İroniden anlamayan bir kardeşimiz :) Ne diyim ki sana güldürdün valla gece gece, ciddiye almışın :) Hocam git yeni kariyere falan başla sen fena kaptırmışın kendini.
Printable View
Doğrudur belki dediğin gibi yapsalar oyundan soğumam,lakin adamım şut çekiyor sol direkten dönüyor,dönen topa bir daha vuruyor sağ direkten dönüyor.Burada kafayı yemem ve oyunu kapamam kadar normal bir hareket olamaz :) Dediğin gibi ilk şut dışarı çıksa ben de eyvallah diyeceğim..
Acikcasi boyle bir donusum daha yerinde olur. Futbolda heyecan yaratmak lazim kanaatimce.
Yahu futboldan bahsederken "x macinda iki top direkten dondu onlar gol olsa..." seklinde replikler olusur, insanlar icin direkten donme yari-gol demek gibi birsey.
O nedenle guzel sutlarim surekli direkte patlayacagina, siyirarak ya da az farkla auta gitse ben daha cok haz alirim.
Top auta gidiyorsa vuran insandir, olabilir. Hep direge gidiyorsa o makinedir. Ben makinelesmis oyun istemiyorum.(::)
Kayserispor'lu Simic'in her vurduğu top direkte. 2017ye geldik ilk kez gol attı frikikten. 2. sezonum burda artık kafayı yedim.