Fernandes çok kötüydü. Sanki zorla sahaya atmışlar gibiydi. Her aldığı topu kaptıran, sahada saklanacak yer arayan bir Fernandes vardı. Adamın başında sözünü dinletecek bir TD olmazsa böyle olur işte.
Printable View
Fernandes çok kötüydü. Sanki zorla sahaya atmışlar gibiydi. Her aldığı topu kaptıran, sahada saklanacak yer arayan bir Fernandes vardı. Adamın başında sözünü dinletecek bir TD olmazsa böyle olur işte.
Bu arada sakatlıktan dönen ve ilk 11 başlayan Mustafa ve Dentinho sakatlandı. Durumları nedir ?
Samet Aybaba: Şöyle bir suçum var; Küme düşer, kaleye gidemez bir takımı şampiyonluk adayı yaptım. O yarışa soktum.
Kim dedi sezon başında Beşiktaş küme düşer diye, çok enteresan cidden.
Bu adamın bir tarafları kalkmış cidden. Kendi kendine bir yargı getirmiş ve onun üzerine konuşuyor.
Adam bizimle dalga geçiyor ya resmen.
Hadi Cenk tamam belki ama Mustafa için söylediğine kesinlikle katılmıyorum. Sakatlıklar mahvetti.
O sakatlıkları atlatmak kolay değil dostum :)
Mustafa'nın hakkını yeme kardeşim. Sakatlıklar rahat bırakmadı ki gerçek kimliğine bürünsün. Sezon başında sakatlanmasaydı şimdi Burak değil Mustafa konuşuluyordu. Seneye bir form tutsun sen o zaman gör.
Samet Aybaba maç sonu açıklamalarıyla el bombasının pimini çekti.
Bakalım bu bomba kimin elinde patlayacak.
Pektemek ülkenin en iyi 3,4 santraforundan biri. Ama ilk tercih edilecek oyuncu mu dersiniz hayır derim. Daha çok çift forvetin oyuncusu. Yanına bulduğunu atan bir santrafor ile Pektemek daha etkili olur. Yani Niang - Pektemek , Gekas - Pektemek forvet hattı çok fena işler.
Maçta sakatlanan Fornezzi'nin dalağı yırtılmış, acil ameliyata alınmış.
Şu son zamanlarda yaşanılanlar iyice soğuttu beni futboldan.Bugün tatil olmasına rağmen dün maçı seyretmeden uyudum.(bilmeyenler için zaman farkı 5 saat) Yine de bugün uyanır uyanmaz ilk yaptığım şey özeti seyretmek oldu.Kazandığımız için seviniyordum her şeye rağmen taa ki Samet denen çapsızın açıklamalarını görene kadar.Acayip sinirlendim yaptığı açıklamaya.Şu an bu durumdan bahsederken bile sinirleniyorum.Bizi bugünlere düşürenleri Allah'a havale ediyorum.Her ne kadar umudum olmasada umarım bir an önce kurtuluruz bu çapsız,menfaatçi,gurursuzlardan.
Fornezzi'ye üzüldüm. Umarım iyileşir en kısa zamanda.
Samet Aybaba'da sezon sonu gider de takım bir rahatlar umarım.
En hedefsiz anadolu kulübünde bile başarıya ulaşamamış birini adam bilip koskoca BEŞİKTAŞ'ın başına getirdik , bizim suçumuz da bu..
Kredisini iyice tüketti bu açıklamayla , sen kimsin demogoijyle laf sallıyorsun millete.
Neyse bu gereksiz için daha fazla sinir olmaya gerek yok. Kazanmamız güzel oldu Bursaspor'un puan kaybettiği haftada.
Hayatımda duyduğum en saçma açıklama,elinde ki oyuncular ne kadar kötü olsa da, -şu anki oyuncular kötü değil genelleme yapıyorum- 3 büyük takıma sezon öncesinde asla küme düşer diye bir yakıştırma yapılmadı,bırak 3 büyük takımı sezon başlamadan hiç bir takıma böyle bir damga vurulmadı,demek ki Samet Hoca öyle görerek geldi.
Samet Aybaba anlaşılan yolcu ki böyle açıklamalar yapıyor nasıl olsa 3 hafta daha burdayım iyice saldırayım taraftara demiş resmen.Bu arada Mustafa'ya kötü diyenler olmuş çok kötü bi sakatlık geçirdi hatta yazın milli maçlarda oynamıştı en iyi isimlerden biriydi hazırlık maçlarında.Belki o sakatlığı olmasa attığı gollerle Milli takım şuan 2. olabilirdi.Beşiktaş'ta şuan 1.'liği zorluyor olabilirdi.
Beşiktaş taraftarının en büyük hatası hak etmeyen kişilere fazla değer vermek oldu.
O saldırdığı taraftar gitmeseydi maçlara o zaman böyle rahat konuşamazdı.
Feda-Feda diye diye takımı Feda ettiler ben ona üzülüyorum..