Türk yazıyor üstte :rolleyes:
Printable View
Türk yazıyor üstte :rolleyes:
iyi söledin;;)Quote:
Originally Posted by bjk_melo_151
ilhan demirci,uğur uçar,bekir irtegün
uğur zaten ben de :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by NiC 3 9
Egemen Korkmaz var bursada cok iyi..
ilhan demirci var serdar tascı ve veli ersin ki bende galatasarayegemenle bielikte hep alır dc olarak ikisi de gelecekte iyi oynuyolar
ayrıca fenerde servet ve önder cok gusel onun dısında ibrahim toroman bi ara satılık listesine çıkıyor 2.sezon sonunda falan ve bazı oyunlarda cagdas fena diil hep satılık solbek için mahmut hanefi guzel oynar ben adam sakatlandı ilk sezon bile oynattım ayrıca mehmet polat ve istanbulspordan dogan da iyi oyuncular ibrahim üzülmez de olur alabiliyosan
ümit özatı göbek için alma felaket oynuyo
Eğer ilk sezondaysan Mehmet Polat ın kontratı bitio sakın kaçırma.Ama kontrat yapsalar bile al çünkü oyundaki en iyi Türk sol bek o.Göbeğe gelince Eğer bilgisayar servet in pace sini çok düşük sallamamışsa kesinlikle onu al.Aynı şekilde İbrahim Toraman.Vermezler!!! deme benim arkadaşım galatasaraya servet ve ibrahimin toplam maliyetlerini 5-6 milyon dolara getirmişti:) .Yaşlı ve yavaş demezsen (ki ben kesinlikle derim :D ) Murat yakın ı önerebilirim.Servet ve İbrahim Toraman ın yedekleri olarak Koray ve Kürşat ı alabilirsin.Özellikle Kürşat.Haaa ama sen türkiye standartlarında olsun yeter dersen Egemen Korkmaz olabilir.Herkeze bol galibiyet serili FM'ler...
Lim10
turan ali kayseride,servet çetin,orhan ak,önder turacı
egemeni al bursada oynuyor harika defans ben suan bursayla oynuyorum egemen harikalar yaratıyor fakat sezon sonunda sözlesmesi bitiyor ne yapıcam bilemiyorum....
http://thb.fotodak.com/73/55/27/egemen.jpg
iyi bir teklif gelirse sat kadroda tutmak istiyorsan oynatmıyacaklarını,yetersiz olarnları mali oalrak güçlenmek adına satılık listesine koy.
Lim10 arkadasim kendi kaptirmissin gidiyorsun ama sunu unutma Türkiye hiç bir zaman senin yatigin gibi küçük harfle yazilamaz kasitli yazani linç ederler.Kasitli yazmadgindan eminim lütfen O'nu düzeltir misin.?
mehmet polat mutlaka al bunu
ibrahim toroman, göhan zan, beyhan, can arat sağlam bunlar için söylenmıs bir kelime.
Arkadaşım senin söylediğin mevkide Türk oyuncular çok kısıtlı.Sen bence en kısa zaman da kontenjanında ki yabancıları dc bölgesinde kullanmalısın.Diğer bölgelerde çok başarılı Türk oyuncular var.Yinede sana Türk olarak Önder Turacı'yı tavsiye ediyim.Bence ondan başka da dc'de işine yarayacak Türk oyuncu olcağını sanmıyorum.
:99:
tamam arkadaşalr saolun ben aradıım adamı buldum İBRAHİM TORAMAN
tabii tigana istifa edince heen kaptım para da lazımdı bjk ye hemen verdiler :D:D:D
alpay süper oynuyor.kesinlikle almalısın
ALPAY ı da aldım ;);););)Quote:
Originally Posted by sensetik58
Oldu kardeş ya T yi küçük yazdık die bi sen yunan tohumusun demediğin kalmış. Türk'lük baş harfte değildir. Tamam keşke unutmasaydım ama sence bilerek mi yapmışımdır;;) .Dalgınlığımıza gelmiş.Tüm TÜRK milletinden özür dilerim:D .Ama biraz daha yumuşak dille söyleseydin keşke.Yinede uyardığın için saol..Quote:
Originally Posted by Kara_Kartal1903
:e: NE MUTLU TÜRKüm DİYENE!!! :e:
Lim10
gereksiz bi tartoşma oluo beyler...
dl olarak mehmet polat
dc ise ali turan