İnanamıyorum :) Samet Aybaba resmen yanlışlıkla maç kazanıyor. Yani artık kazanalım da nasıl olursa olsun da diyemiyorum çünkü nefret boyutuna geldim bu adama karşı.
Printable View
İnanamıyorum :) Samet Aybaba resmen yanlışlıkla maç kazanıyor. Yani artık kazanalım da nasıl olursa olsun da diyemiyorum çünkü nefret boyutuna geldim bu adama karşı.
Samet'e rağmen kazanmayı başardık. Temiz bir galibiyet oldu. İşi, maçın başındaki net penaltımız ve kırmızı kart verilseydi, ilk yarıda bitirebilirdik; ama sonunda 3 puanı almayı başardık.
Tebrikler Beşiktaş'ım!
Niang sakatlanmış sanırım çıkmak istemiş. Biraz da olsa içim rahatladı. Çünkü akılsızlıktan başka bir şey olamazdı bu.
Ah bir de şu pektemek bu kadar uzun sakatlanmasaydı...
Tebrikler Beşiktaş
Takım 60 goL iLe şu anda Ligin en golcü takımı. ALmeida, Mustafa Pektemek bu kadar uzun süre sakat oLmasaydı ne konumda oLurduk acaba. ALmeida zamanında çok organize oynayabiliyorduk. OLcay ve HoLosko daha çok pozisyona girebiliyordu. Pektemek sakatlıktan döndü, bu kadar uzun süreye rağmen yine iyi işLer çıkarıyor.
GeLecek sezon pLanLaması iyi yapılır ve ciddi sakatlıklar yaşamazsak ve Ferdi baba canı istediğinde oynamaktan vazgeçerse, bu takım iyi işLer yapar.
İlk yarıdaki oyun güzel ancak 2. yarıdaki oyun resmen rezaletti. Yine de iyi mücadele ettik, Mustafa'nın üstün gayreti önemli rol oynadı galibiyette. Olcay çok kötüydü, nasıl tahammül etti Aybaba anlamıyorum. Herşeye rağmen kazanmak güzeldi.
Tamamen şansa kazanmısım eskısehırspor cok daha ıyı oynamıs cok net pozısyonlar kacırmıslar kotu oynadıgımız zamanda kazanmayı bılmek onemlıdır tabı avrupa ıcın onemlı bır galıbıyet oldu.Umarım saracoglunda gs bır galıbıyet alırda bızde o hafta macımızı kazanırız ve 2. sıraya yerlesırız.
Şuan aklıma geldide fb bizden 2li averajda onde sanırım