Gol Mustafa
Printable View
Gol Mustafa
Mustafa Pektemek demek gol demek döndü Sakaryalı artık onu durduramaz kimse. :D
Mustafaa pektemek 1-1
Gol Be 1-1 Mustafa Pektemek Gol Demek
Gooooool Gekas :D
Yok artık Gekas 2-1 oldu bi dur yahu sakin. :D
gekas 2-1 allah kahretsın boyle savunmayı
28.dakika gol Gekas
Akhisar 2 Beşitaş 1...
ne yapıyor bunlar ya
Bir pozisyonu da kurtar be adam.
Dillere destan bir savunma 4lüsü ve kalecimiz.
Samet şov başladı, ilk yarı bitmeden oyuncu değişikliği yaptı yine.
Yunan mitolojisinde gol tanrısının adı Gekas'mış.
Senin gibi bir kişiliğe yorum yapmak bile fazla Samet Aybaba. Tez zamanda defolur gidersin inşallah.
Bu adam futboldan anlıyorsa ........... diyorum :)
Allah kimseye böyle teknik direktör vermesin.
McGregor'a ben bile katlanamıyorum.Beşiktaşlı arkadaşlara Allah sabır versin.
Mcgregor napsın arkadaşlar şu savunmanın durumuuna bak, savunma arkasına adam kaçırırsa kaleci ne yapsın.Yanlış kişiyi kurban göstermeyin
Ne kadar Beşiktaşlı varsa istanbulda toplanıp fikret ormanın evinin önünde toplanmak lazım. Cidden bunu yapmak lazım. Haydi bu sezon feda sezonuydu ama gelecek sezonuda bu adama emanet ettiğimizi düşünsenize. Aman yarabbi düşünemiyorum
İlla Beşiktaşlı birini alacaklarsa Ertuğrul Sağlam var onu alın yani Şifo var bırakırsa o da olur.Maça gelirsek Akhisarın zaten kadrosundan belliydi karşılıklı goller olacağı Beşiktaş'ın az da olsa şansı var 60'a kadar atarlarsa çevirebilirler onun dışında zor gibi görünüyor.
Rezil futbol oynuyoruz. Adamlar 3 3 3 diye bağırıyordu, sözün bittiği yerdeyiz artık.
Size de saha da teknik direktörümüz yokmuş gibi gelmiyor mu? :D Böyle bazen teknik direktör ceza alırda sahada oyuncular saçma sapan boş oynar ya. Öyle gibi değil mi? :D
Asıl feda bu maçta olsa da yenilsek ve gitse şu adam. Yoksa gitmez.
Devre arasında istifa et, 2. yarı Fernandes yönetsin takımı bundan daha iyi oynarız.
Orta sahası olmayan bir takımın ilk yarı oynadığı oyun gayet iyiydi bence. Tek savunmaya yüklenmekte saçma geliyor bana. Orta saha o kadar çabuk geçiliyor ki. Akhisar iki pasla Gekas'ı pozisyona sokuyor. Ne Necip, ne Veli al birini vur ötekine. Yaptıkları tek iş sadece koşmak. Hele Necip günden güne kötüye gidiyor. Kırmızı, Beyaz grupta Necip ayarında dolu oyuncu var. Bu adama niye bu kadar prim tanıyorlar ki anlamıyorum. Necip'e verilen şans Hasan Türk'e verilse keşke. Severim Necip'i ama durumu ortada. Bir adam hiç mi basit oynayamaz yahu.
penaltı akhisar
Gökhan cilasını da yaptı. Defol git çık
gekas kacirdi
Vay be :D Hat-trick'i kaçırdı Gekas reyiz.Fenerbahçe'ye yapmıştı Beşiktaş'a olmadı. :D Ama daha zaman var belli olmaz tabi.
Bu gece hakikaten kanser sebebi. Yazıklar olsun böyle savunmaya, yazıklar olsun böyle teknik direktöre böyle zihniyete.
Şuraya bak oyuncumuz atılmış ne bir oyuncusunu yanına çağırdı dizilişi şöyle yapın dedi ne bir taktik verdi böyle t.d mü olur ya.Keşke penaltıyı atsaydıda bu futbolun hesabı sorulsaydı.
Beşiktaş bu maçı kaybederse 3.'lük zora girebilir Bursa ile Kasımpaşa bu fırsatı iyi değerlendirebilirler.Kasımpaşa 2-0 yendi zaten değerlendirdiler diyebiliriz.Bursa'nın da maçı biraz kritik onlar alırsa Beşiktaş için durumlar kritikleşecek.
Ceza sahası dışında diye gördüm ben. Savunma arkasına atılan her top tehlike abi ya.