bu maç ya 0-0 biter yada 4-5 gol olur gibi kilit açılmazsa açılmıyor bir türlü Ts'nin derbilerinde.
İlk 11'imiz | McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre Özkan, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Niang, Olcay
İyi bir ilk 11 olmuş. Allah yardımcımız olsun, inşallah kazanırız.
Colman - Giray kesil yemis
Soner - Bamba kadroda.
Colman gecen haftadan sonra bunu hak etmisti, Allah yardimcimiz olsun. Iyi olan kazansin
bu halilde ne var acaba bizim goremedigimiz birseyler varki bu adam senol hoca zamanindada oynuyordu tolunay hoca zamanindada.
Çok sıkıcı bir ilk yarıydı. 2. yarı daha iyi oynarız umarım. Rakip puan kaybetmişken tüm riskleri alıp bu maçı kazanmalıyız.
İlk başlarda birkaç atakda iyi geldik ama ondan sonra fos çok sıkıcı bir maç oluyor böyle giderse bu maçı kazanamayız ve fırsatı teperiz
Çok sıkıcıydı ilk yarı Ts taraftarı adeta uyuyor.
Penaltmizi yedi hakem yazik oldu.
Taraftara bak :) seyircisiz oynasak daha iyi. Radyodan dinliyorum, Antep maglup durumda daha fazla sesleri cikiyor.
Gol kaçırdı diye çıkardı galiba Adrian'ı... Ben başka bir anlam yükleyemedim. Sahada takımı adına hücumu zorlayan, pozisyon yaratmaya çalışan bir adamı kenara almanın mantığını çözemiyorum... Halil'den daha kötü oynuyor yani Tolunay Hoca'ya göre :0:
Beşiktaş'ın şampiyon olası yok gibi.
Ne sıkıcı bir maçtı kapatıp dizi izledim. Skorda öyle bitti.
Ne severmiş 3 büyükler birbirini :D Centilmenlik anlaşması gibi birşey mi var acaba aralarında? Biri puan kaybederse diğerleri de puan bırakıyor :D
Rezil bir futbol, pas yapamayan bir Beşiktaş vardı sahada. Kazanmamız gereken bir maçta neden defansif oynamayı tercih ettik onuda çözemedim. Bu fırsat kaçmazdı, yazık oldu.
Teşekkürler takımların ikisine de :)
Beşiktas bizim maçta da iyi oynamadıki alınan galibiyet kötü oyunun üstünü kapattı.
Sezonun en kötü maçıydı diyebiliriz. Yinede 3-4 net pozisyonumuz vardı. birini gole çevirebilseydik bizim açımızdan güzel olacaktı.
1 puan için geldiği belli beşiktaşın
Tolunay hoca Trabzonspor'un net pozisyonu olmadığı maçta 3 puanı kaçırdık diyo. Kimsede maçı izlemeden televizyonlardan duydukları sözleri buraya aktarmasın. Net pozisyonları kaçıran takım biz olup trabzonun 3 puanı kaçırması enterasan olmuş. Yinede tekrar söylüyorum sezonun en kötü ve sıkıcı maçlarından biriydi.
Uyuttu resmen maç. 3-4 tehlikeli atağımız vardı maç boyunca, 1-2 de Trabzon'un aynı şekilde. Hepsi bu kadar.
Genel olarak sıkıcı bir maç oldu. Niang'ın pozisyonunda Onur'un müthiş müdehalesiyle 1 puanı almayı başardık. Haftalar sonra oynayan Adrian yine takımı ileri taşımaya çalışan nadir isimlerden oldu. Haksız yere kesik yemesine rağmen performansını üst seviyede tutması sevindirici, umarım ilerleyen haftalarda hakettiği gibi ilk 11'de çıkmaya devam eder.
Trabzonspor maçı hak eden taraftı diyebilirim. SA'nın dediği gibi ilk yarıdaki Fenerbahçe maçından sonra sezonun en kötü oyununu oynadı takım.
Yalnız Trabzonspor'un bu durumlara gelmesine şaşırmamak gerek. Zokora gibi oyuncular varken normal. Bir oyuncu 90 dakika sert oynar mı yahu bu adam oynuyor işte. Trabzonspor böyle çapsız oyunculara kalmış valla taraftara Allah sabır versin. Yabancıların hiç biri beş para etmez.
Ne Trabzonspor, ne de biz hak ettik maçı. Maçın hakkı beraberlikti bu kadar basit abi.
Holosko'nun pozisyonu macin en net pozisyonu o top girmediya bu macta dahada gol olmiyacagi belliydi.