stoper SIKINTIMIZ oldugunu kim soledi semih-dany kadroda ? hakan balta stoper oynuyabiliyor yeri geldi melo bile oynadi cidden ilginç adamlarsiniz vesselam.
Printable View
stoper SIKINTIMIZ oldugunu kim soledi semih-dany kadroda ? hakan balta stoper oynuyabiliyor yeri geldi melo bile oynadi cidden ilginç adamlarsiniz vesselam.
Evet unutmuşum Caner'in cezasını ertelemişlerdi(!) geçen haftada Kuyt yerde kaldı alaka yokken ona penaltı çaldılar zaten. Özür dilerim.
Semih'in durumu tam belli değil. Hakan ve özellikle Melo'nun asıl yeri stoper mi ? Melo'nun stoperde oynıcak olması demek o bölgede sıkıntı olduğunu gösterir asıl bölgeleri değil sonuçta.
hakan stoper degilde ney furkan yeri geldi dlc sol iç oynadi ha genelde sol bek daha çok oynadi semihin durumu belli ayrica hic birseyi yok 18 kisilik kafilede yer aliyor. dany desen sakatligi yok kadroda hepsi.
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray'la eşleşen Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray'ı izlemek için Türkiye'ye geliyor.
Kayserispor Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde eşleşen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morinho ile Galatasaray’ın cezalı teknik direktörü Fatih Terim için yarın oynanacak Kayserispor-Galatasaray maçı için Kadir Has Stadı'nda iki ayrı loca ayırdı.
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşen Real Madrid, Kayserispor Kulübü'ne e-mail ile başvurarak, Teknik Direktör Jose Mourinho ve kendisine eşlik edecek 4 görevli için yardımcı olunmasını, Pazar günü saat 16.30’da oynanacak karşılaşmayı izleyip not alabilmesi için loca tahsis edilmesini istedi.
E-mail'de Galatasaray'ı yakından takip eden Portekizli teknik direktörün Pazar sabahı İstanbul’a geleceği, buradan Kayseri’ye hareket edeceği veya özel uçakla direkt olarak İspanya’dan direkt olarak, öğle saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı'na geleceği bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, uluslararası spor kuralları ve etiği açısından Real Madrid kulübünden gelen istek üzerine teknik direktör Jose Mourinho'yu özel locada misafir edeceklerini belirtti.
Hurma, DHA’ya yaptığı açıklamada, "Sadece Mourinho’ya değil, Galatasaray Kulübü'nün cezalı durumdaki Teknik Direktörü Fatih Terim’e de ayrı bir loca ayırdık. Uluslararası etikler, ülkemiz ve Galatasaray’ı doğru temsil etmek adına Real Madrid’in teknik direktörüne Kayseri’de kaldığı sürece ev sahipliği yapacağız’’ diye konuştu.
İspanya takımının teknik direktörünün maçtan sonra da özel uçakla Kayseri’den Madrid’e hareket edeceği, bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le de bir görüşme yapacağı bildirildi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=50335
Pastırma, sucuk yedirtmeden bırakmayın. :n:
Yarın ne yapıp edip kazanmalıyız,hem puan farkı Beşiktaş ile 7'ye çıkar hem de Fenerbahçe'de strese girer,çünkü maçın bitiş saati ile Fenerbahçe maçının başlama saati çok yakın.
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net...7LXeKuTFh7UOM_
Şu atmosferden sonra kazanmamak ayıp olur :icon_biggrin:
Saldır Galatasaray !
Benim net bilgim yok, bilgisi olan cevap verebilir mi? Benzer bir durum Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçında Azofeifa'da yaşanmıştı. Rakibinin yakın, faullü markajı karşısında sinirlerine hakim olamayıp elini savurmuştu. Hakem kırmızı kart gösterdi ve bildiğim kadarıyla 2 maç ceza aldı. O kararda herhangi bir erteleme, bir azaltma oldu mu olmadı mı bunu merak ediyorum.
Örnek teşkil eden bir sonuç var, cezanın ertelenmesi bu durumda normal. Tabi bu ertelemeyi neye göre hangi kriterlere göre yapıyorlar bilmiyorum. Sanırım oyuncuları çağırıp bi' nevi duruşma yapılıyor.
edit: ben de buldum. Kararın tam açıklamasını spoiler'la paylaşayım, isteyen okusun hem yer kaplamasın. Espri olsun diye iyi halden indirim falan diyordum hakikaten varmış öyle bir şey :D
Spoiler: 22.02.2013
Bu da Gökhan Zan'ın tahkim kurulu kararı, benzer durum, benzer tespit, benzer sonuç.
Spoiler: 16.03.2013
Gökhan Zan'ın hareketini masum bulanlar var sanırım. Bir insanın, elini yukarı kaldırıp rakibine doğru sert bir şekilde indirmesi masum bir hareket mi?
Kimse Gökhan masum dememesine rağmen bunu nereden çıkardınız acaba ?
Gökhan Zan Kasti bir Hareket Yapmıştır deymiş Yada Deymemiş Farkedermi, Haketmiş İnş 10 Maç ceza gelirde akıllanır, Sen Ayda yılda bir Formana kavuşuyorsun şansını kullanman Lazım böyle bir hareket Yapıosun Bumu Karşılığı rezillik, Disiplinsizlik!
Gelişmelerden haberim yok :D Ama ben Şu Durumlarda itiraz edilmesine Karşıyım, Şu Hareketin Affedilecek bir yanı yok, Şimdi diceksiniz Sende Gslisin Hıncal uluç gibisin arkadaş :D Öyle değil Şu Hareketi Melo Yapsa Bu kadar uzatmam ama Gökhan zan Sen Biliosun yani İlk 11i zor görüyorsun Yapma be kardeşim Çık adam gibi oyna semihi yada danyi Kes.
Gösterdiğin mesajlarda ''masum'' diye ima edilmiş bir yer varsa zaten cezanın kaldırılmamasını eleştirirlerdi başta.
Olması gereken nedir bilmiyorum ancak ahlaki yargılara dayanarak yorum yapmıyorum.Kuralları bilmediğimden doğru veya yanlış diyemeyeceğim ancak bir benzeri de Azofeifa'da yaşanmış bir olay,demek ki o olay ile bu olay aynı şekilde ilişkilendirilimiş ki aynı Azofeifa'da ki indirimin aynısını almış.
Emsali olması yapılanı değiştirmiyor, yanlış olanı doğru kılmıyor. Ülkede ufacık çocuğa tecavüz eden onlarca kişi affedildi. Yanlış şeylere de emsal bulunabilir rahatlıkla bu hukuk düzeninde.
Atılması bile yanlıştı demek, yapılan eylemde kırmızı kartlık bir durum olmadığını iddia etmek değil midir? Masum ifadesine takılmayın. Yaygarası kopunca bugün izledim görüntüleri. Maç içinde olan sıradan savunma ya da savunmaya tepkilerden değildi. Açık açık kolunu yukarı kaldırıp, rakibine doğru indiriyor. Kırmızı kart olması için vurması şart değil.
Yorucu bir gündü,fark edemedim kusuruma bakma :D
@di canio
İşte yaptığınız şey ahlaki yargıya giriyor.Ahlaki yönden bakınca Gökhan'ın en az 4-5 maç ceza alması taraftarıyım ancak kuralları bilmediğim için hiç bir yorum yapmıyorum ve benzeri olaydan indirime gidildiği için normal bir karar olduğunu düşünüyorum.
Maç oldukça stratejik bi hal aldı bugünki Beşitaş maçından sonra.. Bence şampiyonluğun kilit maçlarından birine çıkıyoruz, oyuncularımız farkındaysa tek farklı galibiyete uzanırız..
Şu TFF kimi şampiyon yapacaksa yapsın da biz de avrupa'ya dönelim.Ligin cılkı çıktı iyice :)
Fatih Terim Sneijder ve Drogba geldikte sonra 4-4-2 (solda sneijder), 4-3-1-2 , 4-4-1-1 gibi varyasyonları denedi ama bir türlü istenen oyun olmamıştı.Son oynanan Schalke maçında 4-1-3-2 düzeni ve Selçuk sola ,Hamit sağa yakın,Melo ve Sneijder baklava gibi oynayınca sonunda istenen futbol geldi.Bu şekilde çıkarsak bence rahat kazanırız.Ama yine 4-4-2 , 4-2-3-1, 4-3-1-2 gibi saçma sapan denemelere girerse yine puan kaybederiz.
Jose Mourinho Tribünde olucakmış Kayseri maçını izlemek için.
Kazanırız gibime geliyor 2-0 olur skorda.
mourinho ve oglu indiler kayseriye.
https://pbs.twimg.com/media/BFjm-BlCEAAolEO.jpg:large
Galatasaray SK @GalatasaraySK
XI: Muslera, Riera, Gökhan, Semih, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... T.D: Fatih TERİM!
Dany yok. Gökhan Zan'ın cezası indirilmeseydi büyük sıkıntı çekermiş GS.
Ben beraberlik bekliyordum ama kadro son derece ciddi, yine de bir türlü ligdeki oyunumuzdan ötürü güvenemiyorum Galatasaray'a.
4-3-1-2 devam ediyor Galatasaray. Hadi bakalım hayırlısı. :)