maalesef şuna benze saçma sapan bir dizilişle oynayacağız :D
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
Printable View
maalesef şuna benze saçma sapan bir dizilişle oynayacağız :D
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
@BleedingMoon
Aynen bende böyle bekliyorum.
Amaç oynamak değil, oynatmamak. Deplasman taktiği yapılmış.
http://i.imgur.com/2u1erNE.jpg
Turu Fenerbahçe'nin geçeceğini düşünüyorum ama bu maç ne olur bilemem.
Kadroda da 5 orta saha oyuncusunun olması ilginç bir durum :)
Rahat maç olur fark atarız
Meireles - Topal - Emre
Alper
Kuyt - Webo
Gibi geliyor bana. Ersun hoca bizdeyken boyle oynatirdi takimi. 4-3-1-2, tabi Mehmet Topal o uclu arasinda ileri cikmayan isim olacaktir. Bizdede Huseyindi :D
Ersun Yanal daha önceki açıklamalarında merkezi kontrol eden bir takım olacağız demişti. Kuyt'ı daha çok forvet hattında kullanacak gibi.
salzburg net gol kacirdi yine
Takımda 5 tane ortasaha merkez oyuncusu var ama adamlar ortasahayı elini kolunu sallayarak geçiyor, maçtan önce bahsettiğim gibi sistem takımı olmak çok başka. Takımı çorba edip oynamayı seviyoruz.
Çok sert oynuyoruz.Taraftar baya iyimiş.
Fener 10 dk dogru duzgun kalesine gidemedi rakibin ama salzburg tehlikeler yaratiyor.
Alman yayini izlemekte zormus be :D
Buraya deplasman demek hakaret. :D
Tam Emenike'nin maçıymış. Webo bitiriyor tüm pozisyonları
Red bull etkisi galiba, cok diri Salzburg
gorunurde fenerbahce ayni tas ayni hamam forvetler aykut hoca zamanindada cok yalnizdi simdide webo cok yalniz kaliyor ve adamlar cok iyi pres yapiyor
Salzburg baya istekli başladı, maç tempolu geçiyor.
Takımdaki değişimler
İki mücadeleye girince kimse korkmuyor.
Rakibe daha yakın oynuyoruz.
Pas trafiğini Aykut Kocamanlı döneme göre daha iyi yapıyoruz..
Savunma arkasına fazla pas kaçırmamaya gayret gösteriyoruz.
Hucuma birden bire cıkıp rakip savunmayı dengesiz yakalıyoruz ama webo pozisyonları harcıyor.
Emre Kırmızı yiyecek bu gidişle.
Emre sarıyı yedi... Çok basit pas hatası yapıyoruz. Yanındaki adama pas atarken panik oluyor Kuyt Meireles Emre...
Forvetlere destek yok,kanatda adam yok Alper bir iyi müdahele bir de kritik hata yapıyor ama güzel.
Gol geliyor... Emre çok basit pas hataları yapıyor. Atılacak diye korkuyorum...
Sow un yoklugu nasilda belli oluyor.bu bir deplasman maci degil bence:-) salzburg iyi pres yapiyor bu arada salzburg boyle oynamaya devam ederse fenerin isi zor 1 olur 2 olur adamlar 3 undude atar
Yalnız paslar'da fena hatalar yapıyoruz,deplasman olmadığı kesin. :)
Alves defansın beyni yalnız. :)
Bu Webo ne kadar beceriksiz br forvet yahu kanser etti kanser. Emre de geri pas dışında hiçbir şey yapamıyor. Onu da tam yapsa...
Bu takımın paso pas çalışması lazım. Hiç bir şey katmamış hazırlık kampı takıma. Yine ligin başlarında 10 puan kaybeder 2. tamamlarız gibi görünüyor ligi.
Salzburg Kondisyoneri kimse helal olsun
Maç böyle giderse 2. yarı Salzburg alır gibi görünüyor.Alper'e kimse değinmemiş çok heyecanlı gerçekten çok top kaybetti.
stoch-emre degisikligi sart.
edit stoch yokmus caner-emre degisikligi sart
9-0 şutlar.