Geçen seneki gibi azeri kanalları gürcü kanalı rus kanalı falan yok mu maçı veren ya ? Geçen sene ne güzel izliyorduk.
Printable View
Geçen seneki gibi azeri kanalları gürcü kanalı rus kanalı falan yok mu maçı veren ya ? Geçen sene ne güzel izliyorduk.
Zorlu bir maç olacaktır ama Arsenal her sene ŞL'ye katılan bir takım ve kadrolarını korudular uyum sorunu gibi bir durumları da yok Aston Villa maçına bakarak bu maçta temsilcimizin şansı olduğunu söyleyebiliriz ancak burada işler daha ciddi bu yüzden Arsenal'in kazanacağını düşünüyorum.Ben Fenerbahçe'nin hala zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum daha tam oturmadılar.
Cristian oynarsa Ersun Hoca kredisini çok düşürür bende aynı şekilde Alper'i oynatmazsa da.
emre-topal-meireles yapacaktır bence ama bu da yanlış alper olmalı takımda.
volkan-topuz-yobo-alves-hak-topal-emre-meireles-kuyt-sow-emenike şeklinde sahaya çıkacağımız söyleniyor.topuz'un olduğu kanattan çok sıkıntı yaratabilirler. defanstaki 2 eksik dışında tam kadro çıkacağız. ben takıma güveniyorum, geçen seneki evimizde oynadığımız benfica maçındaki gibi oynarsak 1-0 veya 2-0 gibi bir galibiyet alabiliriz diye düşünüyorum ama gökhan'ın oynamaması çok büyük sıkıntı.
Maçı herhangi bir kanal veriyor mu ?
Dsmartta heralde
Maç D-smartta ancak çok farklı bir izleme yöntemi buldum, Akşam rahatça izleyeceğim inşallah :n:
Link atmak yasakmı bilmiyorum yasaksa kaldırabilirsiniz :)
http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm Azerice donmadan izleyebilirsiniz :n::n::n:
Fenerbahçe'ye başarılar ancak işleri çok zor,Arsenal ağır favori.
http://cdn1.haberdar.com/haberler/ma%C3%A7%C3%A7.jpg
Maçı 47 ülke verecek.
Korsan yayın linki atmak yasak,Az TV'nin kendi sitesinin linki paylaştığın.
Ersun Yanal oynatmaya çalıştığı futbolu bir süre rafa kaldırmalı, geçen sezon ki düzeni devam ettirmeli bir müddet. Göreve yeni gelmişken hep hedef maçlarda kafasındaki oyunu oynatmaya çalıştı. Eğer Konya maçındaki gibi oynatırsa Arsenal güle oynaya ilk maçta işi bitirir. Arsenal'a elenip, ligde alınacak iki,üç kötü sonuç Ersun Yanal'ı zor duruma sokar. Aziz Yıldırım'ın oyuncuları azarladığını yazanlar var. Eğer gerçekten doğruysa bu adamın mental olarak sıkıntıları olduğu bi gerçek. Sabah Ntvspor'da 7/10 programında konuşuyorlardı haberi.
Ülker Link ile beraber HD kalitesinde izleyeceğim ben.
Rustavi 2 yayınlayacak gözüküyor ama Biss keyi girmek gerekiyor.
internet hızınız yüksekse sopcast akar.
az tv türksat yayını kapandı mı ?
Fenerbahçe'me başarılar İnşallah kazanırız.
11 Tahminim: Volkan / Bekir-Alves-Yobo-HAK / M. Topal-Alper-Meireles(Emre) / Kuyt-Emenike-Sow .
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
Şeklinde bir onbirle çıkmamızı isterdim ama ne yazık ki buna benzer birşeyle çıkmayız. Bu maç defansif oynamamız gereken bir maç. Karşımızdaki takım Arsenal ve bizim ülkeye daha gelmeyen modern futbolu oynuyorlar. Aykut Kocaman döneminde de oynatılan oyun ne kadar hoşuma gitmese de takımın kapasitesini bilerek yarı final gördük. Umarım bu maç büyük maç motivasyon farklı olacak geyiklerini bırakırız.
Takımdan hiç umutlu değilim, geçen seneki mükemmel kura balımız bu sene ters tepti. Orta sahada Emre ve Cristian kesinlikle oynamamalı. Salzburg, Galatasaray ve Konya maçlarında açıkça gördük 30 dk dan fazla oynayamıyorlar. Aynı şekilde Kuyt ta geçen seneki fizik güce sahip değil, Topuz'un çok kötü görünmesinin bence başlıca sebeplerinden biri de Kuyt'ın yeterli yardımı göstermemesi. Bu maçta aynı taktikle ve kadroyla çıkarsak hiçbirşey yapamayız. Kadronun ve taktiğin değişmesi gerekiyor. Gerekirse tek forvet 5 orta saha çıkılmalı, şuan forvetlerimizin hiçbiri 3 santraforlu sistem için yeterli değil. Gerekirse nefret ettiğim Caner oynasın ama sistem en azından futbolcular düzelene kadar değişsin.
Arsenal çok kötü durumda diyenler unutmasın adamların takımındaki bütün orta sahalar çalım atabilen hzlı oyuncular. Bizde ise tam tersi çalım atamayan, kolay çalım yiyen hantal orta saha ordusu var. Bu sebeple Arsenal'in formu ne olursa olsun bize karşı mutlak favoridir. Kazanırsak sürpriz olur.
En büyük endişem Ersun Yanal gibi birisinin Arsenal'e karşı takımı nasıl oynatacağını bilemeyebileceği ihtimalinin olmasıdır.
http://www.skorerhaber.com/hresim/im...6957818866.jpg
Premier Lig’e Hull City karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet ile dönen Jose Mourinho, düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Transfer dönemlerinin çok uzun olmasından yakınan Portekizli teknik adam, sürenin kısaltılması gerektiğini vurguladı.
Skorer'in haberine göre, tecrübeli menajer, “Transfer dönemlerinin sezon başlamadan kapanması gerekiyor. Öbür türlü tatsız tartışmalar ortaya çıkıyor.” dedi. Basın mensuplarının Arsene Wenger’in transferde gecikmesini ve ligde başarısız olmasını sormaları üzerine meslektaşına sahip çıkan Mourinho, Fenerbahçe eşleşmesini yorumladı. Arsene Wenger’in Fenerbahçe eşleşmesini çok ciddiye aldığını ama turu rahatlıkla geçebileceğini söyledi. “Wenger, Fenerbahçe’yi çok düşünüyor. Bana göre maçı kazanacaktır. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmakta bir sorun yaşamaz. Rahatlıkla bunu başarır. Bana göre bir problemi yok” diyerek, eşleşmenin favorisini belirledi.
'Baskısı yok'
Basın mensuplarının, bu kadar eleştiriye rağmen Wenger’in baskıda olup olmadığını sormalarını yine aynı kesinlikte cevap verdi. “Şunu söylemeliyim, Wenger eleştirileri okumamıştır. Sadece Fenerbahçe eşleşmesini düşünüyordur. Ama dediğim gibi turu rahatlıkla geçecek. Üzerinde herhangi bir baskı olduğunu zannetmiyorum” dedi.
skorerhaber.com
1 Mayıs 2011: Ramsey Man Utd'ye gol attı 1 gün sonra Usame Bin Ladin öldü.
9 Ekim 2011: Ramsey Tottenham'a gol attı 4 gün sonra Steve Jobs öldü.
19 Ekim 2011 : Ramsey Marseille'ya gol attı 1 gün sonra Muammer Gaddafi öldü.
11 Şubat 2012 : Ramsey Sunderland'a gol attı Whitney Houston öldü.
10 Ağustos 2013 : Ramsey City'e gol attı o gün Hollanda Prensi Friso öldü.
Bu Arsenalli Ramsey bugün Türkiye'ye geldi; Tüm Türkiye'de internet gitti, Abdullah Avcı istifa etti.. Bugün Fenerbahçe'ye gol atarsa ülke olarak sığınaklara saklanalım.
İlginç bir ayrıntı :D
AzTV acaba maç içinde şifre istermi?
Arsenal karşısındaki ilk 11'imiz: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo
Topuz yerine Bekir yerinde bir hamle.Emenike'nin olmayısı ilginc..