Harbiden Çok Garip:)
6 YIL+Adriano :S
Paylaştıgın İçin Teşekkür Ederim.
Printable View
Harbiden Çok Garip:)
6 YIL+Adriano :S
Paylaştıgın İçin Teşekkür Ederim.
fm 2006 da ilk sezon celtic artur boruca 6 yıllık sözleşme imzalattı bakıom kontratı 2012 de bitio acayip şaşırdım bende yok 5 sene var
alıom 17 lik çocuğu 5 sene 6 olmuo
arkadaslar olmuyo yaw ama ben editorden bile yapıyom 2015 e ayarlıyom bitiş tarihini yine 2007 de bitiyo o zmnda hiç anlamadım yaw hayret bişey...
robinsona o attırmamışkiQuote:
Originally Posted by AlicanKidd_05
zaten sen 5 yıldan fazla attıramıyorsun ama d,ger kulupler attıra biliyor garipppppp................
evet bugün benim de karşıma çıktı valencia david villaya 6 yıllık imzalattı ne ayrıcalığı var şu valencianın yok yeni oyun açıp denesem mi bu özellik sadece valenciada mı diye
insan kıskanıyo yani:p
tabiki yaptırabiliyorsun kardeş yeni kontrat öneriyorsun adama ordan kontrat süresini altı yıl yap!! eğer oyuncu kabul ederse olay bitmiştir kardeşş!
bede beş yıldiye biliyoorum ama attırıyo işte elin oğlu aman mafya şike ülkesi nolcek işte italya :) adriyanoya sormak lasım hangi şartlarda imzaladı :)
birader gerçekte böle bişi war örnek milanlı kaka 2004 de 2011 e kadar sözleşme imzaladı
Ben de hiç karşılaşmadım bu durumla en fazla 5 diye biliyodum
ben 3 2 yıl istemesine rağmen 5 yıl imzalatmıştım teveze defoe ya ve robinho ya 3 üne de 5 yıl