Bence ölmedi %51 öldü %49 :D bakalım göreceğiz. :D Öldü'nün oranının düşük olmasının sebebi ise adam gibi bir kanıt yok ortada.
Printable View
Bence ölmedi %51 öldü %49 :D bakalım göreceğiz. :D Öldü'nün oranının düşük olmasının sebebi ise adam gibi bir kanıt yok ortada.
tuhaf gerçekten de LA gibi bir memlekette nasıl gören bir kamera veya kişi olmaz
Yalnız film için böyle bir şey yapılmış olsaydı şuan bunu biz bilmiyor olurduk bence.
Video var ya ilk mesajda, yanarken çekmişler işte arabayı. :p
Acaba arabanın mı reklamını yapıyorlar. öldük dedik inandıramadık. arabalarımız bu kadar güvenli ve sağlam diye :)
Araba yanıyor ama araba bile göremiyoruz ki ayrıca adamın gece öldüğü söyleniliyor kazanın gece olduğu yani ama bu videoda sabah.Ayrıca videonun 40. saniyesinden sonra iyi bakın araba spor araba ayrıca niye videosunu çekip gidiyor yardım niye etmiyorlar var bu işin içinde bi iş bence ama hadi hayırlısı. :D
2pac hala dönmedi mi ?
Bana kalırsa videoda bir sahtelik payı yok. Çekilen amatör videolarda görüntü ve çevre benzerliği falan çok fazla. Belki olabilir de ama benim araştırdığıma göre buna benzer 1-2 kaza sonrası amatör çekim daha var mesela birisinde polisler olay yerinin etrafında yeni yeni koruma şeridi çekmeye başlıyorlar vs vs.. :) Gece görünen resimlerde de bana kalırsa inceleme amaçlı bütün gün orada tutulmuş olabilir araç.
Ama dediğiniz gibi bu işte birşeyler olabilir fakat düşük bir ihtimal bence.
Abi hadi cesedi yok hadi ne bileyim kameralar görmedi falan Aaron Ramsey gol attı buda mı yetmiyor. İşin şakası bir yana öldüyse mekanı cennet olsun herkes FAF falan demiş ama eight below bence adamın en güzel filmiydi.
Beyler sakin açıklıyorum.
Ölmedi kalbimizde yaşıyor.
Bütün bu olaylar, söylentiler vs. 7. serinin tanıtım fragmanı falan olmasın? :rolleyes: Serinin büyük bir kısmı da çekilmiş zaten. Bir de bakıyoruz ki, olay tamamen düzmece ve Paul Walker, 7. serinin tanıtım galasında, kameraların karşısında. :icon_biggrin: Ve ondan sonra da herkeste bir :icon_surprised: ifadesi.
Zaten bu dediğini yazmışlar es geçmemişler. :D Valla ben kendisini çok severim henüz ortada bir kanıtta yok her şeyde bir hayır vardır bakalım.Bu arada eight below filmi bence de efsaneydi.
Adamlar zaten amacı olan reklamı bence yaptı. Ölmüş olsa da reklam işi tamam, yaşıyor olsa da. (::)
Hızlı ve Öfkeli serisinin böyle bir reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
Ben Paul Walker kim deseniz tanımazdım. Hatta ilk haberi gördüğümde de tanımadım. Çünkü Fast and Furious'u sadece 1 kere izledim çok eskiden. Bu vesileyle daha iyi tanımış oldum. Ancak bu filmlerin hepsini izleyeceğim anlamına gelmiyor tabii. Yani bu olay gişe gelirini arttırmaz sadece Paul'un şanı yürür
Bir çok kişi şuan Paul yoksa izlemem olaylarında falan. Şimdi bir düşünelim 7. film çıkıyor ve Paul mükemmel bir anda diziye giriş yapıyor diye olay olur resmen.
Televizyonu geçtim, sinema da film'i izleyenler dışarıda bu olayı enfes anlatacağından dolayı bir çok kişi izlemek isteyecektir. Sen belki izlemek istemeyebilirsin ama bana böyle bir olayı söyleselerdi hadi lan der izlerdim yani :n:
O arabanın o hale gelmesi için 2549186123 tane takla atması lazım, hadi attı diyelim.
Yanan araçtan o kadar çok sağlam plastik çıkmaz, bahsedilen araba sıradan bir araba değil.
Yahu adam öldü gitti işte,eğer cennete gittiyse şu an kafasında ''binlerce dansöz var'' çalıyordur,rahattır.Daha neyin tartışmasını yapıyoruz,elbet gönül ister ki ölmemiş olsun,hiç bir insan ölmesin ama bu doğanın kanunu kimse ebedi değil ki bu dünya da demek ki eceli gelmiş ki ölmüş.İçinde detay aramak fanteziden başka bir şeye girmez şu dakikadan sonra.
Aynen zaten adamlar araba hakkındaki en detaylı araştırmayı yapmışlar bu araba gerçekten o ağaca çarpsa ağaç hasar görürdü diyorlar araba metalden zaten.
@Oğuzhan : Adamın öldüğü kesinleşse tamam güzel kardeşim ancak yok öyle bir durum kanıt yok ortada görüntü yok.
Olum öldü diyip bırakılsaydı her şeyin peşi bu dünya yaşanmaz hal alırdı.
İnsanlığın temeli bile sorgulamaktan gelirken sen bize fantezi yapmayın diyorsun. Öldü de nasıl öldü?
İp kalınlığında bir ağaca vurup öldü ve aşırı saçma. Bir çok şeyin cevabı yok ne bir görüntü ne de başka bir şey.
Hesap makinesi çekimi olan saçma sapan bir videodan başka bir şey yok. Ayrıca o video'yu çeken adam Türk olsa gidip arabanın içine ölüyü incelerdi adamlar o kadar korkak ki kaçıyorlar. :icon_biggrin:
O videoyu çeken adamların arabası da spor araba belki Paul'ün arkadaşlarıdır videoyu koymuşlardır inandırıcı olsun diye. :D İnsanı düşündürüyor bunlar her 2 durumda da sazan.avi olacağız ama böyle ölüm de olmaz ki be arkadaş bakalım neler olacak.
Yahu hadi ölmedi diyelim.Hadi oyun diyelim,hızın kötü olduğunu gösterme amaçlı bir reklam diyelim.7. filmde ortaya çıkacak diyelim,bu adamı o zamana kadar kimse mi görmeyecek sosyal yaşamı falan hiç mi olmayacak ? Temmuz ayına kadar bir kafeste mi saklayacaklar adamı ? Mantıklı düşünen birisi kendisi için yapılan bu saçma sapan şeyi kabul eder mi ? Hadi kabul etti,her şey hazırlandı,Temmuz'da ortaya çıkınca ortaya çıkacak tepkiyi hiç mi düşünmüyorlar ? Hepsi sevinçten ağlayıp ''Helal lan size bize ders verdiniz :(''' mi diyecek ?
Saçma olmasına rağmen böyle olmasını bende çok isterim ancak mantıklı düşününce imkan vermiyorum ben,adam öldü işte.
http://www.haberself.com/h/4253/ güzel yazmışlar okuyun derim.
Amerikada bu kadar konuşuyor mu acaba? :icon_biggrin:
Ya olaylar reklam ya da bu adamı öldürdüler ve kaza süsü verdiler. Başka bir seçenek gelmiyor aklıma :uzgun:
Valla 2pac gibi hale dönmesin,adamın hala yaşadığına inananlar,çıkıp ölmedim diyeceğine inananlar var :n:
Yahu o ağaca çarpan araba nasıl o hale geldi hala aklım almıyor belki filmden bir sahne çekildi ama görenler olunca böyle bir şey yaptılar insanın aklına herşey geliyor o ağaca çarpsa zaten o ağacın kesin hasar görmesi gerekirdi ilginç yani.Plaka'da farklı Paul'ün arabası diye yutturmuşlardır belki de sahne yalan olmasın diye. :D Belki de adam öldü bu kadar mesajı boşuna yazdık bakalım bir kaç güne çıkar kokusu. :)