öncelikle yazış tarzını hiç beğenmedim özellikle : Türkiye genelindeki herkese afiyet olsun.. bu lafın çok mantıksız ve saçma bunu değiştirmeni talep ediyorum. Adamlaın müziği güzel diyosun sadece yaptıkları 3 şarkılarında böyle ırkçılık olayı var diosun peki güzel arkadaşım konserlerindeki Köpekler ve türkler giremeze ne diceksin ( burda aynen onlarda yazan gibi yazdık köpekler büyük Türkler küçük) Türkiyeyi seven biri olarak bunu yapan bir grubu gelip nasıl savunursun bunu gerçekten anlamak güç.. Ayrıca ben bu grubu dinledim ve gerçekte senin tabirinle yazmıyacağım ama iğrenç müzik yapıyorlar ve hiç beğenmedim. Müziğin her dalında politika yoktur her şarkıda politik içerik araman beni şaşırttı gerçekten. Ben benim yurduma vatanıma ve insanlarına hakaret eden bir grup en kral müziği yapsada dinlemem bırak dinlemeyi her gün mail atarım yaptıkları şarkı içeriklerini değiştirmeleri için (ki yapıyorum). Biraz konu dışı olucak ama Kurtlar Vadisi filmi çıktığında Amerikalılar nasıl tepki göstermişti ki bu sadece bir filmdi gerçek değildi. Ama elin 3-5 zombi kılıklı adamı gelip sana ve diğer Türklere hakaret ediyor sen gelip burda bir sayfa onları savunucu mesaj yazıyorsun, yapma gözünü seviyim biraz ülkeni ve yapılanları düşün. PKK lı teröristlerden çıksa böyle bir grup onuda mı dinliceksin? Biraz ülkemizi düşünerek hareket edelim lütfen. Ülke dış/iç politikası demişsinde bu varlıklarla bizim devletimiz uğraşmıyor ve cevap vermiyor. Bu varlıklarla uğraşmak toplum olarak bizim görevimizdir bunlar en iyi cevap bunları dinlemeyip bir şekilde cevap vermektir.
Bir şey sormak istiyorum. Hiç aklına gelmiyor mu bu grubu dinlerken nasıl bir düşünce tarı içinde oldukları ve bize ettiği hakaretler...
avatar hakkında not: evet başlığı görünce değiştirdim öyle atıp tutulduğunu görünce.. bu yazdığın bütün yazı içinde beni en çok şaşırtan şeydi aslında bunu görünce cevap atmıcaktım. Atıp tutulduğu için diyosun ve bu varlıkları savunuyosun. Sonumuz hayrola