Olacak şey değil yahu, utanç gecesi resmen. Üstelik bir de Şampiyonlar Ligine gideceğiz diyorlardı, yazıklar olsun. Gerçekten yazık. Bu Bursaspor'dan bir cacık olmaz yani. Hikmet Karaman'da sezon sonunu göremez bana kalırsa.
Printable View
Olacak şey değil yahu, utanç gecesi resmen. Üstelik bir de Şampiyonlar Ligine gideceğiz diyorlardı, yazıklar olsun. Gerçekten yazık. Bu Bursaspor'dan bir cacık olmaz yani. Hikmet Karaman'da sezon sonunu göremez bana kalırsa.
Taraftarın yönetimi istifaya davet etmesi ile yönetim tedirgin olmuştur. Karaman'ın kredisi bence yok gibi bundan sonra. Lige şöyle ucundan bucağından az birşey kötü başlarsa kovarlar hemen ki bence zaten yanlış bir seçimdi. Göz göre göre elendi takım.
Hikmet Karaman geldiğinde bu sezonun devre arasına kadar süresi var demiştim,krediyi şimdiden tüketti devreyi bile çıkaramayabilir
F.Bahçe ve Beşiktaş, Avrupa Kupaları'na alındığında ortalığı birbirine katanlar, bugün cevaplarını almışlardır sanırım. Bu ülkede, Avrupa'da iş yapacak takımlar; FB, BJK, GS ve biraz da Trabzon. Gerisi hava civa. Kimse kusura bakmasın.
Daha önceki yorumlarımda yazmıştım. Bursaspor'un kemikleşmiş bir kadrosu var. Bu kadronun üzerine takviyeler yapıldı. Alınan oyuncular hiçte fena değil. Ama Hikmet Karaman'dan yana şüpheliydim ve yanılmadım. Beşiktaş ve Trabzonspor nasıl Samet Aybaba ve Tolunay Kafkas ile devam etmeyerek doğru bir işe imza attıysa Bursaspor'da hocayı değiştirecekti. Futbolda artık işler öyle şov,ver gazı evladım ile yürümüyor. Kafası çalışan bir hoca yoksa eğer başta istediğin kadar kadron kaliteli olsun. Geçen sezon hoca değişikliği takıma kısa vadede yaradı ama bu sezon Hikmet Karaman ile başlanması hataydı bana göre. Şampiyonlar ligine göre planlar yapılıyor diye lanse ediliyorken bide Avrupa ligi elden gitti. Maddi olarak kayıpta söz konusu. Daha henüz lig başlamamışken yönetimin yerinde olsam hoca ile yolları ayırırım. Ve bir kaç tane daha takviye yaparım. Böyle düşünen Bursaspor taraftarı da az değildir. Şimdiden bazı kararlar alınmazsa Bursaspor ligde de sıkıntı yaşar. Ligdeki her takım güçlendi ve ligdeki her takım bugünkü rakipten çok daha iyi. Bursaspor ciddiyetini kaybetmiş bir takım şuan.
uzuldum en cokda hikmet hocaya o kadar emegi bosa gitti..
playoff turuna 3 takımla kalmamız hatta gelecek rakiplere göre ücününde gruplara kalması lazımdı
buyuk hayal kirikligi yasadim. vojvodina ya elenecegini hic dusunmezdim bu takimin. bellushinin eksikligini cok hissetti takim. pinto cok kotuydu, seyirci de cok erken sirt cevirdi takimina. moral yonunden cok erken havlu attik :/
Bursa'dan hiç beklemediğim bir skordu; ama kadro yapısı her geçen sezon daha da geriye gidiyor.
Ama futbol bu Vitesse'de kötü bir takıma bu gün elendi, Stuttgrat kötü bir takıma karşı galip gelemeden tur atladı. Olabiliyor. Ama keşke play-off turunu görebilseydik.
Ligde şampiyon oldun, gittin şampiyonlar ligine. Aradan 1-2 yıl geçti ve UEFA'da şu rakibe karşı oynadığın oyuna bak. Bursaspor şampiyon olduğu yıldan sonra kendini geliştirmek yerine hep yerinde saydı ve bence artık gerileme dönemine girdi. Artık Bursa'dan ben pek bir şey beklemiyorum. İleri zamanlarda altyapısından çıkan oyuncuları büyüklere satar ve Gençlerbirliği misali devam eder.
Frey,Taiwo,Civelli kötü futbolcular değiller kesinlikle toparlanacaklardır.Stoper,kale,sağ bek,sol bek sıkıntısı yok Bursanın türkiye şartlarında ! .Takımlarında bi Ndiaye yok mesela DMC yok takımda Şamil ile olmaz o iş.Belluschi mc oynuyor ama defansif anlamda Batalladan farkı yok.Oraya çok ama çok kaliteli bi dmc lazım Melo tarzı.Sol açıkta Ferhat idare eder Tuncay ile falan.Pinto bir ara iyiydi sonra baya baya bozdu bence çok kaliteli bir golcü değil.Ayreten arkadaş Bursa taraftarı bir şuna tepki gösterin Sestak dan sağ açık mı olur ?
Sezon öncesi hazırlık maçlarında alınan skorlar ve oynanan oyun bugünün habercisiydi. Türkiyedeki futbol anlayışı, yapısı ve mantelitesi Avrupa futboluna çok uzak. Bakmayın büyük takımlarımız ara ara (hem de baya bir ara ara) Mart-Nisan ayını görüyor, o da kadrolarındaki milyon €'luk yabancı oyuncular sayesinde.
http://i.tr.eurosport.com/2013/06/24...91-640-360.jpg
Bursa bu maci gectigi taktirde seribasi oluyordu bizim gibi (oyle hesaplamistim) ve iyi futbol oynuyor olsaydi belkide bu sezon 3 takimla europa lig grup asamalarinda oynuyor olacaktik.
Yine diyorum yol yakinken Hikmet Karamana yol vermek lazim, nerden torpilli var bu adamin basarisi neymis ?
Takımda kazma diye nitelendirebileceğimiz çok oyuncu var.