Fatih Terim : Bruma'nın kulübü ile olan sorunlarından dolayı 3 Temmuzdan beri oynamıyor.Gücü henüz yerinde değil
Fatih Terim: Bruma'yı bugün fırsat olursa Real Madrid maçı öncesi taraftarlarımızla tanıştıracağım.
Printable View
Fatih Terim : Bruma'nın kulübü ile olan sorunlarından dolayı 3 Temmuzdan beri oynamıyor.Gücü henüz yerinde değil
Fatih Terim: Bruma'yı bugün fırsat olursa Real Madrid maçı öncesi taraftarlarımızla tanıştıracağım.
Sağolasın abi.
Hoca çok detaylı,güzel açıklamalar yaptı maç öncesi.Muslera,Selçuk,Sneijder ve Hamit'in neden oynamadığını,Bruma'yı seyirciye göstermek istediği ve tabi ki kendisi de görmek için 18'e aldığını söyledi.
Edit:
https://pbs.twimg.com/media/BUDd6kECMAEylha.jpg
e bi zahmet hoca oynatsin yani brumayi hazirda olmasa bi gorelim 13m verdik :p
Maç başladı.
Başarılar Galatasarayım !
burak net kacirdi
hakanin ortasi direkte patladi
sonrasindada emrenin sutunu arikan cikartti :D
Sabri oynamalıydı sağ açıkta, Emre Çolak tercihi riskli.
Amrabat hep böyle oynasa kimse eleştirmez herhalde.
yine direkte patladi..
bu seferde drogba kacirdi :D cok iyi basladik masallah
Bu sezonda direkler de formdayız :n:
Bu kaçanları aramasak bari.
Drogba bu sefer asacak gibi geliyor bana :D
Edit:
Evet barajı astı yine :n:
penaltiydi sanki. baros barajda dirsegini çok net sekilde acmis..
Yedik,Tita attı.
O kadar gol kaçtıktan sonra bekliyordum valla.Fena astı adam.
Geldiler, attılar. Son 3 maçın özeti resmen. Bu kadar cömert olmasak keşke.
Atakları çok güzel harcıyoruz.
Adamlar şimdiden zaman geçirmeye başladı.
melo-engin-emre cok iyiler masallah.
Ceyhun - Melo yapalım, Emre çıksın Engin sağa geçsin. Melo fark yaratan isim konumunda, herkesten bir adım önde. Forvet arkası oynasın o işi de yapar şu kadroda.
Melo farkını çok hissettiriyor.
ulan amrabat iyi basladin simdi macin içine ettin :D
İğrenç oynadık ilk yarıda.
Melo ayrı bir şey ama,her maç iyi o.Fatih Hoca devre arasında ayarı verir,golü buluruz ancak kazanırmıyız bilemem.Çünkü biz iğrençsek,Antalya bizden de iğrençti.
yine kacirdik iyi oynuyoruz yenilsekde , hizli oynuyoruz 2. yari gol ve goller atariz amrabat yerine bruma umut yerinede emre deegisiklikleri bekliyorum. bu arada takim kosmuyor yada kosamiyor.
Antalyaspor'un duran top zaafiyeti var, bundan yararlanmak lazım. Her zaman ki gibi ilk 10 dakika çok iyi başladık, sonra tempo düştü ve golü yiyince resmen dağıldık. Bu görüntüde maç zor döner, haftaya derbi sezonun ilk kırılma anı olacak gibi.
Gol de Serkan'ın pası çok güzeldi. Bi de antalya orta sahaya İnsa diye yeni transfer yapmış çok kaliteli adam.
2. Yarı maçı çevireceğimize inanıyorum Melo-Engin-Amrabat ve Emre gayet iyiler ilk 10 dakika da oynadığımız oyunu 2. yarının başında da oynarsak bu sefer golü buluruz diye düşünüyorum.
Umut girdi Amrabat çıktı,sanıyorum 4-3-3 e geçtik.
umut - amrabat
3 forvet var san..
enginim benim ya faulu nasilda aldi :D
Drogba yeter Allah aşkına yeter öldürdün serbest vuruşlarımızı öldürdün.
Drogba ile Burak böyle devam ederse Madrid'e zor gol atarız biz.
Madrid'i bırak abi,ligde gol atamıyoruz ki biz,Madrid'e nasıl atacağız ?