Hakan Balta beklentilerin üzerinde başladı yine.
Ve gol gelir..
Printable View
Hakan Balta beklentilerin üzerinde başladı yine.
Ve gol gelir..
Sneijderrr
Wesley Sneijdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 1-0
Açılısı yaptı aslanım,Burak'ta çok güzel asist yaptı.
Topu bıraktık Antep'e, böyle gitmez..
Ben sana kendi tutuğun takımı bilmiyorsun tarzında bir gayeyle cevap vermedim, sen çok yanlış algılamışsın. :) Demek istediğim şey, sahada başarısızdınız; ama kağıt üstünde çok kötü bir kadronuz yoktu. Başarısız bir takım olunca dağıldı nihayetinde. Zaten kendin de demişsin, hemen ertesi sene kadro büyük ölçüde yenilendi diye. :)
Antepliler ne zaman yere düşse faul çalıyor maşallah.
@footballer33
Abi tabi ki çok kötü bir kadromuz yoktu ancak o kadro ile bu kadroya bakıyorsun çok büyük fark var,onu belirtmek istedim.
Antep bekledigimden iyi oynuyor.
Semih Ulfa'dan daha yaşlı görünüyor (:
Senijder'in frikik kullandığını göremeden adam bizden gidecek herhalde :D
Gs maçında da ayrışma basladı bir bölüm her yer taksim her yer direnis diger kısım ıslık.Bir tek Bjk maçında ıslık olmadı hiç.
G.Antepspor, sezona transfersiz başlayan tek takım sanırım. Geçen seneden farklı hiçbir futbolcu görmedim kadroda.
Eee olacak normal olarak,Galatasaray olsun Beşiktaş olsun Fenerbahçe olsun,taraftar kitleleri her kesime hitap ediyor.
Ultraslan kadar ucube bir grup yok lanet olsun
Hamit'ten bıktım iyice yaaaa...
Hamit cebine sarıyı da koydu, dökülüyor resmen. 2. golü bulamamak hayal kırıklığı, 2. yarı fişi çekeriz umarım.
İlk yarının en iyisi Sneijder, sonra da Hakan Balta. 3 orta kesti Hakan, 3'ü de çok iyiydi, 2 de pozisyona girdi. Bu şekilde oynayabilecek olsa tüm sezon, sol beke gerek yok.
İlk yarıda fena değildik Hamit yine aksıyor,Burak pasif kaldı.Hakan balta ileri çıkışlarını fazlalaştırmış bu olumlu bir gelişme.Bakalım ikinci yarı 2'yi bulursak daha iyi olur.
hakan neler kaçırdı
Hamit her zaman ki Hamit,Hakan'ı beğendim,iyi oynuyor.Selçuk net kötü.Biraz sorumluluk alması gerekiyor.
Takım olarak ise,fazla geri çekilmiştik ama son 5-10 dakika biraz açıldık tekrar,genel yorum yapmak gerekirse iyi değiliz,biraz canlanmamız lazım.Erman girsin Hamit yerine,oyun cidden çok hızlanır.Hamit baltalıyor resmen atakları,çok ağır.
balta ve sneijder su an en iyiler , hamit gereksiz + gereksiz her defasinda soluyorum takimin ataklarini baltalamaktan baska bir is yaptigi yok engin yada erman girse takim cok daha hizli oynucak.
Hakan Balta'nın bile 2 gol kaçırdığı bir maç izliyoruz :D
Takımı ilk yarıda beğendim. 20. dakikadan sonra izledim; bir korner pozisyonu dışında kalemize gelen şut yok. Tehlikeli pozisyon zaten yok. Takım iyi pres yapıyor, topluca hücuma çıkıyor(her ne kadar hala yavaş olduğumuzu düşünsem de), iyi pozisyonlar buluyor; eee daha ne olsun. Hamit bile o kadar göze batmadı. Her ne kadar herkes şikayetçi olsa da birçok maçına nazaran biraz daha aktif. Hakan Balta da keşke böyle devam etse.
İkinci golü bulamamamız ise kötü oldu. Bu baskılı oyunu ne kadar sürdürebileceğimiz belirsiz. 1-0 devam eder takım yorulur bir gol yersek kötü olur gerçekten.
yekta yok ilk 18 de
Galatasaray güzel çıkışlar yapıyor ama bi o kadarda sanki kolay aralara paslar atıyorlar Gaziantepspor'lu oyuncular...
Cenk bu lig'in enlerinden birisi gerçekten.
Yekta ile Kazım transfer olacaklar gibi
Galatasaray'ın Hamit'in yerine iyi bir orta saha oyuncusu bulması lazım.. Arda çare olur mu bilemem.
Emre girmiş oyuna,Erman veya Engin daha iyi olurdu ama olsun Hamit'ten iyidir :(
yekta iş yapar bence..
Eboue ne yattın yahu,adama dokundular mı acılar içinde kıvranıyor.
Sneijder çok can yakacak bu sene.