Fenerbahçe yine kazanır. Artık Galatasaray'ın kazanıp , Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum lig erken kopmaz. Tam tersi olabilir.
Printable View
Fenerbahçe yine kazanır. Artık Galatasaray'ın kazanıp , Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum lig erken kopmaz. Tam tersi olabilir.
Maça gidecektim son anda bir işim çıktı gidemedim, F.Bahçe kazanacaktır.
Emre'siz oynamanın handikapı var. Emre olsa Ordu ve Eskişehir maçlarına banko Fenerbahçe derdim. Neyse ki Orduspor pek dirençli bir takım değil. İlk yarı gol atmak şart.
Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Hasan Ali, Bekir, Mehmet Topal, Yobo, Kuyt, Meireles, Salih, Gökhan, Caner, Webo
Aykut hoca Cristian'ı kesip Salih'i koymuş yine, oh olsun :n:
Cristian oynasa izlemeyecektim, Aklın yolu bir. hazır bir Salih her türlü Cristian'dan iyidir. Caner'in en az Sow kadar Webo'ya yaklaşması gerekiyor aksi halde ileride sağlam tökezleme yaşarız.
Caner Erkin,akhisar maçında oynadığı gibi oynamaz umarım
salih bugün 19. resmi maçına çıkıyor
Bol gollu maç olur ordunun kadrosu onu gosteriyor.
Orduspor: Fevzi - Garcia, Agus, Yussuf, Ferhat - Umbides, Nizamettin, Ali, Hasan Kabze - Stancu, Barral
Salih varsa FB alacaktır. Takılacakları zannetmem. Salih yedek çıksaydı o zaman sıkıntı olurdu zira Emre olmayınca top ileri taşınamıyorum bir türlü..
Biraz zor olacak ama umarım sonuca tesir etmeyen hatasız hakemler izleriz.
Aykut KOCAMAN lig tvye röportaj vermemiş.
Kadrolara bakarsak Fenerbahçe çok farklı kazanır gibi gözüküyor.
Cuper yine geçen haftaki gibi 3 forvetini de ilk 11'de başlatmış.Zevkli bir maç olacağı kesin.Karşılıklı goller olacaktır 2-1 Ordu kazanır diye düşünüyorum ben Elazığ'ın yenildiği haftada bu fırsat kaçmamalı.
Takımlar sahaya çıkınca hoparlörden Hekimoğlu çaldı ya la Gol atınca da Cendere çalar artık :D
Çok gergin bir atmosfer var, Aziz Yıldırım'a küfür edildi. Bu gerginliğin sebebi ne ?
"mustafa, cuper'in gitmesi için oyunlar oynanıyor. dünyaca ünlü bir ismi getirdik ama kimseyi memnun edemedik. cuper'i desteklemeyen yayıncı kuruluştaki sakaryalılar gurubu'nun başrol oyuncusu şansal büyüka, bizzat hürriyet ve milliyet gazetesi müdürlerini arayıp, yılmaz vural'ı övsenize diyebiliyor. 3 temmuz sürecinde dik durduk. orduspor olarak. dik durdum nedim türkmen olarak. şike yapanın yanına kar kalmasın dedik. tff seçimlerinde düzgün futbolu destekliyoruz diye darp edildim. saldırıya uğradım! futbolun baronları 3 temmuz'un mimarları 29 yıl sonra çıktığımız süper lig'de orduspor üzerine oyunlar oynuyorlar. fenerbahçe başkanı sayın aziz yıldırım, bana ortak dostlarımız aracılığıyla mesajlar yolluyor. ordu kulübünü tehdit ediyor. aziz yıldırım, 'ordu'yu düşüreceğim, nedim türkmen dik durmaya devam etsin bakalım. onu bursaspor ve galatasaray kurtaramayacak' diyormuş"
orduspor baskanı nedim türkmen, beyaz tv muhabiri mustafa çevik'e
Diye bir şey okudum ondan olabilir mi acaba?
Ordu çok hareketli başladı maça 3 tane kaçırdılar şimdiden güzel başladı maç tahmin ettiğimiz gibi.
Orduspor iyi başladı, yalnız Fenerbahçe her daim kaostan, gerginlikten iyi beslenir, golü bulursa çok ciddi fark gelir.
Dk 5 bile değil 5 tane gol pozisyonu verilir mi arkadaş !
Umarım küme düşersin ordu.
Bugünkü konu belli oldu . Hayırlı olsun
Ne oluyor yahu ?
Orduspor nefis başladı yeriz bu gidişle.
atamayana atarlar...gol olmadı mı henüz ?
dün bizim mersin maçındaki gibi 2. devre çözülebilirler...
Fenerbahçe aşırı derecede kötü.Akıllarda Lazio maçı mı var ne ? Ordu çok istiyor maçı golü her an atabilirler.
Salih'e nasıl girişiyorlar yazık.
Helal beee Salih :)
Salih Salih Salih !
Salih!! işte bu
Gol'de Caner'in çok büyük katkısı var.
Salih yazdı golü atamayana atarlar oldu.Caner müthişti yalnız çok iyi geçti adamları asistini de yaptı Aykut hoca bu 2liyi oynatarak iyi iş çıkardı.