Rizenin puan cikartcagini dusunuyorum kotu gidise dur diyecekler bence. basarilar iki takimada
Printable View
Rizenin puan cikartcagini dusunuyorum kotu gidise dur diyecekler bence. basarilar iki takimada
Sıkıcı bir maç olur.Sonucu ise bekleyip göreceğiz.Rize Fenere çelme takarsa seviniriz...
Rize' nin bu kadrosu Fenerbahçe' nin hücum hattına dayanamaz. Fenerbahçe 3-1 kazanır
Rize atti kwuekue
Rizespor 1-0 öne geçti.Kweuke ve Cernat olursa bu maçta puan alacaklarını söylemiştim bakalım neler olacak ?
Rize iyi başladı, golü de buldular. Cristian çok kötü Fenerbahçe'de.
Neleer oluyor bize?
Bize neler oluyor gülüm :uzgun:
Milan'ın maçı ile aynı saate koydular ya şu maçı TFF'yi kınıyorum!
daha çook erken.. Çevirir Fenerbahçe :)
Kuponum teke kaldı, oda Fenerbahçe galibiyeti kesin yenileceğiz. Maksat Batuhan para kazanmasın, hep zarar etsin.
Klasik bir Baroni..
Egemen - Kweuke güreşini izliyoruz
Caner gereksiz kart gördü.
kimse kusura bakmasinda bu sow kadar beceriksiz bir forvet daha görmedim.. güiza bile atardi o pozisyonda golü ne diye topu sagina cekip artislik yapiyorsun? direk vur girsin arkadas..
devre bitiyor sanırım. Dayan Rize....
Cristian sezon sonunu garantiledi :D
Efsane gol attı Cristian.
Aha Cristian:) adam bir şekilde yapıyor yapacağını:)
Baroni çok enterasan bir adam, en kötü gününde bile tehlikeli. Sanıyorum kimsenin vazgeçemiyor oluşunun sebebi de bu.
Şike yapsana diyen Rize taraftarına bu gol.
FENERBAHÇE bitti demeden bitmez...
Cristianada o kadar lafetmiştim.
Baroniiiiiii 1-1
besiktas macindan sonra ersun hocanin ilk yari istatistiginin erken patladigini soylemistim ve bjk macinin bit dususun baslangici olacagini soylemstm umarm yanilirim
+larda gol atmalara doyamadı Fener :n::n:
bu webonun suçu ne adam golde atıyor neden oynatılmıyor arkadaş
Attık tamam iyi de ilerde top tutamıyoruz. 2. yarı Webo girmeli mutlaka. Yoksa zor kazanmamız.
Rakip taraftar ne zaman şike diye bağırsa gol atıyoruz. Mesaj mıdır nedir anlamadım? Saracoğlunda adam tutturup her maç bağırtmalı şike diye.
Baroni'nin golü paylaşabilecek kimse varmı ?
Herkes efsane gol falan yazıyor :)