1-0 olsun bizim olsun.
Printable View
1-0 olsun bizim olsun.
Gol yemeden kazandık mı tur gelir düşüncesindeyim. Bu sezonki en ciddi maçımız olacak.
Benim içimden nedense, 2-0 veya 3-0 gibi bir skor geçiyor. F.Bahçe, gol yemezse avantajı her türlü yakalar, rövanş öncesi.
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim 3 sa
Fenerbahçe muhtemel 11: Volkan - Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler - Meireles, Mehmet Topal - Kuyt, Cristian, Sow - Webo
Aykut Yıldırım'ın muhtemel 11'i bu şekilde bakalım.
Fenerbahçenin orta sahası pek ileriye dönük oyuncu olmadığından sıkıcı geçecektir tek gol olur gibi
Valla Lazio'yu geçebileceğimizi düşünüyorum.
Onlara ters gelecekmişiz de oynayamayacaklarmış gibi bir his var içimde belli de olmaz gerçi.
Gol yememek kritik olacak. İnşallah avantajlı skorun yanına iyi futbolu da koyabiliriz.
Gol yemeden bitirirse Fenerbahçe için çok iyi olacak. Hadi bari sen güldür yüzümüzü.
1-0 olsun bizim olsun :)
Skor tahminim 2-0 , goller ; Webo ve Sow
Başarılar Fenerbahçe :)
Müthiş bir taraftar desteği olacak
Şu Krasiç veya Stoch'tan birini yedek olarak koysaydık bari, Stoch oyundan çıkarken bi hareket yaptı diye hala cezasını çekiyor ama daha ağırını yapan Caner efendi bugün belki de oynayacak.
Neyse şansımız yaver gider umarım, Özellikle Sow'a çok güveniyorum, umarım yine ekstra işler çıkarır.
takim mactan once objektiflere boyle poz verdi. :D
Yobo'daki ruhsuzluk nedir :D
Star'ı taraftarları izliyim diye açtım Bülent Ersoy çıktı.
başarılar fenerbahçe...gol yemeden alınacak bir galibiyet tur için büyük avantaj olacaktır
Bekir - Egemen tartışması yapıyorduk bugün, kim oynamalı diye. Aykut Hoca doğru tercihi yapmış bence, Bekir saatli bomba gibi.
Hadi bakalım maç başlıyor, başarılar.
Sağlam pres yapıyorlar ancak 90 dakika sürdüremezler bunu eğer 30'a kadar gol atamazlarsa 15 dakikada biz fena yaparız onları.
Aman meireles!
Penaltı gibi geldi bana birde kırmızı kart verilebilirdi. Ancak bi daha izlemek lazım pozisyonu.
Bişey yok gibi duruyor bırakmış kendini Ederson.
ah ya direk:(
Sow'un vuruşu direkten döndü. Atsak nefis olacaktı bu arada dirençleri kırıldı..
@Oceanus
Edit yazaydın ya olum :D
Ceko da iptal beyler:D
Çoook pardon gençler :D
Heyecanlandım olum ne yazdığımı biliyo muyum ben ? :)
Ziegler evlat olsa sevilmez cidden.