Drogbam benim ne çalim atti be ah bide gol olsaydi :D
Printable View
Drogbam benim ne çalim atti be ah bide gol olsaydi :D
oha emreye bak ilk defa çalim atti :D
Emre en sevdiğim hareketi yaptı arkadaş Kaan Kural gibi hohohoh attım evin içinde :D
Emre harika bir çalım attı,ortasında top kornere çıktı.Potansiyelli de işte akıl yok.
Tribünlerde;
Hayatın anlamı Galatasaray !
Rierrra 1-0
Riera maç başından beri yaptığı bindirmelerin karşılığını aldı. 1-0
Albert Riera çok sert vurdu !
1-0
Melo sakatlandı ve alkışlarla oyundan çıktı,Amrabat girdi.
İnşallah gelecek sene onu takımda görürüz.
Giray müthiş müdahale yaptı gerçekten Burak'la 2-0 yapabilirdik.
Çok iyi oynuyor Trabzonspor'un stoperleri,çok önemli müdahaleler yaptılar.
ilk yari bitti guzel oynuyoruz trabzonun defansida iyiydi baya.
Hamit atsın çok istiyorum,gelişine vursun,90'a gitsin istiyorum,o da direğe çarpar :(
Olcan cok guzel bir golle imza atacakti direge vurdu
Trabzonspor savunması bütün yıl böyle miydi ? Çok iyiler savunmada.
Burak Yılmaz 2-0 yaptı.
Burak Atti Kral atti 2-0
Tolnay Kafkas'ın eline ne oldu? İlk yarıda dikkatimi çekmemişti, sanırım bir şey yoktu elinde?
Bizim millet millet birine kızınca hemen kızdığı kişnin yaptığı yanlışları yüzüne vurmak geliyor ama onu normalde yapması gerekiyordu şimdi değil. Opankarta hiç gerek yoktu biz kendi sacaşımızı kendimiz veririz kimse mlzeme olarak kullanmasın gerek yok. Çıkar uğruna her şekle giriliyor.
Burak hayatının en berbat top kontrolünü yaptı.
iste top kontrolu iyi olsa su an avrupada rahatlikla 30m eder burak cok rahat hemde
Burak saçmaladı rövaşata atıcam diye Drogba'ya hiç mi saygın yok ?
Bizimkiler neyi ıslıklıyor :n:
Yeni mi gelmiş akıllarına pankartları almak?
Bizimkiler yememek için baya ısrarlı. :D Böyle biter büyük ihtimal.
Danynin ne kadar atletik hizli ve kademesi iyi oldugunu su pozisyondan anliyabiliriz.
68-72 dakikalar arası taraftar bozmuştu sonra toparladılar tekrar,küfür yakışmıyor hiç bir şekilde.
Sarı !! Kırmızı !! Şampiyon !! CİMBOM !!
Elmander naptın yahu :( Altıpastan topu ıskaladı.
Diyecek bir şey yok.Tebrikler şampiyon.Rahat rahat,yeri geldiğinde geriye düşsekte hırsımızla ve mücadelemizle hak ettik.
O pankartı açanları tribünden uzaklaştıracaksın.Git nefretini başka yerde kus.Zaten belliki 25-30 kişilik bir grup açmış o pankartı.Ayrıca ultraslanın maç öncesi Ts ile açtığı pankartta lüzumsuz ve bir o kadar gereksizdi.Maç öncesi yöneticilerin onları kaldırması lazım.