Sakatlandı.
Printable View
Bekir bu kaçıncı hatan oldu kaçıncı puan kaybettirişin olacak
Halen Galatasaray'ın takılıp şampyionluğun derbiye kalacağına inanan var mı
Bu Cristian nasıl 11 gol 10 asistle oynuyor yahu aklım almıyor
Belli olmaz daha 45 dk var ama büyük ihtimal şampiyonuz.
Fenerbahçe Avrupa liginden elenince hayat bitmiş havasında. Sahada oynanan oyunda bunu gösteriyor. Ara ara bakıyorum maça takımda istek yok. Bu mücadeleyi bırakmak , kabullenmek. En büyük zararda bu olur. Bu isteksiz haller Fenerbahçe'yi Türkiye kupasından edebilir. Sezon bittikten sonra Aykut Kocaman ile ilgili gelişme olursa şaşırmam.
Temmuza kalmadan en az 8 topçuyla ilişkileri kesmemiz lazım.
Rotasyon maçları dahil her maç kadroda sende ol sende yaparsın o istatistikleri.
Baroni oynamazsa takım çarpılacakmış gibi bi durum var, hayır bu adamın üzerinden gelir falan mı var. Reklam geliri falan varsa oynasın her maç ama neden çekiyoruz halen bunu anlamıyorum.
Yahu ben hiç değilse koşarım o arma için herif koşmuyor
Çıldıracam ya
Maçı arada sırada bakıyorum ne zaman baksam Geriye doğru topla koşan bir emre.İleriye topla cıkan bir bekir ve biraz pres olsa geri topan FENERBAHCE ...
Ateşle oynuyoruz,heralde uefa kupasına katılmak istiyor aykut hoca?
oh be cezalı haftaya yok
Cristian Galatasaray maçında yok.
Kim cezali olan??
2-0 Mehmet Topuz...
Helal olsun be İBB, helal olsun inşallah ligde kalırız hakketik..
Akhisar'a yazık ettik:)
Hayatımdan bir 90 dakika daha çaldığı için FB'ye teşekkürler! 3-4 oyuncu yeter diyordum ama bu takımın ciddi bir revizyona ihtiyacı var. Geri düştüğü zaman tek yaptığı topu şişirmek olan bir takımız. Rezalet bir futbol ve hiç istek yok. Bekir, Topuz, Caner, Cristian, Webo kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. Seneye ciddi bir revizyon gerekiyor, olmazsa yine şampiyonluğu unutun.
En az 10 oyuncu gönderilmesi lazım.
Sahaya da seyirci atladı.
Şahsi fikrim şudur ki;
Fenerbahçe'nin ligin üstünde bir kadrosu vardır. Ligi ve Uefa'yı rahatlıkla alırdı -Başında iyi bir teknik direktör olsaydı.
Akhisar için bir gol atsaydınız keşke..
Lig gitti Uefa gitti.Es-es izledim aklı tamamen kupadaydı bugun.Bakalım TÜrkiye Kupası'da giderse ne olacak ?
editttttttttttttttttt
İBB'nin kazanmasına mı üzülsem, Fenerbahçe'nin kaybetmesine mi sevinsem ? Çok kötü ikilemde kaldım. :D Şaka bir yana, Fenerbahçe seneye başarılı olmak istiyorsa takımdan çoğu futbolcuyu yollaması gerekiyor.
Şu İBB'den kurtulamayacağız yine anlaşılan! F.Bahçe, 2.'liği bırakmaz zaten bize, bari kazansaydı da İBB'yi düşürseydi!
baroni cezalı değil kupa maçı var sevindim :)
Bir insanın Cristian'a bu kadar şans vermesi için sağlam midesiz olması lazım. Fenerbahçe formasını şu adamın üzerinde gördükçe Fenerbahçeliğimden utanıyorum, yazıklar olsun.
Aykut Kocaman : Baroni oyunculuğuna cok inanıyorum.Hatta benim takımda en çok güvendiğim oyunculardan bir tanesi.
Maraton programın da söylemişti.Programın tamamını izlemek isteyenler için.
http://www.youtube.com/watch?v=yazd79EXZ2E
Yandık desenize.