Kasımpaşa için de büyük önem taşıyor bence bu maç.Kazandığı takdirde 4.sıraya yerleşiyor ve Beşiktaş'la puan farkını 3 indiriyor.Bende beraberlik oynadım ama hiç belli olmaz ne olacağı.
Printable View
Kasımpaşa için de büyük önem taşıyor bence bu maç.Kazandığı takdirde 4.sıraya yerleşiyor ve Beşiktaş'la puan farkını 3 indiriyor.Bende beraberlik oynadım ama hiç belli olmaz ne olacağı.
Oooooof offf Olcay! Harika ötesi bir gol
Hayatımdan en çabuk var gelen maçlardan biri oldu galiba :D
3-1 alırız bu maçı.
Djalma Campos attı 2 oldu Kasımpaşa.
Evlere şenlik bir savunmamız var.
Samet Aybaba yeter artık ya bu ne? Her hafta ilk yarı Emre mi çıkacak? Soytarı var koskoca takımın başında
Ne gol kaçtı öyle?
İbrahim Toraman atılmalıydı ikinci sarıdan.
Cenk de çok kötü kaleci, özellikle yan toplarda felaket.
Hasta eder bu takım adamı ya. İlk yarı bitmeden 1 gol atsak iyi olurdu.
Yok arkadaş yok bize kaleci şart. Cenk 50 tane kurtarış yapsa, yediği bir tane aptalca golle bitiriyor kendini. Yediği birinci gol Beşiktaş'ın kalecisine yakışmıyor.
Bu Samet Aybaba bir an önce defolup gitmeli. Hem Emre Özkan'a yazık ediyor hem de kendini rezil ediyor. Bıkmadı her hafta ilk yarı çıkarmaktan. İnsanda birazcık vizyon olur yazıklar olsun.
Ayriyeten Oğuzhan çok kötü. Emre'yi çıkartacağına Oğuzhan'ı çıkartıp Necip'i alsaydın be akıllı geçinen Samet Aybaba.
adam hangi birini cikarsin ersanda iyi degil.
Djalma ne attı be. :D
Onu çıkarsın bunu çıkarsın diyorsunuz başka adammı var adamın elinde olanla idare etmeye çalışıyor.
Oğuzhan çok kötü haftalardır yok. Hayır savunman zaten kırılgan niye Veli'yi oynatmıyor hoca anlamıyorum.
Çıkarmasın ozaman. Her hafta her hafta aynı terane. Çocuk oyuncağımı bu? Futbolcunun da bir gururu var. Emre Özkan'ı alay konusu yaptı resmen.
Almeida direkten döndü ya off.
Emre Necip değişikliği mükemmelllllllllllllllllll oldu :) Sağolsun Aybaba harika okuyor oyunu.
Lige havlu attık hayırlı uğurlu olsun. Umarım 3.lüğü koruyabiliriz.
Beşiktaşdan Fernandesi çıkar herhangi bir Anadolu takımından farkı kalmaz bana göre.
Beşiktaş'tan istediğin oyuncuyu çıkar,her zaman Anadolu takımlarından farkı olur.
Ben Fernandes'in yerine olsam harcatmazdım kendimi. Giderdim bir an önce iyi üst düzey bir takıma.
Tamam,işte büyük takımsan her zaman üst düzey oyuncuların illa olur,zamana göre kaliteleri farklılık gösterebilir ancak belli bir standartın altına asla düşmez.
Toraman hakeme at beni diyor sabahtan beri.
Cüneyt Çakır kırmızı kartını unutmuş herhalde.
Halil çok güzel gol attı.
Bi cacık olmaz artık bu takımdan.
Samet'in sezon bitmeden direk gönderilmesi ve bir an önce seneye kadar takıma adapte olması için yeni bir teknik direktör getirilmesi lazım. Tekme tokat kovacaksın bu adamı kulüpten yemin ediyorum. Vizyonsuz herif.