abd - ispanya maçını hangi kanal veriyor şu an?
Printable View
abd - ispanya maçını hangi kanal veriyor şu an?
Görev almak için başvurduğum turnuvanın başladığını daha yeni öğrendim. Zaten pek seyirci gitmeyecekti ülkenin içinde bulunduğu durum dolayısıyla hiç çekmedi, şaşırmadım açıkcası ben.
Ben Eurosport'tan izliyorum. Çok güzel bir yayın. Gereksiz yorum yok, Üründül yok... Digiturk varsa izleyin ordan derim :)
Portekiz 2 yi buldu bu arada.. Bence ülkenin içinde bulunduğu durumdan değilde bizim bu tür organizasyonlara duyarsız kalmamızdan boş tribünler...
ispanya farka gidiyor. 3-0 yaptılar. :)
ispanya dokturuyor, hucumda cok klas oyuncular var yine ispanyada.
Nijerya'nın maçı nerde yayınlanıyor? Bune berbat bi yayın sistemi. TRT Spordada bi bizim milli takım var onlar nerden tanıyamadım hiçbirini.
Trt'de yayınlanıyor..
Bu İspanya kupayı alır yahu :) Gerard Deulofeu 2 gol attı 4-0 oldu maç...
Gerard Deulofeu diyorum. Geleceğin en büyük yıldızlarından biri olabilir.
Bu arada, Fifa'nın sitesinde açıklanan resmi seyirci sayıları:
Fransa 3–1 Gana: 2.841
ABD 1-4 İspanya: 2.841
Küba 1-2 Güney Kore: 10,428
Nijerya 2-3 Portekiz: 10,428
4 maçta toplam 29.122 seyirci (maç başına 7.281)..
2011 yılındaki Kolombiya turnuvası sonunda ise;
52 maçta toplam 1,309,929 seyirci (maç başına 25,191).
Gol ortalamasında ise 4 maçta çok güzel gidiyor turnuva. Oldukça eğlenceli ve bol gollü...
4 maçta toplam 17 gol (maç başına 4.25)
Bir önceki turnuvada ise:
52 maçta toplam 132 gol (maç başına 2.54)
gol ortalaması olarak şuan için önde gidiyoruz. İnşallah her maç 3-5 gol olur :)
Fransa-Gana ve İspanya-ABD maçlarını tribünden izledim gerçekten ikiside zevkli ve bol gollü maçlar oldular. Gana'nın 7 numarası Achaompong'mu ne öyle bir adamları var bayağı hızlı ve teknik. Gerard Deulofeu'yu canlı izledim ve gerçekten bu kadar sağlam bir futbolcuyu uzun zamandır görmemiştim. Müthiş hızlı ve teknik aynı zamanda çok rahat çalım atıyor. Fakat bana göre turnuvanın en sağlam oyuncusu Luiz Gil. Amerika'nın 10 numarası müthiş teknik pas dağıtıyor ve muhteşem bir gol attı Amerika'ya. Ayrıca Amerika'nın sol bekide hiç fena değil 3 numaraları.
Bugün Meksika - Yunanistan Maçından Tribündeyim Allahın İzniyle :)
Tam Zamanında Gelmişim Antep'te Maç İzlemek Başka Olacak Özellikle Eric Torres ve Carlos Fierro Umarım Vardır ?
Erick Torres var ama Fierro yok herhalde :)
A grubu maçlarını seyrettim bende, sonuçlar sürpriz değildi. Gana'dan daha siyahi bir Fransa, Gana'ya müthiş bir şekilde fiziksel üstünlük kurdu. Sanki abileri ile kardeşleri oynuyor gibiydi. Fransa o kadar ahım şahım oynamadı ama fiziksel olarak bayağı iyiler. Gana'yı beğenmedim pek 7 numara dışında. Bir de sonradan oyuna giren sol bek Baba da fena değildi. Fiziksel olarak Fransızlarla mücadele edebilen birkaç Ganalıdan biri oldu. Fransızlar için Gana maçını ölçüt alamam, adamlar antrenman maçı gibi rahat rahat oynadı.
İspanya ise bildiğimiz İspanya. Yine aynı futbol yine kazandılar. Takım olarak iyiler ek olarak yıldız adayları da var; 17 numaraları Gerard bu turnuvanın yıldızlarından biri olacaktır muhtemelen. Her bakımdan çok iyi bir oyuncu. ABD için çok bir şey söyleyemem. İspanya ile kim oynasa zaten zorlanırdı ki onlarda zorlandı. Gil çok güzel bir gol attı, yetenekli adam.
İspanya-Fransa maçını çok merak ediyorum.
Bugun bizim milii takımın maçında tribünler dolu olsa bari.
Ömer Üründül'den muhteşem yorum: "Vohuheh
[YOUTUBE="TlRhDEwHiWk"]ömer[/YOUTUBE]
sansliymissin (: biz izmirdekiler de TVde izleyerek sahit oluyoruz ancak genc yeteneklere. izmir ve ankaranin turnuvada dusunulmemesi cok uzucu, maclari yerinde izlemekten mahrum birakildik ne yazik ki. tribunlerin de bos kaldigini gorunce uzuntum daha da artiyor.
rakiplerimiz kolombiya ve avustralyanin maci baslamis bulunmakta. kolombiya favoriler arasinda, guney amerikanin sampiyonu.
Gerard Deulofeu'yi canlı izlemek için neler vermezdim :)
kolombiyanin maci beraberlige getirmesi bizim acimizdan iyi oldu. avustralyanin gruptaki en guclu takimdan 3 puan cikarmasi bizim icin hic iyi olmazdi. avustralya cok tehlikeli bir takimmis, araya guzel toplar atiyorlar. hucumculari da hizli gorunuyor. onlara karsi puan kaybetmeyiz umarim. kolombiya A takimi gibi oynuyor, cok sogukkanlilar. kendilerinden emin gorunuyorlar. quintero potansiyeli yuksek, cok yetenekli.
bizim maç kaçta hangi kanalda beyler?
TRT'leri dolaş bulursun hocam :D
Şu Türkiye'nin maçı niye Trabzon ve Rize'de anlamıyorum. :s
Salihh 1-0 yaptı :)
Salih çok şık vurdu, topun gelişi de çok iyiydi. Bizim çocuklar fizik olarak çok iyiler, hem sürat hem de güç açısından.
Yanlış duymadıysam bize her yer deplasman diye bagrıldı az önce güzel bir protesto.
Stad tıklım tıklım ya :)