İnşallah bu akşam turu geçeceğiz, buna eminim. Plzen takımı Fenerbahçe'nin rakibi olamaz.
Printable View
İnşallah bu akşam turu geçeceğiz, buna eminim. Plzen takımı Fenerbahçe'nin rakibi olamaz.
Kaldırılan pankart ;
http://d1303.hizliresim.com/17/g/l1mbp.jpg
Çok aykırı bir şeymiş kaldırılması iyi olmuş(!)
UEFA ayıp ediyor artık. Art niyet ararım ben bunda.
Verilen seyircisiz maça gönderme algıladılar sanırım ama bunda ne var ki, saçma bir karar olmuş bence de.
Resmen kasıtlı yapıyorlar. Adamların adaletle falan alakaları yok, millet pkk bayrağı açıyor, Kıbrıs yunanistandır diyor hiçbirşey yapmıyorlar. Bizim attack kelimesini ne hikmetse furboldaki hücum değil de savaştaki taarruz şeklinde çeviriyorlar. Uefa'nın nasıl bir kurum olduğunu tüm Türk takımları gayet iyi biliyor, Şenez Erzik te orada bostan korkuluğu gib ne işe yarıyor onu da anlamadım.
Attack kelimesini duyunca herhalde Osmanlı geliyor akıllarına. Normal karşılamak lazım. :)
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber...mf3100918.Jpeg
Platini'ye güzel cevap vermiş Lazio taraftarı. Anlamı : ‘Heysel, 29/5/85. Oynayacak gücü kendinde buldun... Ve de 39 ölünün önünde kutlama yapacak gücü... Platini domuzu sen ahlaksızsın’
edit: İnşallah bizim takımlarımız da , sahalarda verecek cevabını , bu ahlaksız kuruma.
Haydi Fenerbahçe.Sıra sende.
Statta maçtan önce bir mehter marşı çalsınlar da rakibim dizleri titresin :D
Güldürdü valla. :D
http://c1303.hizliresim.com/17/g/l1v2y.jpg
Arma yamuk durmuş. :D
Yine Ziegler oynayacak galiba.
Bir gün de dediğin dediğini tutsun Kocaman. Yine Ziegler'e mahkum ettin bizi.
Ziegler dışında takım normal.
Caner ve Kaytın oyunu çok önemli.
Ziegler mi? Kocaman HAK'ı oynatmayarak ne elde etmek istiyor acaba? Telafisi olmayan maç.
Umarım ilk maçtaki gibi kusursuz oynar turu geçeriz.
Sol beklerin oyununu tam bilmiyorum ona yorum yapamam ancak bu Baroni,Aykut Kocaman ile akraba falan mı ? Bu adama tanıdığı kadar kimseye şans tanımadı,üstelik onun yerinde çok güzel oynayan Salih varken.Aslında kendisi de biliyor ancak korkaklığından eli gitmiyor ismini yazmaya.İnşallah en kısa sürede sürekli oynamaya başlar Salih.
Rakipte Limbersky dikkat edilmesi gereken bir oyuncu. İlk maçta cezasından dolayı oynayamadı. Oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen bir oyuncu. Çek Milli takımından hatırlayan bilir. Bu kadroyla Fenerbahçe ilk golü yerse çevirmesi zor olur. Bu yüzden savunma güvenliği elden bırakılmamalı.
Ziegler ve Hasan Ali arasında birinci tercihin Ziegler olması bana çok ağır sozler soyletebilir ama yasak. Hasanin emeğine ayıp diyorum sadece. Çocuğa resmen "Hasan biz seni oynatıyorduk ama yokluktan oynatıyorduk" diyor hoca seçimleriyle.
Reto zaman zaman iyi de oynuyor çok gitmeyin çocuğun üstüne :)
Nasıl yenecez bi Plzen.
Siz öyle duşunuyorsunuz. Geçen maçtan sonraki açıklamalarını açın okuyun.
Hayır Hasan Ali kötü oynasa eyvallah diyeceksin, Son Bursa maçında skor üretenler dışında en iyi oynayan oyuncuydu. Sen Ziegler'i 4 maç üst üste oynatmış, Hasan'da problem mi var diyenlere "Hasan Bursa ve Plzen karşılaşmalarında sahada olacak" demiştin. Ziegler 2 ay sonra gidecek yani bugün ve yarın bu takımın iskeletinde olması ne ona ne de bize bir şey kazandırır. Sonra böyle genç oyuncular niye oynamıyor deyince Tecrübe derler, Sen adamı oynat ki o da Tecrübe edinsin. Bugün o Tecrübe safsatası yüzünden futbolu şiir gibi oynayan Salih yerine Selçuk'u izleyeceksek, ben böyle futbol anlayışına isyan ederim.
Yicez gibi.
İlk yarı Fenere oynadım ama yiyecek gibi
Salih girecek. :)
Bu Cristian niye hiç sakatlanmıyor abi yaa.
Mehmet Topal'a ne oldu orada? Sağlam bir darbe de almadı hani. Adalesi atmış olabilir mi acaba?
Salih, 11'de başlamalıydı zaten; şimdi zorunluluktan oyuna girdi. Selçuk'un yerine, Salih tercih edilebilirdi bence. Bu arada, orta sahada Meireles'in yokluğu hissediliyor. Emre de, Avrupa listesinde olsaydı farklı bir oyun izleyebilirdik.